با سلام
نمایندگی پیامکی نیاز داریم با تعرفه پایین بدون نیاز به تمدید امکانات ارسال از دکل ایرانسل و ... + خرید بالای خط اختصاصی
با سلام
نمایندگی پیامکی نیاز داریم با تعرفه پایین بدون نیاز به تمدید امکانات ارسال از دکل ایرانسل و ... + خرید بالای خط اختصاصی
با سلام
میتونید از سامانه پیامکی ما استفاده کنید. ( تمامی امکانات مد نظر شما قابل ارائه به شما و کاربرانتان می باشد )
تعرفه 72.2 ريال ( بدون در نظر گرفتن مالیات ارزش افزوده ( 78ريال )) به همراه کامل بازگشتی های نرسیده به مخابرات ، لیست سیاه مخابراتی ، خطای مخابراتی و ارسال نشده ( که با توجه به این بازگشتی ها تعرفه شما بسیار پایین تر خواهد بود ).
سامانه نمایندگی ما به دو صورت سالانه و مادام العمر می باشد که مادام العمر 199,000 هزار تومان و سالانه 119,000 تومان و در سال های آینده شامل 30% ، 60% و 100% تخفیف می باشد. ( البته پرداخت هزینه نمایندگی ما با توجه به توان پرداخت شما قابل قسط بندی نیز می باشد ).
در همان ابتدا 5 خط اختصاصی و به ازاء هر کاربر فعال یک خط اختصاصی در اختیار شما قرار خواهد گرفت. به همراه 4 خط عمومی 100020 ، 30007020 ، 50001300 ، 2000189 با ارسال ویژه...
قیمت های خطوط ویژه نیز میتوانید با سر زدن به وب سایت ما ببینید که در صورت خرید بالا شامل تخفیف نیز می گردد.
تعرفه شما نیز با توجه به فعالیت و ارسال شما نیز قابل کاهش می باشد.
قابلیت افزونه های پیامک به صورت اختصاصی برای سامانه شما و کاربرانتان!
تغییر قالب اختصاصی به صورت رایگان برای شما فعال می گردد.
افزوده شدن قابلیت های جدید به صورت هفتگی ( که در صورت دیدن نسخه دمو این امر را می توانید ببینید )
موفق باشید
برای اطلاعات بیشتر :
وب سایت شرکت رمز افزار : سامانه پیامک شرکت رمز افزار
تلفن تماس : 451 51 268 ( 021 )
ویرایش توسط ramzafzar : November 4th, 2014 در ساعت 11:50
پیشنهاد میکنم از آدرس زیر دیدن کنید ، نمایندگی به دو صورت رایگان و پولی موجود است :
سامانه پیام کوتاه قوی
سلام
با تعرفه 67 ریال می تونم بهتون پنل بدم با امکانات کامل
پیام خصوصی بفرستید.
موفق باشید
سلام از رایگان(72 ریال) تا تعرفه ارسال ریز 67! در خدمتم
البته بالک هم جداست!
امکان ارسال وایبر هم وجود دارد از طریق سامانه!
قیمت و تعرفه || پنل نمایندگی
دمو : sms.irantcco.ir یوزر و پسورد: irantcco
تمدید هم ندارد!
با سلام طرح فروش ویژه پائیزه حتما ببینید http://www.webhostingtalk.ir/f214/126915/
ویرایش توسط tatnet : November 5th, 2014 در ساعت 12:59
درود
در خدمت شما هستیم
سامانه پیام کوتاه آذر پیامک » نمایندگی فروش سامانه پیام کوتاه آذر پیامک
تعداد خطوط رو ارسال کنید با تخفیف ویژه در پنلتون قرار میگیرد
سلام دوست عزیز
سامانه هایی که میگن تعرفه 67 یا غیره،تمامیشون بعدا دوبله و سوبله ازتون پولش رو میگیرن
من میگم که مخابرات به این ها کمتر از 92 ریال نمیده،اونوقت اون ها چطور بهت 67 میدن؟
من خودم از اون سرخاشه ی اصلیشون نمایندگی دارم و اینهایی که تعرفه پایین میدن یا خطوط گرون بهتون میدن،یا مالیات میگیرن.
اگر خواستی در خدمتم،با تعرفه ثابت 95 ریال بهت میدم+ تمامی امکانات سامانه هایی که کل کشور دارن+افزونه ها و ماژول های اختصاصی سیستم های مدیریت محتوای وردپرس،جوملا،whmcs،فریر،ام پی سی شارژ و... رو هم به صورت اختصاصی و رایگان بهت میدم تا به کاربرات بدی
سایتمون چند وقته سرورش قطع شده،اگر خواستی از همینجا پیغام خصوصی بده یا با ایمیل زیر در ارتباط باش:
ali.badakhshani@gmail.com
سلام
دنبال کیفیت و پشتیبانی هستید در خدمتیم
تعرفه ثابت 72 ریال
قابل کاهش هم تا تعرفه مورد نیاز هست
در خدمتتون هستیم
02188715929تهران
02833564966قزوین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)