نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: سوال در باره راه اندازی فروشگاه اینترنتی !

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

پیش فرض سوال در باره راه اندازی فروشگاه اینترنتی !

سلام خدمت دوستان گرامی

من میخوام یه فروشگاه بزنم (دوستان در جریان تاپیک های قبلی هستن ) فروشگاهی که میخوام بزنم در زمینه فروش بازی نرم افزار و مستند هست که البته کاملا حرفه ای و همانند دی وی دی های اورجینال بازار هست حال میخوام بدونم برای همچین فعالیتی حتما باید از وزارت فرهن و ارشاد اسلامیمجوز بگیرم ؟

چون من چند روز پیش مراجعه کردم به وزارت فرهنگ گفتن هر عثر حدودا بین 30 تا 60 روز زمان میبره تا تعید بشه !!!!‌

و این یعنی ما فقط چند سال باید زمان بزاریم آرشیو سایتو کامل کنیم‌!!‌ زیرا حداقل باید 100 محصول موجود باشه که سفارش گرفته بشه !!‌

ایا گرفتن مجوز اجباری هست باری این کار (تمامی موارد که تکسیر میشن از موارد خارجی هست مثل بازی های خارجی و غیره یعنی کلا با برنامه ایراین کاری نداریم !‌) اجباری هست یا خیر ؟

چون حدودا 15 ملیون هزنیه راه اندازی فروشگاه میشه باری ما میترسیم یهو بیان سایتو ببندن و غیره ...

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    140
    تشکر تشکر شده 
    196
    تشکر شده در
    156 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در باره راه اندازی فروشگاه اینترنتی !

دوست عزیز بهتره بگیرید چون امکان داره در اینده به مشکل بخورید

4. تعداد تشکر ها از talait به دلیل پست مفید

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان گرامی

من میخوام یه فروشگاه بزنم (دوستان در جریان تاپیک های قبلی هستن ) فروشگاهی که میخوام بزنم در زمینه فروش بازی نرم افزار و مستند هست که البته کاملا حرفه ای و همانند دی وی دی های اورجینال بازار هست حال میخوام بدونم برای همچین فعالیتی حتما باید از وزارت فرهن و ارشاد اسلامیمجوز بگیرم ؟

چون من چند روز پیش مراجعه کردم به وزارت فرهنگ گفتن هر عثر حدودا بین 30 تا 60 روز زمان میبره تا تعید بشه !!!!‌

و این یعنی ما فقط چند سال باید زمان بزاریم آرشیو سایتو کامل کنیم‌!!‌ زیرا حداقل باید 100 محصول موجود باشه که سفارش گرفته بشه !!‌

ایا گرفتن مجوز اجباری هست باری این کار (تمامی موارد که تکسیر میشن از موارد خارجی هست مثل بازی های خارجی و غیره یعنی کلا با برنامه ایراین کاری نداریم !‌) اجباری هست یا خیر ؟

چون حدودا 15 ملیون هزنیه راه اندازی فروشگاه میشه باری ما میترسیم یهو بیان سایتو ببندن و غیره ...
    سلام.
    علاوه بر فروشگاهتون، برای هر محصولتون هم باید مجوز ارشاد و ... بگیرید.
    نیازی به چند سال نیست. میتونید هر ۱۰۰ محصولتون رو با هم برای اخذ مجوز ارائه بدید و بعد از نهایتا ۲ ماه مجوز تمومشون رو به صورت یکجا بگیرید. البته در صورت تایید!
    مسلما اجباری هست و تکثیر و انتشارِ این محصولات بدون مجوز رسمی، جرم محسوب میشه.
    همچنین علاوه بر این‌ها، انسانیت و انصاف حکم می‌کنه که از صاحبان آثار جهت تکثیر اجازه بگیرید. که بعید می‌دونم به صورت رایگان باشه.

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان گرامی

سایت را ایجاد کنید، فعالیت را آغاز کنید.
    بعد از رسیدن به سورس مالی ماهانه حداقل 1 میلیون، اقدام به پیگیری برای ثبت شرکت نمایید.
    شما باید از رسانه های دیجیتال واقع در طالقانی، رو به روی برج سپید/سفید بانک صادرات، مراجعه کنید. (تهران)
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
    سلام.
    علاوه بر فروشگاهتون، برای هر محصولتون هم باید مجوز ارشاد و ... بگیرید.
    نیازی به چند سال نیست. میتونید هر ۱۰۰ محصولتون رو با هم برای اخذ مجوز ارائه بدید و بعد از نهایتا ۲ ماه مجوز تمومشون رو به صورت یکجا بگیرید. البته در صورت تایید!
    مسلما اجباری هست و تکثیر و انتشارِ این محصولات بدون مجوز رسمی، جرم محسوب میشه.
    همچنین علاوه بر این‌ها، انسانیت و انصاف حکم می‌کنه که از صاحبان آثار جهت تکثیر اجازه بگیرید. که بعید می‌دونم به صورت رایگان باشه.
    ممنون از شما ...
    اما خوب ما محصولات ایرانی رو تکثیر نمیکنیم که نیاز به اجازه باشه !!!
    ما میخوایم محصولاتی که هیچ شرکتی حق ک\ی رایتشون رو رعایت نمیکنه رو تکثیر کنیم...

مثل بازی های خارجی
    مستند های خارجی
    بازی های خارجی

و غیره که تمامیشون حق ک\ی رایت بین المللی آن ها رعایت نمیشه ...

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    سایت را ایجاد کنید، فعالیت را آغاز کنید.
    بعد از رسیدن به سورس مالی ماهانه حداقل 1 میلیون، اقدام به پیگیری برای ثبت شرکت نمایید.
    شما باید از رسانه های دیجیتال واقع در طالقانی، رو به روی برج سپید/سفید بانک صادرات، مراجعه کنید. (تهران)
    بله به همون ساختمان در طالقانی مراجعه کردم و بهم گفتن که هر محصول شما میانگین 45 روز رمن میبره تعید بشه !!!!!

--------------

هزینه فروشکاه برامون چیزی حدودا 15 ملیون تموم میشه !‌ برای همین میترسم مشکل برخورد کنیم !‌ زیرا فقط از فرش آنلاین نمیشه به سود خوبی رسید (با توجه به اینکه باید قیمت از بازار کمتر باشه تا مشتری بیشتر باشه !) ....

\س به هیچ روشی نیمشه این نوع فروشگاه رو بدون مجوز راه اندازی کرد؟!!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

دوستانی که علاقه مند هستند به راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی ، یک مجموعه آموزشی پیدا کردم در این زمینه که میتونه خیلی مفید باشه ، این مجموعه آموزشی که به صورت فیلم تهیه شده به صورت قدم به قدم تمام نکات و اطلاعاتی که جهت راه اندازی یک فروشگاه مجازی نیاز دارید ، در اختیارتون قرار میده ، از لینک های زیر می تونید توضیحات پکیج رو به صورت کامل مشاهده کنید :

فیلم آموزش عملی راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی

فیلم آموزش عملی راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی

25094[/ATTACH]]فیلم آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی – محصول زمستان 93 – به زبان فارسی – یک DVD

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)