-
November 4th, 2014, 01:20
مشکل از دامنه می باشد یا هاست
سلام . من یک دامنه از سایت طلا هاست خریدم . ( دامنه دات کام )
. یک هاست اشتراکی از سایت نت افزار خریدم .
و وقتی دامنه رو سط کزدم رو هاست و میخواستم برم که نصب بکنم . همش پیغام Server not found رو بهم میداد . ولی وقتی با وی پی ان میرفتم قسمت نصب وردپرس برام باز میشد و مشکلی نبود . دقیقا بعد اینکه وی پی انو قطع میکردم و دوباره لود مرورگرو میزدم بازم پیغام Server not found رو بهم نشون میداد .
تا اینکه یه بار شانسی بدون وی پی ان باز شد و نصب کردم و الان هر بار که میرم تو قسمت مدیریت و میخوام کار های اولیه سایتمو انجام بدم بازم هر یک بار در میون Server not found برام میاد و وقتی چتد بار رفرش میکنم درس میشه و داره کلافم میکنه .
میخوام بدونم مشکل از دامنه منه یا هاست من ؟؟؟
پنلش دایرکت ادمینه .
-
November 4th, 2014 01:20
# ADS
-
November 4th, 2014, 01:26
عضو دائم
پاسخ : مشکل از دامنه می باشد یا هاست

نوشته اصلی توسط
ender
سلام . من یک دامنه از سایت طلا هاست خریدم . ( دامنه دات کام )
. یک هاست اشتراکی از سایت نت افزار خریدم .
و وقتی دامنه رو سط کزدم رو هاست و میخواستم برم که نصب بکنم . همش پیغام Server not found رو بهم میداد . ولی وقتی با وی پی ان میرفتم قسمت نصب وردپرس برام باز میشد و مشکلی نبود . دقیقا بعد اینکه وی پی انو قطع میکردم و دوباره لود مرورگرو میزدم بازم پیغام Server not found رو بهم نشون میداد .
تا اینکه یه بار شانسی بدون وی پی ان باز شد و نصب کردم و الان هر بار که میرم تو قسمت مدیریت و میخوام کار های اولیه سایتمو انجام بدم بازم هر یک بار در میون Server not found برام میاد و وقتی چتد بار رفرش میکنم درس میشه و داره کلافم میکنه .
میخوام بدونم مشکل از دامنه منه یا هاست من ؟؟؟
پنلش دایرکت ادمینه .
DNS ها رو دامین شما بطور کامل ست نشدن ، 5 ~ 6 ساعت صبر کنید دوباره تست کنید ...
DNS Cache سیستم عامل تون رو هم پاک کنید : لینک
-
-
November 4th, 2014, 01:28

نوشته اصلی توسط
OmidX
DNS ها رو دامین شما بطور کامل ست نشدن ، 5 ~ 6 ساعت صبر کنید دوباره تست کنید ...
DNS Cache سیستم عامل تون رو هم پاک کنید :
لینک
دستور Command Promp رو کجا بزنم ؟؟؟
من فقط پنل دامنه دارم
-
-
November 4th, 2014, 01:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ender
دستور Command Promp رو کجا بزنم ؟؟؟
من فقط پنل دامنه دارم
تو PC خودتون ...
پ.ن : بعد از ست کردن DNS های هاست حداقل چند ساعت (بین ۱ تا ۱۲ ساعت) زمان میبره ک کامل ست بشن ، شما میتونید از سایت intoDNS: checks DNS and mail servers health چک کنید .
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2014, 01:41
من دارم هاستمو عو ض میکنم . به نظرتون درس میشه ؟؟
-
-
November 4th, 2014, 01:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ender
من دارم هاستمو عو ض میکنم . به نظرتون درس میشه ؟؟
عزیز مگه چند ساعت گذشته عجله نکنید جون هر دو طرف هم طلا هاست هم نت اقزار شناخته شده هستن و تایید شده حداقل بنده تایید میکنم
-
تعداد تشکر ها از saeed1988m به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2014, 08:19
دوست عزیز ادرس رو قرار بدید تو تاپیک
-
-
November 5th, 2014, 01:31
عضو دائم
ست شدن کامل dnsها بر روی دامنه زمان بر است ؛ حداقل زمان جهت ست شدن کامل dnsها 24 ساعت می باشد.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
November 5th, 2014, 02:31
عضو انجمن
قطعا مشکل از دامنه نیست شما تایم لازم تا ست شدن DNS ها بگزرونید 99% درست میشه ؛ حتما رو کارت شبکه سیستم تون dns های 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو ست کنید و دوباره تست کنید .
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-
-
November 5th, 2014, 15:49
عضو انجمن
دستور ipconfig -flushdns رو در cmd سیستمتون اجرا کنید
ممکن است به خاطر آی اس پی باشد و همینطور مشکل داشتن سرویس دهنده اینترنت شما با هاستتون
بعضی مواقع ممکن است سرویس دهنده اینترنت با یک هاست مورد داشته باشد و در بعضی ساعات روز جواب ندهد و وقتی مشخص میشود که با آی پی غیر از ایران میتوانید به سایت وصل شوید پس مورد از هاست نمیتواند باشد ، البته ممکن است آی پی سرور برای شما بلاک شده باشد
اما این نکته رو یاد داشته باشید ست شدن دی ان اس برای دامنه های بین المللی هر چه باشد بیشتر از ست شدن دامنه ملی که 4 ساعته است طول نمیکشد!
یا سرویس دهنده اینترنت شما با هاستتون مورد داره و یا اینکه دی ان اس شما به درستی تنظیم نیست
-