دوست من با من تماس بگیرید تا بتون مشاوره بدهم
09191889367
دوست من با من تماس بگیرید تا بتون مشاوره بدهم
09191889367
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
اینکاروالان دنبال ی نفری هستم که اونم شرایط من رو داشته باشه یعنی نمایندگی داشته باشه و بخواد خودش هاست ارائه بده.
یا اینکه دوستانی که هاست ارائه میدن من رو به عنوان ی دوست و شریک خودشون قبول کنن که هزینه های سرور و لایسنس رو 50 50 بدیم و هر کس جداگانه برای خودش هاست ارائه بده
برای شروع نمایندگی یا سرور مجازی بگیرید
مناسب تر هست
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
تنها راه خرید از شرکت معتبر با قیمت درست و عادلانه + بکاب گیری منظم میباشد.(لازم به ذکر است نمیدونم مشکل شما هم دقیقا چیه ولی اگر عادی هست و تا کنون مشکلی نداشتید و جدیدا مشکل پیدا کردید از این مشکلات ممکن هست همیشه برای هر شرکتی پیش بیاد و گذری هست)
و درک این مورد که چیزی به نام نامحدود وجود ندارد. (اخیرا در درخواستهای شما مجدد نامحدود دیدم ذکر کردید).
در صورتی که سرور بگیرید که طبیعتا آن هم با هزینه درست نمیگیرید یا ... و همش خود سرور قطع میشود و مجدد قطعی خواهید داشت + کانفیگ مناسب بلد نیستید انجام بدهید و هزینه بالایی هم نمیتوانید برای کانفیگ بپردازید و ... و مجدد به مشکل خواهید خورد.
و بکاب گیری هم مجدد 100% دیگر با شما هست.
و خیلی موارد دیگر ...
امیدوارم با توضیحات داده شده کمکی کرده باشیم.
با تشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : November 3rd, 2014 در ساعت 15:41
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
خیلی ممنون از توضیحاتتون یکی از دوستان گفت که نمایندگی میده که میتونم نمایندگی هم باهاش بدم
حالا قراره باز باهاش حرف بزنم اطلاعات سرورش رو میگیرم بعد اینجا از شما دوستان عزیز راهنمایی میگیرم که آیا مناسب هست یا نه آیا معتبر هست یا خیر و ...
باز هم از تمام شما دوستان بابت راهنمائیهاتون متشکرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)