سلام کسی بلده لاگ ibsng خودم را چطوری فعال تنظبم کنم و چطوری میشه لاگ رو چک کرد با تشکر.
سلام کسی بلده لاگ ibsng خودم را چطوری فعال تنظبم کنم و چطوری میشه لاگ رو چک کرد با تشکر.
منظورتون چه لاگ يه ،خب ميتونيد از قسمت مديريت لاگ ها مختلف رو نگاه كنيد
سلام. از این قسمت به تمام گزارش های سیستم دسترسی دارید !
http://ip/IBSng/admin/report
ویرایش توسط ehsaan : November 3rd, 2014 در ساعت 11:02
معرکه ارائه دهنده سرور مجازی، پنل پیامک، فالوور اینستاگرام، شماره مجازی و ...
Ticket | Telegram : @MarekeOnline| | 07158017111mareke.ir
همچین صفحه ای موجود نیست .
من میخوام ای پی و ساعت تاریخ و چه سایتی رفته را ببینم زیرا پلیس فتا از من میخواد . سایت رو داده میگه ای پی این رو درار به ما بده .
- - - Updated - - -
لاگ پنل ibsng من فعال هست و تنظیم هست هر 1ماه پاک کنه خوب . حالا بلد نیستم لاگ ها را بیارم میخوام لاگ ها را بیارم اون سایتی که پلیس داده میگه کاربرت تو این ساعت تاریخ رفته را ببین کدوم یوزر هست و ای پی اتصالی که داشت رو بهمون بده . من لاگ اوردن رو فقط بلد نیستم .
ویرایش توسط datnet_teh : November 3rd, 2014 در ساعت 18:39
از چه سرویسی استفاده میشده؟
اگه اسکوید بوده توی سرور به مسیر /var/log/squid برید اوجا لاگ ها هست اگه خودتون غیر فعالش نکرده باشین.
عین خیار شور طرفو فروختی ؟دسوت عزی ساعت و تاریخ سرور ibs با سروری که وصد شده یکیه ؟ من یه بار خواهستم همچین چیزی رو دربیارم البته طرف اسپمر بود اینتقدر ساعت ها قاطی بودند دقیق نمیشد تشخصی داد کدومه حالا شما چه جوری میخواید این تشخصی بدید حالا باز اگه ib سایتی که طرف رفته رو نشون میداد یه چیزی...
تو پنل ibsng قسمتی هست که لاگ ها را نشون بده از جمله چه سایت هایی یوزر ها رفتند و ای پی تاریخ سا عت بندازه ؟ یا این امکان در ibsng اصلا نداره ؟
لاگ من فعال هست تو پنل که هر چند روز هم پاک میشه خودکار .
مثلا پنل کریو قسمت لاگ این امکان رو داره که ساعت تاریخ ای پی یوزر و چه سایت هایی میرند رو میزنه ایا ibsng مثله این این امکان رو داره یا خیر اگر کسی بلد هست جواب بده لطفا اگر مطمئن ازین نظر هستید...
web analyzer log باید نصب بشه.
برای نصبش اینو اجرا میکنید و بعد auto رو بنویسید تا نصب بشه
/usr/local/IBSng/addons/squid_analyzer/setup.sh
بعد اجراش میکنید
service squid_analyzer start
این طریقه نصبشه ولی واسه خودم کار نمیکنه.
باید اسکوید هم نصب باشه در واقع این فقط فایل access.log اسکوید رو میخونه.خودتون هم میتونید فایل var/log/squid/access.log رو دانلود کنید بعد بازش کنید همه ی لاگ کاربرا هست که چه سایت هایی رفتند در چه زمانهایی. واسه تبدیل تاریخ هم میتونید از این سایت استفاده کنید Epoch Converter - Unix Timestamp Converter
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)