-
November 2nd, 2014, 14:27
پاسخ : نیازمند سرور اختصاصی vds برای ایجاد یک لیچر قدرتمند
با درود خدمت شما در صورت تمایل به شما پیشنهاد می کنم از رم 32 استفاده نمایید با شرایط زیر می توانم به شما تقدیم کنم قابلیت نصب خودکار و نامحدود سیستم عامل در سرور اختصاصی هم فراهم است با تشکر
http://www.webhostingtalk.ir/f11/127778/
-
-
November 2nd, 2014 14:27
# ADS
-
November 5th, 2014, 01:57

نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
میزان هزینه رو بفرمایید تا بهترین راهکار ارائه شود
با تشکر
سقف هزینه برای شروع بین 200 تا 250
ولی اگه با این هزینه قرار باشه سرعت لیچر پایین باشه یا مشکلاتی بوجود بیاد حاضرم بیشتر هم پرداخت کنم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
AlmaHost
با پشتیبانی شما تماس گرفتم ولی متاسفانه قیمت رو یکمقدار بالاتر از چیزی که باید باشه به من دادن
قیمت سرور شماره 1 که 53 یورو هست رو بهم قیمت دادن 303 هزار تومان که کمتر از اینا باید بشه
-
-
November 5th, 2014, 07:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MASTER OC 7
سلام
بنده قصد دارم یه سایت لیچر همانند سایت های Mul.IR و Filegir.Com راه اندازی کنم و نیازمند سرور اختصاصی VDS هستم
دوستانی که سابقه ایجاد لیچر دارند لطفا منو راهنمایی کنند
حداقل سخت افزار سرورهای اختصاصی VDS برای ایجاد لیچر چقدر می تونه باشه ؟ چون هزینه اینگونه سرورها خیلی بالا هست در کنار هزینه اکانت های پرمیوم + طراحی اسکریپت هزینه کل رو برای شروع بالا میبره
برای همین میخواستم سرور VDS رو برای شروع با سخت افزار پایین تهیه کنم و بعد از یه مدت سخت افزار رو ارتفا بدم
به نظرتون برای همچین کاری حداقل مشخصات سخت افزاری چی باید باشه ؟ البته هاردی که میخوایم تهیه کنیم حتما باید 500گیگ یا 1ترابایت باشه ولی شاید بشه CPU و Ram رو برای کاهش هزینه ها پایین آورد
این سرور موجود می باشد :
سی پی یو : Intel Xeon E5-1650
رم : دوازده گیگابایت
هارد : دو ترابایت
پهنای باند : نامحدود
آی پی : 1
پورت : 1 گیگابیت
کانفینگ کامل وب سرور جهت دریافت بهترین بازدهی .
ماهیانه : 150000 تومان .
ویرایش توسط asrhosting : November 5th, 2014 در ساعت 08:26
-
-
November 5th, 2014, 09:18
EX6 - SB39
CPU : Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore
RAM : 16 GB DDR3 RAM ECC
Hard : 2 x 3 TB SATA class Enterprise
Port : 1Gbps Port - 10TB Outbound
IP : 1 * IPv4
ماهانه 37 یورو 160950 تومان
بهترین کانفیگ برای کار شماست
-
-
November 5th, 2014, 09:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MASTER OC 7
س
- - - Updated - - -
با پشتیبانی شما تماس گرفتم ولی متاسفانه قیمت رو یکمقدار بالاتر از چیزی که باید باشه به من دادن
قیمت سرور شماره 1 که 53 یورو هست رو بهم قیمت دادن 303 هزار تومان که کمتر از اینا باید بشه
سلام
دوست عزیز قیمت سرویس های انگلیس به پوند است نه یورو لطفا کمی دقت کنید در ارسال اطلاعات
موفق وپیروز
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-
تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2014, 11:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MASTER OC 7
سلام
بنده قصد دارم یه سایت لیچر همانند سایت های Mul.IR و Filegir.Com راه اندازی کنم و نیازمند سرور اختصاصی VDS هستم
دوستانی که سابقه ایجاد لیچر دارند لطفا منو راهنمایی کنند
حداقل سخت افزار سرورهای اختصاصی VDS برای ایجاد لیچر چقدر می تونه باشه ؟ چون هزینه اینگونه سرورها خیلی بالا هست در کنار هزینه اکانت های پرمیوم + طراحی اسکریپت هزینه کل رو برای شروع بالا میبره
برای همین میخواستم سرور VDS رو برای شروع با سخت افزار پایین تهیه کنم و بعد از یه مدت سخت افزار رو ارتفا بدم
به نظرتون برای همچین کاری حداقل مشخصات سخت افزاری چی باید باشه ؟ البته هاردی که میخوایم تهیه کنیم حتما باید 500گیگ یا 1ترابایت باشه ولی شاید بشه CPU و Ram رو برای کاهش هزینه ها پایین آورد
باسلام
در صورتی که برنامه ای داشته باشید و هدف سایت مشخص باشد میتوانیم بصورت رایگان سرور اختصاصی بدهیم
در تماس باشید
ویرایش توسط company_hosting : November 5th, 2014 در ساعت 11:25
-