نقل قول نوشته اصلی توسط be099 نمایش پست ها
مشکلی که برای من پیش اومده اینه که
یک اکانت توی بانک ملت دارم که 3 تا حساب توشه این سه تا حساب به یک کارت وصلن ! یعنی توی عابر بانک که میزنی موقع برداشت میتونی از همه حسابا برداشت کنی
توی سایت گفته که میتونی انتقال کارت به کارت بکنی
اما برای هر حساب به صورت جداگانه امکان کارت به کارت نیست !
خوب مشکلی نیست ! یک قسمت داره واسه انتقال شتابی ..
وقتی میری توی اون قسمت خودش اتوماتیک یکی از حسابارو انتخاب میکنه ! اما کدوم حساب ؟ حسابی که "کمترین پولو توش داری"
باشه اینم مشکلی نیست ...
میریم واسه خرید اینترنتی ...
اینجام باز حسابی که کمترین پولو توش داری به صورت پیشفرض انتخاب میشه و "موجودی کافی نیست" ...
من هم توی بانکداری اینترنتی ملت که استفاده میکنم 3 حساب موجوده : 2 عدد رو کارت دارم و یک عدد حساب بدون کارت
من با موبایل تست کردم و دو حسابی که ازش کارت داشتم جواب میداده موضوع کارت به کارت
از طریق بانکداری اینترنتی هر کارتی رو که بخواهید میتونین انتخاب کنید و انتقال وجه رو انجام بدید
اگر منظورتون فقط از دستگاه خودپرداز هست باید برید بانک و بگید میخوام حساب پیش فرض رو تغییر بدم
وگرنه من توی سایت بانکداری اینترنتی همچین مشکلی رو ندیدم!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط be099 نمایش پست ها
حساب اصلی متصل به کارت کجا نوشته ؟
من سه بار از این حساب به اون حساب متنقل کردم و هر دفعه برای انتقال شتابی حسابی که کمترین موجودیو داشت انتخاب کرد (یعنی عوض میشد !!!!) !
این دومین باریه که همچین بلایی سرم میاد و الاف میشم
چند وقت پیش هم برای یک تراکنش نا موفق باهاشون تماس گرفتم و وقتی تاریخ و مبلغ تراکنشو میگفتم میگفتن همچین چیزی وجود نداره و سریع قطع میکردن ، خیلی پیگیر شدم آخر سر بانک مبدا (بانکی که از کارتش خرید اینترنتی کردم) صراحتا تلفنی بهم گفت "بانک ملت دروغ میگه و میخواد کار مارو انجام نده"
اگر تراکنشی داشتید و نا موفق بوده باید برگرده به حسابتون البته برای درگاه های اینترنتی بحث ستل و وریفای بوجود میاد که وظیفه سایت فروشنده هست که انجامش بده
اگر هم از کارتخوان یا جای دیگه بوده به راحتی میتونین از سایت www.behpardakht.com از گزینه سمت چپ سایتشون به نام گفتگوی زنده شماره کارتتون بدید تا چک کنند براتون و همونجا وضعیتش رو میگن بهتون!