شما بهتره برید از یک متخصص بپرسید.یا در انجمن هایی که بنام کلوپ لپ تاپتون هست بگردید و ببینید کسی ssd روی این لپ تاپ نصب کرده یا خیر.اگر بله مدل رو ازشون بپرسید و بگویید یک تست سرعت برای شما بزارن (اسکرین شات).
جستجو در گروه حافظه SSD
شما بهتره برید از یک متخصص بپرسید.یا در انجمن هایی که بنام کلوپ لپ تاپتون هست بگردید و ببینید کسی ssd روی این لپ تاپ نصب کرده یا خیر.اگر بله مدل رو ازشون بپرسید و بگویید یک تست سرعت برای شما بزارن (اسکرین شات).
جستجو در گروه حافظه SSD
رم های 6GB به بالا باید ویندوز 64بیتی نصب کنید تا کامل ساپورت کنند
منم فک میکنم مشکل از ویندوز شماست - اول ببینید خود سازنده ش چه ویندوزی پیشنهاد کرده 7 یا 8.1 ؟!
بعدش برید یه نسخه خوب 64بیتی گیر بیارید نصب کنید و دست به سخت افزارش اصلا نذارید
وبکاست - مرجع هاستینگ ایران
اره داداش والا فک کنم مشکل همین باشه
فقط 7200 دور چه مدل بخرم؟
میشه یک سایت بدین قیمتاشو ببینم
در ضمن لپتاپ 7200 دور زیر 3 میلیون هست؟؟
- - - Updated - - -
ممنون بابت کمکتون
اما یک حافظه 32 هستش 150 تومن!
خوده ویندوز 7 حدود 20 گیگ رو میگیره!
میشه خب یک انجمن خوب معرفی کنین
- - - Updated - - -
الان روش 7 نصب کردم بهتر شده
اما بازم همچین چنگی به دل نمیزنه!!!!!!!!!!
مثلا 20% بهتر شده
تا جایی که من میدونم از ویندوز احتمالش بیشتره و احتمال هارد نزدیک به 0% هست :|
کسایی که مشکل سرعت دارین ویندوز عوض کنین اگه اوکی نشدین بگین مشکل از هارد هست
یک قطعه معیوب معمولا این طوری میکنه. با بیش از حد نرم افزار نصب کردید
لپ تاپ لنوو z510 داشتید ؟!
یه چیز بگم بهتون من لپ تاپ z510 یه بار تست کردم سی پی یو واسه سرعتش خیلی عالی بود ویندوز 7 نسخه 64 بیتی رو نصب کردم برنامه ای که واسه بقیه لپ تاپ ها مثلا 6-7 دقیقه طول میکشید واسه نصب توی همین لپ تاپ توی 2 دقیقه نصب شد ، از لحاظ سرعت کار کردن عالیه
اما حالا که شما میگین کنده ممکنه از هارد باشه ، هارد شاید بد سکتور فیزیکی و یا نرم افزاری داشته باشه
شاید به خاطر پارتیشن بندی بد باشه
اگر گارانتی داره به نظرم بفرستین به گارانتی خیلی بهتره
اونها چک میکنن و دقیق تر مشکل رو پیدا میکنند
دوست عزیز
اگر گارانتی داره به عیچ عنوان باز نکنید و بدید بره گارانتی.
لپ تاپ کلی گارانتی میشه و مثل دسکتاپ نیست هر قطعه گارانتی داشته باشه.
اگر منظورتون با حرف بنده هست باید بگم منظور من هم لپ تاپشون بوده که کامل با کارتون و کارت گارانتیش ارسال کنند
وگرنه اکثر افرادی که لپ تاپ دارن میدونن که برای لپ تاپ یک کارت گارانتی فقط وجود داره!
اگر پشت لپ تاپ هم باز بشه که گارانتی اصلا اونو قبول نمیکنه!!
اگر من منظورمو بد رسوندم عذر خواهی میکنم اگر هم قصدتون شفاف سازی بیشتر بود هم ازتون تشکر میکنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)