نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
سلام ...

+ دیتاسنتر های آمریکایی هم ک وضعشون کاملا مشخص هست و بدرد کار شما نمیخورن (چون رو کپی رایت شدیدا حساسیت دارند.) ، در کل دیتاسنتر های کولوکراسینگ و سینگل هاپ از آمریکا کیفیت پورت ، سخت افزار و شبکه فوقالعاده ای دارند ، بر عکس این دو دیتاسنتر هایی مثل dacentec یا دیتاشیک و یا wholesale و ... کیفیت پورت ، سخت افزار و شبکه متوسط رو ب پایینی دارند و پیشنهاد نمیشن .

+ دیتاسنتر OVH فرانسه یک دیتاسنتر بین المللی هست ک تامین کننده ۷۰ درصد پهنای باند اتحادیه اروپاست ، از ویژگی های این دیتاسنتر میشه ب کیفیت پورت عالی (در بدترین شرایط 1Gbps با 500M گارانتی) ، کیفیت سخت افزار و مخصوصا هارد های بسیار خوب اشاره کرد ، ضمن اینکه این دیتاسنتر از پردازنده های سری xeon و سخت افزار های مخصوص سرور استفاده میکنه ...

+ دیتاسنتر های RedStation و RapidSwitch ک هر دو زیر مجموعه iomart هستند ، کیفیت پورت خوب و سخت افزار مخصوص سرور عالی از برند دل دارند ، فقط مشکلی ک در سرور های رد استیشن زیاد ب چشم میخوره اینه ک طرف رو یک سرور 96G رم با هارد ساتا (!) با پورت 1Gbps بر میداره 80 ~ 90 تا سرور مجازی میسازه ... و اون موقع دیگه نمیشه گفت پورتی ک ب شمای کاربر میرسه کیفیت مطلوب و مورد نظر رو داشته باشه .

+ دیتاسنتر هتزنر آلمان ، از نظر پورت ، پورت هتزنر 1Gbps با 200M گارانتی هست ! در صورتی ک سایر رقیباش (OVH ، اکثر سرور های جدید رد استیش و ...) با 500M گارانتی هست ، مقایسه هتزنر با ovh و... اصلا درست نیست ، چرا ک سخت افزار های دسکتاپی هتزنر کاملا مشهور است و این دیتاسنتر بر عکس ovh و ... ک از سخت افزار و پردازنده های مخصوص سرور استفاده میکنن از سخت افزار و پردازنده های دسکتاپی استفاده میکنه ، ضمن اینکه سوابق درخشان دیتاسنتر هتزنر در سوختن هارد در این انجمن هست ، میتونید سرچ کنید ...

با تشکر ...
دوست عزیز من این که میگم از تست و سابقه
در ایران آلمان بهتر تست شده در حالی که شبها سرعت اینترنت شبانه رایگان میاد پاین ولی من از المان که تست کردم سرعتش با سرور های ایران فرقی نمی کرد اگر می خواهید کاربر راضی باشه المان بگیر میتونی سایت میهن وب هاست و .... سوال کن میگن از المان و من که از المان 5 سال سرور دارم تا حالا هارد از بین نرفته ولی کانادا و امریکا که داشتم 100 درصد به مشتری های سرور مجازی می گفتم که از اطلاعات خود بکاپ بگیرن چون هر 3 یا 4 ما هارد می سوخت
شما اگر می خواهد ارزان بگیرید فرانسه خوب ولی اگر برای سرعت می خواهید آلمان عالی