-
June 27th, 2010, 00:47
عضو انجمن
پاسخ : اسپانسری و مفتاد تومنی تعطیل!

نوشته اصلی توسط
Mohsen
مشکلی نیست من یه نظر اولیه نوشتم، شما بفرمایید چقدر باشه بقیه هم نظر میدن تا به جمع بندی برسیم.
با این وجود همین 2هزار بازدید هم معنیش این هست که طرف تازه نمیخواد سایت بزنه اومده باشه اسپانسر بخواد!
حالا بازم نظرات تون رو بگید تا ببینیم نتیجه چی میشه.
والا سایت های دره پیت من ماه اول به راحتی به بالاتر از 2000 بازدید می رسند !! ، فکر نکنم آمار خوبی باشه!
اگه منظورتون از اسپانسر شدن ، و اسپانسری دادن به سایت های درست حسابی باشه که زیر 10000 اصلا نباید بهش فکر کرد
ولی اگه کمیت مهم باشه که طرف موقع آفر دادن بخواد اسم 10 تا سایت ردیف کنه که "مثلا این سایتها از ما سرویس می گیرن .
همین 2000 تا هم خوبه
به نظر شخصی من باید سایت درست حسابی را اسپانسری کرد ، نه هر جوجه سایتی را .
اگه همه رعایت کنند مجبور می شه ، هاست بخره ، و اگه نداره هم چه بهتر که اصلا سایت نزنه و بره با سایت یا انجمن دیگه ای همکاری کنه
-
تعداد تشکر ها ازسلام عیلکم و رحمت الله به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2010 00:47
# ADS
-
June 27th, 2010, 03:11
عضو انجمن
درود
تعداد بازدید معیار خوبی نیست! دلیلش اینه که الان بعضی سایت ها از نرم افزارهای مختلفی برای خودشون آی پی میفرستن و آمار تقلبی میسازن!
اگر بخواید رتبه الکسا و گوگل رو معیار قرار بدید خیلی بهتره. هر چند که توی اونم تقلب زیاد انجام میشه ! مثل این لینک
اما باز گوگل معیار بهتریه ! مثلا" گفته بشه سایت هایی که دارای پیج رنک گوگل حداقل 2 به بالا هستند میتونن از درخواست اسپانسری استفاده کنند!
گوگل سخت تر گول میخوره و سایتی که بتونه گوگل رو گول بزنه دیگه یه سری چیزا نوش جونش !
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
-
July 1st, 2010, 19:08
قابل توجه بعضی ها که در همین تاپیک هم پست زدن :
بدون شرح : لینک
-
-
July 1st, 2010, 19:16

نوشته اصلی توسط
sohrab.khan
قابل توجه بعضی ها که در همین تاپیک هم پست زدن :
بدون شرح :
لینک 
این کجاش بده ؟!!!! / طرف داره تضمین میکنه 2 ماه رنک 2 رقمی ایران میشه! خوب معلومه بچه ها هم دندون تیز کردن واسه همچین چیزایی! ولی ... / بذار خوش باشن جمیعاً
-
-
July 1st, 2010, 19:40
عضو دائم
تاپیک رو ببندید بره بابا به ما هم ضرر زدید!!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
July 1st, 2010, 19:50
عضو دائم
ممد واقعا نمیدونم چی بگم به اینا..به خدا موندم اصلا این فرهنگ اسپانسری برای چی هست! به خدا اگر اسپانسر سایتهای بالای 100 هزار الکسا کسی بشه آبروشو داره میبره فقط.به قول خودت همین لینکی که دادی رو دیدی؟ طرف تازه میخواد راه بندازه فکر میکنه همه چیز حله.. برنامه نویس هست اما پول اجاره 1 گیگ رو نداره که فکر کنم 5 هزار تومانم بهش بدن!! این همه تصویب کردند.. بازم نمیخواهید تعطیل کنید اسپانسری رو؟
-
-
July 1st, 2010, 20:14
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
July 1st, 2010, 20:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
دلتا خودشو ناراحت نکن

دیدی چند روزیه من کاری به کار کسی ندارم ؟ ولشون کن بذار خوش باشن

1. دایورت کن به اونجات

2. صلاح مملکت خویش خسروان دانند!
خوب کمک نکردید کامل بشه دیگه!
الان تا اینجا ما به این نتیجه رسیدیم که نمیتونیم شرایط خاص براش بزاریم ، چون اون طوری هر روز باید جواب بدیم که چرا فلان شرایط رو نزاشتیم و فلان شرایط رو گذاشتیم. یعنی قانون میشه هر گونه تقاضا و ارائه سرویس اسپانسری و رایگان ممنوع. موافقید؟
-
-
July 1st, 2010, 20:53

نوشته اصلی توسط
Mohsen
خوب کمک نکردید کامل بشه دیگه!
الان تا اینجا ما به این نتیجه رسیدیم که نمیتونیم شرایط خاص براش بزاریم ، چون اون طوری هر روز باید جواب بدیم که چرا فلان شرایط رو نزاشتیم و فلان شرایط رو گذاشتیم. یعنی قانون میشه هر گونه تقاضا و ارائه سرویس اسپانسری و رایگان ممنوع. موافقید؟
من که ایده مو دادم "بهتره واسه پیشرفت فروم اسپانسری و هاست مجانی رو یه جورایی تعطیلش کنید" حالا تصمیمش با شما مدیراست! مثه اینکه تو قسمت مدیران هم بحث شده! ولی بعد از 1 ماه نتیجه ای ازش ندیدم.
اگه قراره مدیرا در این رابطه تصمیم بگیرن، چرا دنبال کمک از من و بقیه میگردین ؟
اگه قراره کاربرا هم طرح و نظر بدن، این تاپیک همه چیو میگه! 90% قبول کردن که اسانسری و هاست رایگانو کلاً تعطیل کنیم بهتره! اون 10 نفری هم که نظر مخالف داشتن ببین کدومشون آشنان ؟! اصلاً ببین دلیلشون برای این نظرشون چیه ؟!! / ...
طرف هنوز سایت راه ننداخته میگه تضمین میکنم تا 2 ماه دیگه رنک 2 رقمی ایران میشم. یالا اسپانسر شید !!! / و و و ...
هاست ایران اسپانسر P30dl شده، از اینجا پیدا کرده ؟ / Iranproud از اینجا اسپانسرشو پیدا کرده ؟!
-
-
July 1st, 2010, 22:41
عضو انجمن
معمولا سايت راه ميفته و پا ميگيره بعد ميرن دنبال اسپانسر :دی
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
اما اين روزا اول اسپانسر رو پيدا ميکنن بعد شايد راه بيفته و شايد پا بگيره
-