صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 42

موضوع: بیاید از همین امروز قانون کپی رایت را رعایت کنید !!!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    822
    تشکر تشکر شده 
    785
    تشکر شده در
    422 پست

پیش فرض پاسخ : بیاید از همین امروز قانون کپی رایت را رعایت کنید !!!

وقتی یک فرهنگ اشتباه در یک جامعه جا بیوفته دیگه کاریش نمیشه کرد جز سخت گیری هایی که به ضرر خیلی ها تموم میشه و اصلا" عاقلانه نیست .

2. تعداد تشکر ها از HematYar به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط CMSTalk نمایش پست ها
    وقتی یک فرهنگ اشتباه در یک جامعه جا بیوفته دیگه کاریش نمیشه کرد جز سخت گیری هایی که به ضرر خیلی ها تموم میشه و اصلا" عاقلانه نیست .
    کاملا منطقی بود من نظرمو پس گرفتم ...

عضو انجمن Roka آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    386 پست

در مورد کپی رایت 3 چیز یادم هست که هر جا بحثش میشه بیان میکنم

1 : تقریباً سال 1380 حدوداً 12 سالم بود ، میرفتم بازی کامپیوتر میخریدم 1000 تومن ، بعد میدیدم کرک داره هر چی از دهنم در میومد به فروشنده میگفتم که این چه کاریه وقتی بازی میفروشین باید کرک کنیم
    خب مثل آدم بزارین راحت نصب شه دیگه کرک و اینها برا چیه ! الان که یه خورده اطلاعاتم بیشتر شده فهمیدم ......................................

2 : حدوداً 2 سال پیش توی یه سایت که اتفاقاً یکی از مدیراش که اونجا خیلی بهم گیر داد توی همین تالار هم هستش ! رفتم یه قالب مال VBulletin که برای mybb کپی کرده بودند رو دانلود کردم ، بعد بک گراند که یه کد رنگ بود رو میخواستم عکس بزارم عکس خواصی مد نظرو نیومد ، عکس قالب همون سایت ( که ازش قالب دانلود کردم ) رو برداشتم و گذاشتم بعد همون روز یه مشکل پیش اومد تو یه تاپیک دیگه پرسیدم ، به جای اینکه جواب سئوالم رو بدند همه ریختن سرم که شما چرا عکسی که ما طراحی کردیم رو بدون اجازه برداشتی
    انگار نه انگار که خودشون قالب های vbulletin رو کپی میزنند ، زحمت چند ماه مردم رو ! و جالب اینجاست همون عکس رو خودشون طراحی نکرده بودن و از یه سایت دیگه برداشته بودند !

3 : چند مدت پیش یه اداره رفته بودم برا یه کاری ، دیدم ویندوز سرور نصب هست ، پرسیدم چقدر بابت لایسنس ویندوز دادید ؟ مسئولش جواب داد : مگه اینها پولی هستن ؟

مشکل اینجاست:
    - مثلاً منی که از کوچیکی اصلاً نمیدونستم کرک برا چی هست و یه عمر استفاده کردم حالا ازم میخوان کپی رایت رو رعایت کنم !
    - اون آقایی که یه قالب که زحمت چند ماه/سال یه نفر هست رو از بیخ کپی میزنه ، از نظر خودش هیچ مشکلی نداره ولی به منی که یه عکس 50 کیلوبایتی رو بدون اجازه کپی کردم کلی حرف بارم کرد ( تازه بعدش فهمیدم عکسه رو هم از یه جا دیگه برداشته بود )
    - خیلی از کسائی که باید تو فکر لایسنس و ... باشن حتی نمیدونن یکی از پایه ترین بخش هر کامپیوتر که سیستم عاملش هست پولیه ! چه برسه به ....

من که امیدی به رعایت کپی رایت توی ایران ندارم ! ( یه جورایی واسه همینم دنبال کامپیوتر نرفتم )
    یکی از مهمترین دلایلش هم درآمد میانگین هر خانواده هست !
    ویرایش توسط Roka : July 1st, 2010 در ساعت 20:37

6. تعداد تشکر ها ازRoka به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

من که اورجینال کار کردم ، ولی الان تو ایران مجبور شدم برم برای سرور هام سمت .... !
    چون یه لایسنس ، 2003 خریدم 1400 دلار !
    اصلا جور در نمی یادش هرجور حساب می کنم ، ولی کارهای شخصی خودم به هیچ عنوان ! حتی دانلود منیجرم رو هم خریدم

8. تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید

عضو انجمن takweb.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    200
    تشکر تشکر شده 
    323
    تشکر شده در
    207 پست

اگر 10 نفر اینجا پیشنهادتون و قبول کردن ما هم اجرا می کنیم
    تک وب (تک تارنما)
    شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
    ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
    تاسیس 1386

10. تعداد تشکر ها از takweb.ir به دلیل پست مفید

عضو انجمن sam_pontiac آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    279
    تشکر شده در
    166 پست

خیلی ببخشید ، ولی زور بیخودی هست ، من و شما و 10 نفر دیگه که تو این فوروم فعالیت داریم و بغیر از من بقیه هاست میفروشند ، این کار رو رعایت کنن ، اما آیا فکر این رو کردید که چیزی که الان شده نقل و نبات هاستینگ هست و ثانیه به ثانیه هم به تعدادش افزوده میشه و بس.
    اما اینکه نرم افزارهای داخلی رو باهاش چنین کاری کنیم ، بر میگرده به وجدان شخص ، برای یک لحظه خودش رو جای طرف مقابلش قرار بده ، ببینه ، برای نوشتن یک نرم افزار فوق العاده ساده ، باید ساعتها وقت بگذاره ، تو چند تا سیستم چک کنه ، رفع مشکل کنه ، تا بتونه نرم افزاری رو که خودش فکر میکرد رو ( البته تا حدودی نزدیک به چیزی که فکر میکرد ) تولید کنه.
    این بگذره ، اون شخص ، میاد میره جایی مثل رسانه های دیجیتال یا معاونت ثبت نرم افزارها ،برای ثبت اقدام کنه ( کاری که خودم کردم ) تو لیست نرم افزارهای در حال بررسی میره و پشیمون میشه که چی رو میخواد ثبت کنه و بده بیرون :
    1- کرک نود 32
    2- کسپرسکای فارسی
    3- اینترنت دانلود منیجر با قابلیت دانلود از رپید شر
    و ... که برید ببینید سایتش رو خندتون میگیره.
    این نشونه از چی داره؟ از اینکه ، مسئولین اومدن یه حرکتی رو انجام دادن ، ولی هیچ *****ی رو برای ثبت نرم افزار در نظر نگرفتن و هر کسی هر کاری میکنه میاد به نام خودش ثبت میکنه.

اما خارجیها ! که تو 2 3 تا پست همین تاپیک اومد که فتوشاپ نزدیک یک میلیون تومانی رو حسرتش رو دارن ، چرا حسرتش رو دارن فکر میکنید؟
    به این دلیل :

the business software alliance (bsa) has determined that the website listed below, which appears to be on the domain serviced by your organization, is engaged in unauthorized activities relating to copyrighted computer programs published by the bsa member companies. Bsa and its member companies, the rightful owners of the copyrighted computer programs, have the required evidence to ascertain this. Infringing material or activity is found at the following location:
    و این :

we have a good faith belief that the material or activity listed above has not been authorized by the rights holders, their agents, or the law. Bsa represents that the information in this notification is accurate and states, under penalty of perjury, that it is authorized to act in this matter on behalf of the copyright owner(s) listed above.

We hereby give notice of these activities to you and request that you take expeditious action to remove or disable access to the materials described above, and thereby prevent the illegal reproduction and distribution of pirated software via your company's network.

We appreciate your cooperation in this matter. Please advise us regarding what actions you take.
    که چی ، که یک سازمانی ایجاد کردند به نام bsa که وظیفه اش اینه :

*the business software alliance (Business Software Alliance - The Business Software Alliance) is the foremost organization dedicated to promoting a safe and legal digital world. Bsa is the voice of the world's commercial software industry and its hardware partners before governments and in the international marketplace. Its members represent one of the fastest growing industries in the world. Bsa programs foster technology innovation through education and policy initiatives that promote copyright protection, cyber security, trade and e-commerce. Bsa members include adobe, altium, apple, autodesk, bentley systems, cnc software/mastercam, corel, dassault systèmes solidworks, embarcadero, microsoft, minitab, ptc, quark, quest software, rosetta stone, siemens, sybase, symantec, and the mathworks.
    که مچ ناقضین کپی رایت رو میگیره و چنان میپیچونه که حالشون جا بیاد !
    اما ایران :
    برای یه موضوعی که یکی از نرم افزارهایی که با یکسری از دوستانم نوشته بودیم و کسی دیگه این رو ***یده بود با سرس کامل از روی سیستم خودمون ! رفتیم دادسرای جرائم رایانه ای ! با شواهد و مدارک ثابت کننده که این نرم افزار رو ما نوشتیم و فلانی ***یده ، چه جوابی به ما دادند ؟ " اینجا به اینطور چیزها رسیدگی نمیشه ، اگر موردی خلاف دین اسلام بود بگید " ( انگار ***ی کار پسندیده ایه )

که کلا با برخورد غیر تخصصی و کودکستانی ای که با ما داشتند بن کل بیخیال و خودمون آستین بالا زدیم و حال جا آوردیم.

این یه مورد مقایسه بود ، از اینوریا و اونوریا !
    اونوریا علاوه بر قوانین کپی رایتی که دارند ، سازمانهایی رو هم برای کمپانیهای نرم افزاریشون ایجاد کردند تا حقشون پایمال نشه.
    اینور ... !
    حالا من و شما بیایم بزنیم سر و کله هم که بیاید نکنیم ، وقتی از ریشه خرابه ، چی رو میخوایم درست کنیم ، که چی بشه ! ؟
    موفق باشید.
    ویرایش توسط sam_pontiac : July 1st, 2010 در ساعت 21:33

12. تعداد تشکر ها ازsam_pontiac به دلیل پست مفید

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

آقا بس کنید چرا انقدر می یاید می گید ما کپی رایت رعایت می کنیم ؟ چرا راستشو نمی گید ؟
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

عضو دائم Rezash آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    889
    تشکر تشکر شده 
    2,385
    تشکر شده در
    1,535 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط takhoster نمایش پست ها
    آقا بس کنید چرا انقدر می یاید می گید ما کپی رایت رعایت می کنیم ؟ چرا راستشو نمی گید ؟
    ما ها فقط اسما مسلمون و ... هستيم ولي فقط فكر منافع خودمون هستيم
    عدم رعايت حقوق برنامه نويس در هر صورت ***ي هست و مثل اين مي مونه كه بريم بازار و چون پولمون به يك يا چند جنس نميرسه اونها رو بدون رضايت صاحبش ب***يم و بگيم چون پول نداريم ***يديم و هزار تا *** تو دنيا وجود دارند و 1001 توجيح ديگه براي عمل خودمون!
    اول از همه براي خودم متاسفم!كم كم دارم نرم افزارهامو لايسنس دار مي كنم...بهر حال هر موقع جلوي ضرر رو بگيريم بهتره از هيچي هست...
    هاستينگ ها هم حداقل اگه به كپي رايت اهميت مي دند اول از خودشون و سيستم شخصيشون شروع كنند و بعد كم كم قانونش رو جا بندازن...
    بک آپ بگیرید قبل از آنکه پشیمان شوید!
    تشخیص سیستم مدیریت محتوای سایت - سایت شخصی

15. تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    74
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    58 پست

به نظر من این بحث ها به نتیجه نمیرسه بس کنید!
    - اخبار روز دنیای تکنولوژی با موکسو : ‌http://www.moxo.ir

عضو دائم Rezash آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    889
    تشکر تشکر شده 
    2,385
    تشکر شده در
    1,535 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط p30rayan نمایش پست ها
    به نظر من این بحث ها به نتیجه نمیرسه بس کنید!
    حتي اگه يك نفرم با ديدن تاپيك رعايت كنه باز ارزشش رو داره
    بک آپ بگیرید قبل از آنکه پشیمان شوید!
    تشخیص سیستم مدیریت محتوای سایت - سایت شخصی

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)