درود
خوب از همون اول می گفتید z510 لنوو مشکل هاردی داره و مشکل از نوع ارتباطش هست که اکثرا توی ایران دستکاری می شوند..
این مشکلیه که همه دارند تنها شما نیستید یا هارد اس اس دی با نگه دارندش بزارید رو لپتابتون با تشکر.
درود
خوب از همون اول می گفتید z510 لنوو مشکل هاردی داره و مشکل از نوع ارتباطش هست که اکثرا توی ایران دستکاری می شوند..
این مشکلیه که همه دارند تنها شما نیستید یا هارد اس اس دی با نگه دارندش بزارید رو لپتابتون با تشکر.
موفقیت در ایران یعنی از داشته های دیگران!چه جالب!
yahoo!:hostbama@yahoo.com Phone :09160891036/09037017351
ببین عزیز اینطور نیست که چون cpu و رم قدرتمندی داری حتما سرعت بالایی هم باید داشته باشی.من بشخصه این مورد رو تجربه کردم. سرعت اجرای نرم افزارها و سیستم عامل یک کامپیوتر به سرعت هارد بستگی داره ، سرعت پردازش داده ها هنگام فراخوانی یک فایل یا یک نرم افزار هست که در اون cpu و رم تاثیر دارن.شما اگر از سرعت راضی نیستی باید ssd بگیری.چون هاردهای ssd کلا در یک رده قیمت گرونی هستند ، یک 64 گیگابایتش رو بگیری برای نصب یک ویندوز هم کافیه تا سرعت کامپیوترت بالا بره
تذکر خیلی جدی: اگر ssd گرفتین ، تو درایوی که روی ssd سوار شده ، هیچ فایلی (حتی 1 عکس ) هم اضافه نکنین و فقط بگذارین ویندوز و فایلهای سیستمی روش سوار باشه
برای نصب نرم افزارها و نگهداری فایلها از یک درایو دیگه استفاده کنین.اگر نرم افزار ها یا حالا هر چیزی رو روی ssd بریزین این احتمال وجود داره که در زمانی کوتاه ویندوزتون بپره و دیگه به هیچ طریقی هم بالا نیاد.چون سرعت خوانش ssd خیلی بالاتر از هاردهای دیگست و این اختلاف سرعت باعث اختلال در کار سیستم میشه و باعث میشه ارور های غیر منطقی ببینید بطوری که انگار سیستم در حد قدرت خودش ظاهر نمیشه.اگر این نکته رو رعایت کنید ، مطمئنا هیچ وقت طعم ssd رو از خاطر نمی برید! ssd یعنی لذت از رایانه نه cpu و رم بالا(هر چند این ها هم در جایگاه خودشون موثر هستند اما ssd اثر ملموستری داره.بخصوص بر روی سرعت اجرای ویندوز و نرم افزارها)
اینها فقط تجربیات شخصیم بود و برای من اتفاق افتاد شاید برای شما موثر نباشه.من نمیتونم در این زمینه توصیه موکد بکنم و مسئولیتی قبول کنم.صرفا انتقال تجربه کردم.تصمیم با شماست بدرود
سلام
به احتمال 99% از هارد باید باشه. مخصوصا اگه سالم هم باشه باز 5400 دور زیاد جالب نیست. پیشنهاد میکنم یه ssd بگیرید یا یه هارد از برندهای خوب و 7200 دور با کش بالا.
..::| بیش از یک دهه |::..
اره داداش والا فک کنم مشکل همین باشه
فقط 7200 دور چه مدل بخرم؟
میشه یک سایت بدین قیمتاشو ببینم
در ضمن لپتاپ 7200 دور زیر 3 میلیون هست؟؟
- - - Updated - - -
ممنون بابت کمکتون
اما یک حافظه 32 هستش 150 تومن!
خوده ویندوز 7 حدود 20 گیگ رو میگیره!
میشه خب یک انجمن خوب معرفی کنین
- - - Updated - - -
الان روش 7 نصب کردم بهتر شده
اما بازم همچین چنگی به دل نمیزنه!!!!!!!!!!
مثلا 20% بهتر شده
شما بهتره برید از یک متخصص بپرسید.یا در انجمن هایی که بنام کلوپ لپ تاپتون هست بگردید و ببینید کسی ssd روی این لپ تاپ نصب کرده یا خیر.اگر بله مدل رو ازشون بپرسید و بگویید یک تست سرعت برای شما بزارن (اسکرین شات).
جستجو در گروه حافظه SSD
تا جایی که من میدونم از ویندوز احتمالش بیشتره و احتمال هارد نزدیک به 0% هست :|
کسایی که مشکل سرعت دارین ویندوز عوض کنین اگه اوکی نشدین بگین مشکل از هارد هست
دوست عزیز ما هم با کامپیوتر و ویندوز بزرگ شدیم و انواع ایراد ها رو دیدیم و الان از روی تجربه میگیم این مشکلی که کاربر اعلام میکنه از طرف هارد احتمالش بیشتره.
حال میتونه هارد ایراد داشته باشه - بد سکتور باشه - پارتیشن بندی و فرمت نامناسب - وجود ویروس خاص - احتمالش از ویندوز خیلی کم هست درحالی که تاز ویندوز هم عوض کردن.
(برای داشتن کامپیوتر روان، تنها ویندوز سالم و تازه نصب شده به هیچ عنوان کافی نیست! یک سیستم خوب باید مادربرد و رم و پردازنده و یک پاور با کیفیت و هارد سالم و مچ داشته باشه. اگه یک قطعه هم درست عمل نکنه یا با بقیه مچ نباشه سیستم بازده قابل قبول حال نسبت به کانفیگ سخت افزاریش نمیتونه ارائه بده.)
@استارتر
در کل بهتره از اطلاعات خود بکاپ تهیه کنید و ارسال کنید برای گارانتی.
..::| بیش از یک دهه |::..
یک قطعه معیوب معمولا این طوری میکنه. با بیش از حد نرم افزار نصب کردید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)