راه اول: در فضای تخصیص داده نشده، یه پارتیشن FAT32 بسازید و در موقع نصب اوبونتو پاکش کنید و پارتیشنهای خودتون را به جاش بسازید
راه دوم: احتمالا Partition Table تون ایراد داره.
در ویندوز چک دیسک را برای همه پارتیشنها اجرا کنید. سپس سیستم را Shutdown کنید و ادامه مراحل نصب را پی بگیرید.
اگر باز ظاهر نشد، از برنامه های تعمیر پارتیشن تیبل استفاده کنید انشالا برطرف میشه مشکل.
درود
شما اول پارتیشن مورد نظرت رو در ویندوز new partition بزن تا یک درایو جدید برات نصب بشه.
سپس موقع نصب از روی حجمش میتونی بفهمی کدوم درایو هست.
ضمن اینکه یه مشکلی هم توی عکسی که ضمیمه کردی هست ، به عکسی که برات ضمیمه کردم توجه کن!
کادری که قرمز رنگ کردم رو باید رو پارتیشن مورد نظرت قرار بدی ، اگه روی همین گزینه که الان هست باشه کل هاردت رو فرمت میکنه !
ویرایش توسط da6276 : October 31st, 2014 در ساعت 20:09
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
سلام
خوب به غیر از اون، sda1 هست تا 4 من چطور متوجه بشم کدوم از این sda ها مربوط به اون 322 گیگ میشه؟
آیا اون 322 گیگ باید به صورتUnallocated باشه یا باید فرمت خاصی بشه؟نمیتونم ریسک کنم چون ممکنه اطلاعاتم پاک بشه
- - - Updated - - -
سلام
بلهshrink کردم
شما زمانی که در ویندوز unallocated partition رو new partition بزنی ، یک درایو جدید برات درست میشه که در موقع نصب لینوکس میتونی حجمش رو ببینی.خوب به غیر از اون، sda1 هست تا 4 من چطور متوجه بشم کدوم از این sda ها مربوط به اون 322 گیگ میشه؟
در پست قبلی من اشتباها گفتم که extend کنید ، درستش new partition بود.
سلام
فضای Unallocated را shrink کردید؟
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)