سلام شاید من که تازه واردم درست نباشه بخوام سابقه دارای این فروم رو ناراحت کنم ولی یسری حرف ها هست اگه آدم نزنه نامردیه :- مثلاً منی که از کوچیکی اصلاً نمیدونستم کرک برا چی هست و یه عمر استفاده کردم حالا ازم میخوان کپی رایت رو رعایت کنم !
منم مثل شما و فکر کنم اکثر کسایی که کامپیوتر دارن همه این مشکلو دارن ولی امروز رعایت نکردن کپی رایت برام
مثل ***یه(هرچند واقعا ***یه ولی خیلیه این احساسو ندارن) اتفاقا پولدار هم نیستمو دانشجوام.ولی هربار میام از یه کار کرکی استفاده کنم تا سود ببرم یاد این میفتم که با یه *** فرقی ندارم مثلا الان برای سایت با اینکه قالب های خوب زیاد هست ولی مجبور به انتخاب قالبی شدم که زیاد جالب نیس فقط بخاط اینکه کپی رایت نداره ازش استفاده کردم.
یا یه زمانی نمیدونستم بدون انواع این مجموعه های نرم افزاری بازار برای کامپیوتر چی کنم ولی الان تمام نیازهایی که دارم رو با نرم افزارهای مجانی برطرف میکنم.
یا مثلا از وقتی که من با لینوکس(ابونتو) آشنا شدم تازه لذت کار با کامپیوتر رو حس کردم.
همه اینا رو گفتم که بدونیین میشه با پایبندی به اخلاق هم کار کرد اگرم یه کم سخت باشه ولی همین که آدم خیالش راحته که ***ی نکرده به همش میرزه.
نمیخوام حرف کلیشه ای بزنم ولی نان حلال یه چیزه دیگس حداقل در مواردی که آدم کسب سود میکنه میتونه از کرک استفاده نکنه.
در ضمن دوستی گفته بود کسایی که کپی رایت رعایت نمیکنن سایتشون بسته شه!
این جوری نصف دوستانی که در ضمینه هاستینگ فعالیت میکنن اول باید سایت خودشونو ببندن![]()