-
عضو انجمن
مشکلی جدی در whmcs نسخه 5.3.7
با سلام
امروز متوجه مشکلی جدی در whmcs نسخه 3.5.7 شدیم
وقتی کاربران ما دکمه تکمیل سفارش رو میزنن به جای اینکه به درگاه پرداخت منتقل شن یه صفحه سفید خالی براشون باز میشه
نمایش ارور هارو در whmcs فعال کردیم و ارور اینه:
Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [Function ("SendSimpleSMS2") is not a valid method for this service] 0 in /home/shetaban/public_html/my/includes/classes/WHMCS/Terminus.php:0 Stack trace: #0 /home/shetaban/public_html/my/includes/classes/WHMCS/Terminus.php(0): WHMCS_Terminus::whmc***ceptionHandler() #1 [internal function]: WHMCS_Terminus->whmc***ceptionHandler(Object(SoapFault)) #2 {main} thrown in /home/shetaban/public_html/my/includes/classes/WHMCS/Terminus.php on line 0
فایل Terminus.php رو با چند Terminus.php نسخه های قبلی عوض کردم ولی بازم درست نشد
لطفا راهنمایی کنید
-
-
July 1st, 2014 14:59
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : مشکلی جدی در whmcs نسخه 5.3.7
از ماژول ارسال اس ام اس استفاده میکنید ؟
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
shetabanhost
با سلام
امروز متوجه مشکلی جدی در whmcs نسخه 3.5.7 شدیم
وقتی کاربران ما دکمه تکمیل سفارش رو میزنن به جای اینکه به درگاه پرداخت منتقل شن یه صفحه سفید خالی براشون باز میشه
نمایش ارور هارو در whmcs فعال کردیم و ارور اینه:
Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [Function ("SendSimpleSMS2") is not a valid method for this service] 0 in /home/shetaban/public_html/my/includes/classes/WHMCS/Terminus.php:0 Stack trace: #0 /home/shetaban/public_html/my/includes/classes/WHMCS/Terminus.php(0): WHMCS_Terminus::whmc***ceptionHandler() #1 [internal function]: WHMCS_Terminus->whmc***ceptionHandler(Object(SoapFault)) #2 {main} thrown in /home/shetaban/public_html/my/includes/classes/WHMCS/Terminus.php on line 0
فایل Terminus.php رو با چند Terminus.php نسخه های قبلی عوض کردم ولی بازم درست نشد
لطفا راهنمایی کنید
مشکل شما از ماژول اس ام اس تون هست که مشکل دارد!
البته می توان از این باشد که بر روی سرورتون soap نصب نیست.
یک phpinfo بگیرید که soap نصب هست یا خیر.
ولی در کل فکر میکنم بعد از سفارش whmcs در حال اعلام به ماژول sms شماست که اقدام به ارسال اطلاعات از طریق soap به شماره تماس می باشد که به دلیل اینکه سرور شما از soap پشتیبانی نمی کند با این ارور روبرو می شوید.
یا هم ماژول با نسخه 5.3.7 مشکل دارد(احتمال کم)
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
از ماژول ارسال اس ام اس استفاده میکنید ؟
بله ماژول نصبه ولی کار نمیکنه
فکر کنم مشکل از همین ماژول ارسال اس ام اس باشه چون اصلا کار نمیکنه و پیام نمیفرسته
- - - Updated - - -
با حذف ماژول پیامک مشکل حل شد
ممنون از راهنمایی دوستان
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shetabanhost
بله ماژول نصبه ولی کار نمیکنه
فکر کنم مشکل از همین ماژول ارسال اس ام اس باشه چون اصلا کار نمیکنه و پیام نمیفرسته
- - - updated - - -
با حذف ماژول پیامک مشکل حل شد
ممنون از راهنمایی دوستان
این ماژول دو تا تیبل هم ب دیتابیس whmcs شما اضافه میکنه ، اگر از این ماژول استفاده نمیکنید ، بهتره این دو تیبل رو هم دارپ کنید ... (پیشوند sms دارند)
-
-
عضو انجمن
ماژول حذف شد و همه ی مشکلات برطرف شد
-
-
October 28th, 2014, 03:31
از کدوم ماژول پیامک استفاده می کردید. من هم مشکلات مشابهی دارم. و دقیقا از همین ورژن استفاده می کنم.
دو تا مشکل دارم:
1- وقتی کاربر می خواد از اعتبار شارژ شده قبلی پنلش پرداخت ها رو انجام بده، به صفحه صورتحساب ها بر می گرده و هیچ کاری انجام نمیشه.
2- یک بار اتفاق افتاد که یک دامنه آزمایشی ثبت کردم و وقتی صورتحساب رو خواستم پرداخت کنم، بدون باز شدن درگاه پرداخت پی لاین، پرداخت موفق ثبت شد و دامنه برای ثبت به نماینده ارجاع شد که البته چون حساب نمایندگیم شارژ نداشت ضرر نکردم. این مشکل از کجا میتونه ناشی بشه؟ آیا از پلاگین پرداخت پی لاین هست یا اینکه از خود whmcs؟ البته من از ماژول پیامک تات استفاده می کنم که واقعا راضی هم هستم.
-
-
March 17th, 2016, 11:56
عضو انجمن
پاسخ : مشکلی جدی در whmcs نسخه 6.0.2
سلام دوستان شرمنده این تاپیک قدیمی رو بالا میارم ولی مجبورم من همین مشکل رو دارم ولی قبلا ماژول ارسال اس ام اس داشتم الان جداول رو دراپ و ماژول حذفه بازم همین مشکل هست من تنها ماژول ردسلر که نمایندگی دامنه هست دارم اونو پاک نکردم امتحان کنم.
اینم بگم یه مدت قبل فایل آپدیت whmcsرو از سایت خودش گرفتم حجمش یه پوشش زیاد بود اونو جدا کردم بقیه رو آپلود کردم خود سیستم ورژن رو همون که آپلود شده نشون می ده امکان داره مشکل از این باشه؟
- - - Updated - - -
دوستان خبری نشد؟
- - - Updated - - -
خبری؟؟؟
- - - Updated - - -
منتظرم کمک کنید
-