نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: !!!♒♒!!!! بهترین و حرفه ای ترین طراح لوگو از نظر شما !!!♒♒!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    172
    تشکر تشکر شده 
    391
    تشکر شده در
    246 پست

پیش فرض پاسخ : !!!♒♒!!!! بهترین و حرفه ای ترین طراح لوگو از نظر شما !!!♒♒!!!!

استارتر گرامی
    اطلاعات تماس تعدادی از دوستان رو برای شما ارسال می کنم که کارشون خوبه . در صورت تمایل با این چند نفر در ارتباط باشید .

نقل قول نوشته اصلی توسط sedayjavan نمایش پست ها
    شرکت بعد چهارم ...!!!
    قیمتاشو ببین خودت حاضر هستی لوگوتو بدی اون انجام بده اخه کاراشم مزخرفه فقط آب و رنگ داره اونم چی رنگایی که به کاری که آرمو باسش زده مربوط نیست
    بعدم نمونه کارای بسته بندی مارو نگاه کن و نمونه کارای اونو ببین اوووف فکر کن یه درصد به گرد پای ما برسه
    بزار طراحی قالبه سایتم تموم لشه اون موقع میفهمی طراح کیه من با این سرمایه کم و نمونه کاره کم ولی خوب این شرکت بعده چهارم با این سرمایه گزاری میلیونی و قیمتای گنده و کارای ضعیف ولی با آب و رنگ
    سلام

لطفا یک بار دیگه و اینبار بدون تعصب نمونه کارهاتون رو با نمونه کارهای بُعد چهارم مقایسه کنید ! شما حتی یک پیشنمایش جذاب هم برای جلب توجه بیشتر و ترغیب کاربر برای مشاهده جزئیات طرح ها در نظر نگرفتید . بُعد چهارم اگه کیفیت کارش خوب نیست(از نظر شما البته) ، حداقل کارهاش به قول شما آب و رنگ داره .
    در مورد کیفیت کارهاتون چیزی نگم بهتره ! اما این رو بدونید اگر واقعا "طراح" هستید ، برای نشون دادن سطح توانایی هاتون نیازی به قالب آنچنانی ندارید و سطح کار شما رو میشه از روی نسخه سیاه و سفید طرح هم حدس زد .
    این طرز صحبت شما و کوبیدن شخصیت شرکتی که چند سالی هست در زمینه طراحی خدمات ارائه میده و مشتریان بزرگی هم داشته ، پسندیده نیست .
    ضمنا قرار نیست چون بر فرض من در رشته حقوق تحصیل کردم ، پس باید وکیل خوبی باشم . دکتر داریم که حق ویزیت آنچنانی میگیره ، اما توی مطب زده بیمار رو ناکار کرده .
    تبلیغ کردن در >تاپیک دیگران< و تخریب وجهه یک شرکت ، از اخلاق "حرفه ای" بدوره . چون فرمودید حرفه ای هستید عرض کردم .
    مورد آخر اینکه تعرفه طراحی لوگو شرکت بعد چهارم با توجه به تعداد اتود هایی که ارائه می کنه و کیفیت خوب کارها ، از نظر من اتفاقا خیلی هم مناسبه و حتی کمه .

2. تعداد تشکر ها از i.sharifi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)