سلام
از این طریق اقدام کنید خیلی سریع مشکلتون رو حل میکنند
IPM/IRNIC .ir ccTLD registry - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software
![]()
سلام
از این طریق اقدام کنید خیلی سریع مشکلتون رو حل میکنند
IPM/IRNIC .ir ccTLD registry - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software
![]()
دوستان متن تعهد نامه باید چی باشه ؟
من الان فکس کردم کارت ملی رو زیرشم نوشتم که لان دامین رو میخوام ثبت کنم..
چقدر انرژی میگیره نیک
کارهای نیک کلا کند است
نمی دانم چرا کارمند اضافه نمی کنند با این حجم کاری و درخواست ها
تلگرام:
@updap
از طرق پشتیبانی انلاین مشکلتون رو برطرف کنید.
ول کنید از این نیک مزخرف دامین نگیرین راحت کنین خودتونو![]()
این پشتیبانی بر خطش هم فقط میره تو صف بعد صف میشه یکی اصلا دیگه وصل نمیشه !!!
دوستان فرم تعهد نامه رو از کجا می تونم دانلود کنم و بگیرم ؟
معمولا به ایمیل درخواست تعهد، بصورت فایل PDF ضمیمه میکنند. ولی متنش اینجوریه:
به نام خدا
اینجانب آقا / خانم / شرکت « --------------------------- » به شناسه »
« ********-irnic در مورد دامنههایی که صاحب امتیاز آنها بوده یا پس از این اقدام به ثبت آنها
مینمایم، اعلام میدارم کلیه دامنهها را بدون سوءنیت به ثبت رسانده و هیچیک از این دامنهها ناقض
حقوق اشخاص ثالث بویژه حقوق مربوط به نام اشخاص حقوقی یا علایم تجاری نبوده و همچنین مغایرتی
همچنین متعهد میگردم در صورت ثبت دامنه برای شخص یا شرکتی دیگر، شناسه مربوط به همین شخص
یا شرکت را بصورت رسمی به همراه مدارک مثبت (کارت ملی، روزنامه رسمی) اعلام نمایم، و کلیه
مسئولیت های قانونی ناشی از شکایت یا اقامه دعوی در مورد دامنههای ثبت شده برعهده اینجانب
با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران ندارد.
مهر / امضاء
تاریخ
این هم میگذارم برای بودن در سوابق فروم.
متن تعهدنامه برای وقتی که مشخصات نیک هندل با مشخصات شناسنامه ای شما مغایرت داشته باشه:
متعهد ............. فرزند ........ به شمارهی شناسنامهی ....... صادره از ........ متولد ........ با کد ملی ......... ساکن ......................... در تاریخ تحریر ذیل حاضر گردیدند. ضمن اقرار به صحت و اصالت مدارک ابرازی به وب سایت مرکز ثبت دامنه نقطه آی آر با شناسهی کاربری ......... متعهد میشوم که کلیه مسئولیتهای جزایی و حقوقی ناشی از عدم انطباق این مدارک با مشخصات شخصی مورد تقاضا پذیرا بوده و شخصا در مراجع قانونی و محاکم صالحه پاسخگوی پیامدهای مترتب بر آن و هرگونه دعاوی احتمالی از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی باشم. این سند بنا به درخواست متعهد تنظیم و در نفس تعهد مؤثر است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)