درود به همه دوستان
حیف این تاپیک رو دیر دیدم ، ادمینی که دارن ازش صحبت میکنن بنده بودم.
بنده در اون مقطع درگیر یک سری مسائل شدم و حسابی بهم ریخته بودم و مدیریت درست حسابی نتونستم روی سرورها داشته باشم.
همونطور که عزیزان میدونن سرورهای ما در کولوکراسینگ کولو هست و ترافیک مصرفی ایشون هم در مجازی ساز و هم در روتر سرور مشخص هست ، 9 مگابایت در ثانیه متوسط مصرف وی پی اس ایشون در یک ماه بود که با یک حساب کتاب ساده متوجه میشید 23 ترابایت از کجا اومد!
و اما در رابطه با نظرات دوستانی که در این تاپیک شرکت کردن لازم دونستم توضیحاتی رو قرار بدم تا شفاف سازی بشه.
خیلی زود قضاوت میکنید دوست عزیز ، اینطوری که شما فکر میکنید نبوده ! کاربر نمایش مشخصات: #elahe# - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران در اون زمان مشتری 15 ماهه ما بودن و اگه مشکلی داشتیم 15 ماه متوالی و بدون وقفه تمدید نمیکردن !
در بالا اشاره کردم که درگیر مسائلی بودم و روحیه داغونی داشتم و اصلا دست ودلم بکار نمیرفت و متاسفانه این اتفاق ساده در همون مقطع افتاد.
بله 23 ترابایت خیلی سنگینه و وی پی اس ایشون هک شده بود و به تنهایی بیشتر از 2 برابر کل سرور پهنای باند مصرف کرده بود.
تازه خدا رحم کرد که ما سی پی یو رو لیمیت کردیم و بیشتر از 2 گیگاهرتز نمیتونستن پردازش داشته باشن وگرنه با پورت 1 گیگابیت اختصاصی این سرور سر به فلک میزد ! سرعت دانلود و آپلود پورت کولوکراسینگ زبانزد هست.
مستندات به خودشون در همون زمان ارائه شد که بعضی رو در همین جا قرار دادن !
اطلاعات غلط میدید همین میشه ، کل سرور 1 گیگابیت پورت داشته چطور 9000 مگابیت مصرف کردید؟
بنده هم که همچین چیزی رو نگفتم ، بنده عرض کردم 9 مگابایت در ثانیه (در تیکت ها موجود هست)
وقتی اطلاعات اشتباه رو از زبون ادمین میدید همه باید هم شک کنن! در عکسهایی که ضمیمه کردید همه چیز معلوم هست و تعجبم از این همه استادی که در این تاپیک شرکت کردند هیچ کدوم نگفته که 9 مگابایت بوده و 9 هزار مگابیت نبوده ! جالبه
دقیقا مشکل از همینجا شروع شده بود و سرورتون هک شده بود که متوجه نشدیم.
استارتر اطلاعات غلط اینجا ارائه کردن ، ما گفتیم 9 مگابایت در ثانیه ایشون از پیش خود 9 هزار مگابیت رو اینجا عنوان کردن ! ما همچین حرفی به ایشون نزدیم (تیکت ها موجود هست).
خیر از کولوکراسینگ هست و سرورها در کولو ما هست و مدیریت کاملی روی سرورها داریم. هر سروری که روتر داشته باشه که هتزنر نیست.
ضمن اینکه تمام مستندات خدمت ایشون ارائه شد.
ممنون از شما که درست راهنماییشون کردید!
اشتباه لپی از طرف من بود ، در اون زمان به قدری فکر و خیال پریشونی داشتم که سر سری از این موضوع گذشتم و اشتباها فکر کردم 40 دلار هست! در واقع 400 دلار بود.
قرارداد ما با دیتاسنتر برای 20 ترابایت هست و برای ترافیک بیشتر باید هر ترابایت بصورت پیشخرید بخریم و برای بیشتر از 20 ترابایت طبق قرارداد هر در مجموع 13 ترابایت اضافه 400 دلار محاسبه شد که با چک و چونه زیاد کردنش 300 دلار و برای اینکه سرور نخوابه مجبور شدم 300 دلار رو پرداخت کردم
وی پی اس دیگه ای برای ایشون آماده شد و بکاپ سرور قبلی هم بدون چشم داشتی خدمتشون ارائه شد و 300 دلار هم بنده از جیب دادم.
که مسئولیت کاملش رو به عهده گرفتم و ایشون هم ماه بعد تمدید نکردند.
ادمین به این خوبی کجا گیرتون میاد :دی
- - - Updated - - -
فقط یک گلایه از استارتر محترم دارم ، 300 دلار فدای سرتون ولی این درست نیست که بدون اینکه من در جریان باشم بیاین اینجا و مطرح کنید و هرکسی هم بخودش اجازه بده از آب گل آلود ماهی بگیره و کلا یطرفه بقاضی رفتن درست نیست!