-
October 26th, 2014, 15:13
پاسخ : انتخاب رشته!
خواهش می کنم. مهندسی نرم افزار رشته مادر هست و دید خوبی در زمینه علاقه شما بهتون میده. علم کامپیوتر بسیار گسترده هست و مثل یه دریای عمیق بی انتهاست پس سعی نکنید در چندین بخش فعالیت کنید هدفتون رو مشخص کنید و در یک زمینه تخصص کسب کنید. بهترین وقت برای ادامه تحصیل در خارج از ایران پس پایان دوره کارشناسی هست.
الان بسیار زوده که دنبال رشته موردنظرتون برای ادامه تحصیل در خارج باشید پس از ورود به دانشگاه و شناخت زمینه تخصصی مورد علاقتون و سال آخر تحصیلتون در دوره کارشناسی می تونید تصمیم بگیرید که چه رشته ای رو بخونید
-
تعداد تشکر ها از MOHAMMAD MOHSEN به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2014 15:13
# ADS
-
October 26th, 2014, 15:23
یه چیز دیگ رو یادم رفت بگم
مهندسی فناوری اطلاعات یا همون it در کشور ها یه سری محدودیت هایی داره مثلاً در ایران دانشجویی از انگلستان نمیتونه بیاد در ایران it بخونه و باید اگر در کشور خودش موجوده در همون جا به تحصل بپردازه شما به فکر خاج از کشور نباش همون طور که یکی از دوستان گفتن میتونی نرم افزار یا سخت افزار بخونی چون it فقط مختص بچه های همون کشوره و نمیتونی بری کشور دیگه it بخونی بازم میگم به حرفای ما توجه نکن برو با یه مشاور صحبت کن
شما اولین کاری که باید بکنی اینه که درس بخونی تا در کنکور سراسری سال بعد قبول بشی برای قبول شدن در دانشگاه روزانه ای مثل تهران و شریف باید شب و صبحت رو فقط با درس بگذرونی اینترنت و کامپیوتر رو باید بیخیال بشی
-
تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2014, 15:36
عضو انجمن
سلام دوست من
اگر واقعا می خوای موفق باشی به فکر کسی نباش که بهت تدریس خصوصی کنه خودت دنبالش این کار باش تجربه کسب کن و تحقیق کن به نتایج جدید برسی.
ایران هیچ مشکلی در کم علمی نیست اگر دنبال درس باشی و درستو بخونی! من الان خودم رشته برق تو دانشگاه شریف دارم می خونم اصلا اینجوری نیست که بخوای کسی بهت درس یاد بده باید خودت از پس بربیای و تحقیق و کار کنی.
درکل باید عاشق درس باشی تا بشی خانم تبریزی
ویرایش توسط M-Sadeghi : October 26th, 2014 در ساعت 15:39
-
تعداد تشکر ها ازM-Sadeghi به دلیل پست مفید
-
October 26th, 2014, 16:09
عضو انجمن
ممنون از تمام دوستانی که کمک کردند خوب از فرمایشات دوستان یکسرس سوالات برام بوجود اومد اولین مشکل بنده اینه هیچ ذهنیتی در مورد رشته ها یا شاخه هایی که گفتند ندارم یعنی مثلا مهندسی کامپیوتر دقیقا به چی میپردازه؟شاخه ای تی چطور؟مثلا سیسکو اصلا چی هست و بعد از دریافت مدرکش چه مهارتهایی کسب میکنم و همینطور برای جذب در شرکتها بعنوان چه کارمندی با این رشته ها میتونم مشغول بکارشم؟؟ تشکر مجدد از همه دوستان
-
-
October 26th, 2014, 16:12
عرض کردم شما باید با یک مشاوره درسی خوب مشورت کنید تا به نتیجه خوبی برسید این طوری و در فضای مجازی به نتیجه ی مطلوبی نمیرسی.
-
-
October 26th, 2014, 16:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سرزمین
عرض کردم شما باید با یک مشاوره درسی خوب مشورت کنید تا به نتیجه خوبی برسید این طوری و در فضای مجازی به نتیجه ی مطلوبی نمیرسی.
آخه ذهنیتی که بنده از یک مشاور دارم این هست که فردی هست که فقط در رابطه با عمومیت رشته ها اطلاعات داره و مثلا در مورد مباحث تخصوصی مثل سوالات بنده نمیتونه وارد باشه! یعنی مثلا مشاوران میدونند سیسکو چیه؟و یا مبحث مدیریت و امنیت شبکه در چه شاخه ای گنجانده شده؟
-
-
October 26th, 2014, 16:32
ببین شما باید بری سراغ مشاور تحصیلی رشته خودت یا اگه اصلاً نمیدونی چه رشته ای رو انتخاب کنی برو یه مشاور درسی مثلاً رشته های مهندسی اون راهنماییت میکنه که شما برای مثال کجا بری اصلاً، مشاور درسی کارش اینه نه هر مشاوری اگه طرف سابقه داشته باشه با هزاران نفر مثل شما سر کله زده
-
-
October 26th, 2014, 18:03
عضو انجمن
اگر می خوای مهندس کامپیوتر بشی باید رشته نرم افزار رو تو دانشگاه بخونی که دانشگاه علم و صنعت در تهرانپارس این رشته رو داره
-
-
October 26th, 2014, 18:34

نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
اگر می خوای مهندس کامپیوتر بشی باید رشته نرم افزار رو تو دانشگاه بخونی که دانشگاه علم و صنعت در تهرانپارس این رشته رو داره
خیلی جاها دارن فقط علم و صنعت نیست!!!
-
-
October 26th, 2014, 19:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
این مهندسی کامپیوتر رو که میفرمایید همون رشته ای نیست که به هرکی میگید میگه اشباح شده!؟؟چون من نمیخوام آخرش برم ویژوال بیسیک بنویسم
((
-