نقل قول نوشته اصلی توسط Farazvps.com نمایش پست ها
سلام به استید گرامی
بنده قصد دارم کار دانلود فایل های حجیم رو راه اندازی کنم اما یه سری راهنمایی نیاز دارم
ببینید دوستان تنها راهس اینه که من یه کیس کلو کنم در دیتا سنتر ایرانی و دسترسی فیزیکی بگیرم در ماه
اما من دیدم هزینه ترافیک ماهینشون بسیار گرونه
یه چند تا نکته هست که منو کاملا گیج کرده
من اکثر کسایی رو که دیدم کار دانلود میکنن تو ایران گیگ 400 تا تک تومنی دانلود میکنن که همشون با دانلود ترابایت های سنگین هم مشکلی ندارن اما اونا به چه روشی دست پیدا کردن که انگار پهنای باند واسشون رایگانه؟
و همینطور سرعت دانلودشون از سایت های خارجی بسیار بالاست نه یک مگ دو مگ نیست
سوال من اینه این دوستان چی کار کردن که ماهیی ده ترابایت هم بهشون سفارش بدی بهت میدن اونم تو یه بازه زمانی کم
اصلا پهنای باند واسشون مهم نیست منم میخوام بدونم که این دوستان چی کار کردن که انگار پهنای باند نامحدود دازن چون با یه حساب سر انگشتی میبینید که قیمت کلو به علاوه پهنای باندش ماهانه خیلی گرون در میاد اما اینا هزار ترابایت هم بخوای واست دانلود میکنن
کسی کمکم کنه سعی میکنم جبران کنم دوستان
واسم خیلی مهم منتظر نظراتتون هستم
میخوام
نقل قول نوشته اصلی توسط Farazvps.com نمایش پست ها
من متوجه منظورتون نشدم قربان کمی واضح تر میفرمایید؟
سوال من رو جواب دادید شما؟
میگم این دوستان دانلودر به چی دست پیدا کردن که اینطوری دانلود میکنن؟
از توی ایران با سرعت عالی و حجم نامحدود

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
با سلام

شما میتوانید از کسایی که سرور نامحدود میفروشند خرید کنید و دانلود کنید و یک سرور روی اینترانت که به آن دسترسی دارد قرار بدهید و فایل ها را مجدد از اینترنت آن سرور به اینترانت سرور خودتون ببرید. اینجوری هزینه پایین اینترانت برای شما در میاد + هزینه کلوکیشن + هزینه یک سرور مجازی نامحدود.

با تشکر

.