-
October 24th, 2014, 17:09
عضو انجمن
ایجاد صفحه محاسبه گر امکانات مورد نیاز!
باسلام خدمت کاربران وب هاستینگ تاک در این فکر هستم که برای هاستینگم صفحه ای ایجاد کنم تا کاربران جزییات مورد نیاز خودشون از یک هاست رو مشخص کنن و مثلا میزان پهنای باند مورد نیاز برای سایتشون محاسبه بشه و یا پیشرفته تر از اون!ینی پکیج نزدیک به اون امکانات هم ب کاربر پیشنهاد داده بشه!کسی راهش رو بلده؟کسی انجام داده تابحال؟
-
-
October 24th, 2014 17:09
# ADS
-
October 24th, 2014, 17:51
عضو انجمن
-
-
October 24th, 2014, 17:54
عضو انجمن
پاسخ : ایجاد صفحه محاسبه گر امکانات مورد نیاز!
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
October 24th, 2014, 18:00
عضو انجمن
Re: ایجاد صفحه محاسبه گر امکانات مورد نیاز!

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
ممنون از شما ولی شاید منظورمو اشتباه رسوندم بنده میخوام برای کاربرم محاسبه بشه مثلا دقیقا برای سایتش چقدر پهنای باند نیاز داره مثلا اگر در لیست انتخاب کنه که سایتش روزانه ۱۰۰ای پی بازدید داره بهش ۱گیگابایت ترافیک پیشنهاد کنه!
ممنون
-
-
October 24th, 2014, 18:06
عضو انجمن
پاسخ : Re: ایجاد صفحه محاسبه گر امکانات مورد نیاز!

نوشته اصلی توسط
sitetheme
ممنون از شما ولی شاید منظورمو اشتباه رسوندم بنده میخوام برای کاربرم محاسبه بشه مثلا دقیقا برای سایتش چقدر پهنای باند نیاز داره مثلا اگر در لیست انتخاب کنه که سایتش روزانه ۱۰۰ای پی بازدید داره بهش ۱گیگابایت ترافیک پیشنهاد کنه!
ممنون
آها!
راههای زیادی برای این منظور میتونه وجود داشته باشه.
برای مثال، شما میتونید آدرس وبسایت رو بگیرید و تعداد فایلهای موجود در صفحه رو تحلیل کنید و حجم کلی فایل رو در بازدید اول و بازدیدهای بعدی ( بعد از کش شدن فایلها) محاسبه کنید و بعد از طریق تخمین تعداد بازدید با استفاده از رتبه الکسا یا ورودی تعداد بازدید که توسط خود کاربر معلوم میشه، پهنای باند مصرفی رو بدست بیارید.
از نظر فنی سختیای نداره. فقط باید حوصلهاش رو داشته باشید.
-
-
October 24th, 2014, 18:13
عضو انجمن
خوب ممنون از راه حل ولی این راه دستی هست من میخوام بصورت انلاین اینکار انجام بشه مثلا مثل سایت وایمکس ایرانسل که با انتخاب تعداد ایمیل ارسالی و یا فاکتور های دیگر در همون زمان ب شما اعلام میکنه که چقدر ترافیک نیاز دارید!
-
-
October 24th, 2014, 18:17
عضو انجمن
پاسخ : ایجاد صفحه محاسبه گر امکانات مورد نیاز!

نوشته اصلی توسط
sitetheme
خوب ممنون از راه حل ولی این راه دستی هست من میخوام بصورت انلاین اینکار انجام بشه مثلا مثل سایت وایمکس ایرانسل که با انتخاب تعداد ایمیل ارسالی و یا فاکتور های دیگر در همون زمان ب شما اعلام میکنه که چقدر ترافیک نیاز دارید!
منظور بنده به صورت خودکار بود! همون لحظه به کاربر اعلام میشه نتیجه!
-
-
October 24th, 2014, 18:33
عضو انجمن
متوجه شدم درواقع شما الگوریتم این فرایند رو بیان کردید ولی بنده قرار نیست برنامه نویسی کنم بلکه دنبال اسکریپت امادش هستم و اینکه خیلی هم نمیخوام بصورتی که گفتید پیشرفته باشه که مبنا رو ارسال و دریافت های سایت کاربر قرار بده بلکه مثلا با وارد کردن تعداد بازدید قابل انجام باشه که اینطوری کار راحت بشه
-