سلام
قیمت اصلی من در whmcs ریال است. چطور می تونم بعضی از محصولات به یورو یا دلار قرار بدم؟
- - - Updated - - -
up
سلام
قیمت اصلی من در whmcs ریال است. چطور می تونم بعضی از محصولات به یورو یا دلار قرار بدم؟
- - - Updated - - -
up
امکان تعریف چندین قیمت در whmcs وجود ندارد؛ اما میتوانید در بخش سفارش تبدیل قیمت مانند ریال؛تومان و دلار و ... را قرار دهید تا مشتری شما به انتخاب خود تعرفه محصولات را به ریال؛تومان و ... مشاهده نمایند.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
سلام
از بخش نرخ ها میتونید نوع پول دیگری مثلا دلار رو تعریف کنید
جناب عماری چنین امکانی در whmcs وجود داره
تو قسمت configcurrencies وقتی نرخ جدید میسازی اون آخرین گزینه نرخ تبدیل ارز هست
مثلا میزنی 3250 تومن
یعنی هر دلار به پول ایران این قیمت بشه
با عرض پوزش؛ منظور دوست بزرگوارمان را درست متوجه نشدم و به صورتی قصد ایشون را برای نمایش و تبدیل نرح همزمان به چند تعرفه بنده تصور کردم که اگر توجه فرمایید راه حلی جهت انجام این مورد خدمت ایشون عرض کردم.
به همان صورت که آقای سیدچورته فرمودند تعریف چندین تعرفه به روشی که خدمت شما ارائه دادند انجام شدنی است.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
یک مشکلی که whmcs دارد این است که نمیشه برای بعضی گروه ها تنها دلار و بعضی گروه ها تنها مثلا یورو قرار داد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
خب درست. ممنون بابت راهنمایی . اما واحد اصلی من ریاله و وقتی مثلا 25 یورو تعیین می کنم چون بصورت پیشفرضض روی ریال است نشان نمی ده و تبدیل نمی کنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)