نقل قول نوشته اصلی توسط kalemati12 نمایش پست ها
سلام

من 3 هفته پیش از طریق یکی از تاپیکهای کاربران انجمن هاست 2 گیگ تهیه کردم و سایت رو منتقل کردم به سرور ایشون،
بعد 2 هفته سایت رو ساسپند کردند و گفتند از طرف دیتاسنتر جریمه شون کردند. به خاطر اینگه از سایت ما ایمیل اسپم 46 هزار تا ارسال شده و گفتند از طریق فلان فایل مشکل دار که من پاکش کردم.
گفتند جریمه 20 دلاری معادل 65000 تومان شدید و پرداخت کردیم و سایت باز شد. بعد 3-4 روز مجددا ساسپند شدیم به همون دلیل. گفتم اون فایل مشکل دار رو حذف کردم و یه سری فایل مشکوک دیگه و رمز مدیریت رو عوض کردم ...
گفتند جریمه اینبار 30 دلار معادل 97560 تومان شدید و پرداخت کردیم و باز شد. گفتم ارسال ایمیل رو طوری مجدود کنید که مجدد جریمه نشیم.
3-4 روز بعد مجدد سایت ساسپند شد و 50 دلار جریمه. علاوه بر اینکه گفته بودیم ایمیل ها محدود بشه اینبار گفتند "
متاسفانه سایت شما از طریق باگی که داره حتی محدودیتی که ما اعمال کردیم رو هم دور زده
" ...

بعد کلی بحث که من گفته بودم محدود بشه و نشده، مگن شما باید باگ سیستم رو برطرف میکردید و "
ایمیل ها پورت smpt محدود شده اما ایمیل های شما از طریق پورت ssl ارسال شده
که محدودیتی در این پورت نمیشه اعمال کرد و باید باگ سایت بر طرف بشه
"

161500 تومان جریمه پرداخت کردیم. الان درخواست فول بک آپ کردیم و 24 ساعت گذشه پاسخ ندادند ...
با سلام
من فقط میتونم بگم د.ز.د.ی کردن در روز روشن بهتر از این کاری است که با شما کردن.
خوب اصلا این کار شده باشه 1 بار ... 2 بار ... حد اقل به خاطر خودشون و شما ... در خواست میکردن که به هاستینگ دیگری انتقال بدید اینهمه مسخره بازی و اینقدر هزینه دریافت کردن یعنی چه؟
مگه شما سرور دارید می خرید که اینهمه پرداخت رو گفتن و شما هم انجام دادید؟
به نظر من از طریق قانونی پیگیری کنید. (البته اگه سایت خودتان مشکل خاصی نداره و پرداخت کردن هاتون دلیلی خاص نداشته باشه!)

در صورت تمایل نام هاستینگتان را برای من خصوصی کنید.