-
October 22nd, 2014, 11:48
مشکل در اتصال CentOS مجازی به شبکه
سلام من CentOS مجازی روی VMware و VirtualBox نصب کردم در حالت مینیمال و وب سرور. کارت شبکه رو روی بریج میزارم و تمام تنظیمات رو چک کردم بازم وصل نمیشه. آیا موقع نصب بسته خاصی رو باید نصب کنم؟
- - - Updated - - -
فکر کنم تونستم مشکل رو حل کنم موقع نصب تیک اتصال اتوماتیک رو تو تنظیمات آی پی4 زدم درست شد. اما تو شل چطور میشه کانکشن رو اتومات کرد؟
-
-
October 22nd, 2014 11:48
# ADS
-
October 22nd, 2014, 14:21
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در اتصال CentOS مجازی به شبکه
سلام سرور مجازی شما می بایست ای پی میگرفت که نگرفته بود از دی اچ سی پی با این روند و اینکار
ای پی داخلی گرفت و تونست به شبکه ارتباط برقرار کنه.
ارادت
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
-
تعداد تشکر ها از007 به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2014, 19:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mmgolparvar
سلام من CentOS مجازی روی VMware و VirtualBox نصب کردم در حالت مینیمال و وب سرور. کارت شبکه رو روی بریج میزارم و تمام تنظیمات رو چک کردم بازم وصل نمیشه. آیا موقع نصب بسته خاصی رو باید نصب کنم؟
- - - Updated - - -
فکر کنم تونستم مشکل رو حل کنم موقع نصب تیک اتصال اتوماتیک رو تو تنظیمات آی پی4 زدم درست شد. اما تو شل چطور میشه کانکشن رو اتومات کرد؟
کد:
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
BOOTPROTO=DHCP
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید
-
October 23rd, 2014, 14:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mmgolparvar
- - - Updated - - -
با سلام
دوست عزیز از لینک آموزش زیر کمک بگیرین (آموزش به زبان انگلیسی)
http://alexcline.net/2011/11/15/reco...d-with-vcenter
..: فــروش سـرور مـجازی بــا مـنابع اخـتصاصـی از انگلیس، هلند، کانادا و فرانسه :..
wWw.Top-Vps.CoM
دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره
-
تعداد تشکر ها از sina.click به دلیل پست مفید