نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: خطای مموری مکرر در وردپرس

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    60
    تشکر شده در
    22 پست

Question خطای مموری مکرر در وردپرس

سلام
    بنده روی سرور خودم که تازگی تهیه کردم بعد از کانفیگ و مراحل مربوطه ، یکی از سایتهای خود را به این سرور جدید منتقل کردم ، متاسفانه سایت ارور Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted میگیره ، در صورتی که بنده زمانی به /etc/my.cnf میرفتم و max_allow_memory رو زیاد می کردم مشکل برطرف میشد ، ولی الان نه ، حتی در این max allow memory 5گیگ هم تعربف کردم مشکل داشت.
    زمانی که اقدام به افزایش رم میکنم مشکل برطرف میشه یکبار ، ولی زمانی که اولین پست رو ارسال می کنم خطای فوق نمایان میشه.
    در ضمن بنده مراحل زیر را نیز طی کردم جواب نداد:
    - تو cach.php وردپرس نیز رفتم و ini_set(‘memory_limit’,’64M’); // set memory to prevent fatal errors اضافه کردم و در همین دایرکتوری cach.php یعنی wpinclude یک فایل .httaccs ساختم و این را نیز اضافه کردم : #set memory limit for cache.php و خط پایین آن : php_value memory_limit 32M اضافه کردم و سپس در همین دایرکتوری یک فایل php.ini نیز ایجاد کردم و داخل آن را set memory limit for chach.php و در خط پایین آن : memory_limit = 32M باز هم مشکل برطرف نشد.

- یک روش دیگر بنده نیز روش ویرایش فایل کانفیگ بود ، که این خط define ('WP_MEMORY_LIMIT ', 64M را جایگرین کردم و سپس به فایل .httaccs رفتم و این خط را اضافه کردم : php_value memory_limit 64M که این روش نیز جواب نداد.
    - روش بعدی یک افزونه بود که وردپرس معرفی کرده جهت کاهش مصرف مموری و رفع این خطا ، اسمش Memory Bump بود که بعد از آن نیز متاسفانه مشکل برقرار بود .
    - روش بعدی بنده غیرفعال کردن افزونه ها بود یکی یکی ، که زمانی همه آنها را غیر فعال کردم همچنان مشکل پابرجا بود ، خاطر نشان می کنم که نام دایرکتور wp-include که مروبوط به افزونه است را تغییر نام دادم و بازهم همین مشکل پابرجا بود.

نکته : زمانی که با افزایش مموری سایت موقت باز میشه بعضی نوشته بصورت ؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ ؟؟؟؟ هستند.

ممنون میشوم دوستان و استادید محترم یک روش مناسب برای رفع این مشکل ارائه نمایند.
    ویرایش توسط ixpro : October 17th, 2014 در ساعت 23:54

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    154
    تشکر شده در
    120 پست

پیش فرض پاسخ : خطای مموری مکرر در وردپرس

سلام وقت بخیر
    احتمالا مشکل شما با نصب ngix+memcache حل بشه ولی واسه این که یه راهکار کامل واسه مشکل شما پیدا کرد باید سرور برسی بشه

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

شما ک سرور دستتونه ، پس باید از php.ini اصلی سرور اقدام ب افزایش مقدار این پارامتر کنید !
    ...Zzzz...

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

دستور زیر را در SSH بزنید :

php --ini

سپس مسیر درست و صحیح php.ini رو بهتون خواهد داد

سپس با استفاده از nano فایل رو ویرایش کرده و مقدار memory_limit رو افزایش دهید.

بهترین مقدار برای این پارامتر بین 512M تا 1024M می باشد.

عضو انجمن mahdiazarnia آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    1,056
    تشکر شده در
    740 پست

با سلام
    اگر سرور دست خودتون هست
    مقدار مموری لیمیت رو برابر با -1 قرار دهید
    ..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
    خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) :
    https://t.me/archicom

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)