امان از این ایرانی های خوش فکر !!!
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
با سلام به دوستان!
من که یک بار اطمینان کردم! البته حالا هم کاملا راضی هستم.
به این دلیل اطمینان کردم که قیمت هاست 99 ساله اونها از هاست های 1 ساله ای که در ایران هست بازم ارزون تره.
واقعا عجیبه من موندم تو ایران واحد های 99 سالش چرت و پرت بود خدا به داد این هاست برسه که هیچ حامی دولتی نداره 99 سال کی زندست کی مردست
ولی از یه لحاظ خوبه برای نوه هامون هاست به ارث می ذاریم![]()
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
شما تعهدات رو نبینید
از لحاظ هاستینگ چنین کاری غیر ممکن هست
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من یک سوال دارم !؟
کلاه برداری مگر شاخ و دم داره ؟
توی روز روشن زده 99 سال ! تمام شد و رفتادم به این واقع بینی ندیده بودم ! من به ایشون افتخار می کنم
![]()
جالبه، شما هیچکدوم نمی توانید با این شرکت رقابت کنید! شروع کرده اید به تخریب!!!
لازمه چند نکته را یادآوری کنم:
1- قیمت هاست های 99 ساله این شرکت حتی از هاست های 1 ساله شما ارزان تر است.
2- برعکس تمام شما، این شرکت دارای مجوز رسمی و کاملا قانونی اقدام به فروش هاست کرده است.
3- برعکس تمام شما، برای پشتیبانی، دارای شماره تلفن ثابت می باشد.
4- و مهمتر از همه، من به عنوان یک مشتری، که خیلی از شرکت های فروش هاست را امتحان کرده ام؛ این یکی از نظر کیفیت، صداقت در گفتار و پشتیبانی از همه بهتره.
حرف حساب جواب نداره
اما پهنای باندش وحشت ناک کمه![]()
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)