نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: جذب همکار حرفه ای php

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iFire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    188
    تشکر شده در
    143 پست

پیش فرض پاسخ : جذب همکار حرفه ای php

با سلام خدمت شما
    طی چند هفته اخیر پیشنهاداتی با در این زمینه ها دریافت کردم و درخواست های اینچنینی دیدم که واسم جالب بوده
    تمامی شرایط برای همکاری رو داریم ولی با این شرایط فکر نمی کنم …
    متاسفانه این سیستم تو ایران هست که از یه برنامه نویس ده تا کار می کشن! برنامه نویسی سرور، برنامه نویسی کلاینت، پایگاه داده بهینه، کانفیگ، امنیت و …
    هر کدوم از این مباحث دنیایی هست واسه خودش و نیاز به زمان زیادی داره!
    به نظر دوستان 2 تا لیسانس خوبه یا یه دکتری؟ …
    ولی جدای از این مسایل چندتا نکته میخواستم عرض کنم خدمتتون
    1. برای سیستم هایی که بازدید بالایی دارن و یا آنی ( real time ) هستن باید از تکنولوژی ها و زبان های دیگه ای استفاده کرد …
    دیگه واقعا پی اچ پی همه جا جواب نمیده … یا همینطور mysql دیگه تا یه اندازه توانایی گسترش پذیری و تحمل کانکشن بالا رو داره …
    شما یه سرچ بزنید ببینید سایت های شبکه اجتماعی بزرگی مثل فیسبوک، گوگل پلاس، توییتر و … از چه دیتابیس و زبانی استفاده می کنن!
    بله قسمت هایی رو میشه با php و mysql پیاده سازی کرد ولی نه دیگه همشو …
    2.فرمودین Apache میخوسین استفاده کنین و سایت باید کانکشن های بالای 500 هزار رو ساپورت کنه …
    ببینید بعضی چیزا دیگه واقعا دست برنامه نویسی نیست و خیلی چیزارو تا یه حدی میشه بهینه کرد …
    apache واسه هر کانکشن 2مگابایت از رو رو استفاده می کنه حالا فرض کنید 500,000*2=1,000,000 مگابایت. یعنی شما باید سروری داشته باشید که یک ترابایت رم داشته باشه …
    حالا به پیشنهاد من استفاده از nodejs و orientdb هست که شاید با یه سرور اختصاصی معمولی هم بتونید خیلی راحت کانکشن های بیشتری رو انتظار داشته باشید …
    3.سعی کنید بجای یک نفر از 2-3 نفر متخصصی استفاده کنید تا کیفیت بیشتری داشته باشید و زمان پیاده سازی پروژه هم کم شه...
    سوالی باشه در خدمتم
    امیدوارم به چیزی که میخواید برسید … با تشکر
    طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
    همه و همه در نگاره

2. تعداد تشکر ها از iFire به دلیل پست مفید

Esi

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)