با سلام خدمت شما
طی چند هفته اخیر پیشنهاداتی با در این زمینه ها دریافت کردم و درخواست های اینچنینی دیدم که واسم جالب بوده
تمامی شرایط برای همکاری رو داریم ولی با این شرایط فکر نمی کنم …
متاسفانه این سیستم تو ایران هست که از یه برنامه نویس ده تا کار می کشن! برنامه نویسی سرور، برنامه نویسی کلاینت، پایگاه داده بهینه، کانفیگ، امنیت و …
هر کدوم از این مباحث دنیایی هست واسه خودش و نیاز به زمان زیادی داره!
به نظر دوستان 2 تا لیسانس خوبه یا یه دکتری؟ …
ولی جدای از این مسایل چندتا نکته میخواستم عرض کنم خدمتتون
1. برای سیستم هایی که بازدید بالایی دارن و یا آنی ( real time ) هستن باید از تکنولوژی ها و زبان های دیگه ای استفاده کرد …
دیگه واقعا پی اچ پی همه جا جواب نمیده … یا همینطور mysql دیگه تا یه اندازه توانایی گسترش پذیری و تحمل کانکشن بالا رو داره …
شما یه سرچ بزنید ببینید سایت های شبکه اجتماعی بزرگی مثل فیسبوک، گوگل پلاس، توییتر و … از چه دیتابیس و زبانی استفاده می کنن!
بله قسمت هایی رو میشه با php و mysql پیاده سازی کرد ولی نه دیگه همشو …
2.فرمودین Apache میخوسین استفاده کنین و سایت باید کانکشن های بالای 500 هزار رو ساپورت کنه …
ببینید بعضی چیزا دیگه واقعا دست برنامه نویسی نیست و خیلی چیزارو تا یه حدی میشه بهینه کرد …
apache واسه هر کانکشن 2مگابایت از رو رو استفاده می کنه حالا فرض کنید 500,000*2=1,000,000 مگابایت. یعنی شما باید سروری داشته باشید که یک ترابایت رم داشته باشه …
حالا به پیشنهاد من استفاده از nodejs و orientdb هست که شاید با یه سرور اختصاصی معمولی هم بتونید خیلی راحت کانکشن های بیشتری رو انتظار داشته باشید …
3.سعی کنید بجای یک نفر از 2-3 نفر متخصصی استفاده کنید تا کیفیت بیشتری داشته باشید و زمان پیاده سازی پروژه هم کم شه...
سوالی باشه در خدمتم
امیدوارم به چیزی که میخواید برسید … با تشکر