با سلام و احترام.
متاسفانه بنده تمامی شرایط رو دارم ولی فعلا امکان همکاری مقدور نیست.
ولی با توجه به ادبیاتتون میشه دریافت که کارتون جدی و درست هست. با توجه به تجربه ناچیزی که دارم، چند نکته رو خدمتتون متذکر میشم، امیدوارم به کمکتون بیاد.
۱- مهمترین نکته عرائض بنده همین هست. سعی کنید برنامه نویس سمت سرور رو از برنامه نویس سمت کلاینت جدا کنید. کلا این دو گروه کارکرد متفاوتی دارند.
۲- امنیت شبکه رو به برنامه نویس پی اچ پی واگذار نکنید! بلکه رعایت نکات امنیتی برنامه نویسی باید بر عهده برنامه نویس باشه.
۳- در رابطه با انتخاب PDO بهتون تبریک میگم! واقعا انتخاب خوبی هست. مخصوصا در ابعاد وسیع و استفاده سنگین.
۴- معمولا کم کردن فشار وارده بر سرور در تعداد اتصال موازی بالا، بر عهده مهندس و معمار پایگاه داده هست، نه برنامه نویس. البته نقش برنامه نویس در کم کردن تعداد درخواست هم مهم هست.
۵- سعی بفرمایید علاوه بر نیاز به آشنایی با سیستم عامل لینوکس، آشنایی با مفاهیم پردازش ابری، پردازش موازی و الگروتیمهای معروف برنامه نویسی رو به شرایطتون اضافه کنید.
۶- از وب سرور apache خیلی با احتیاط و دقت و چشمان کاملا باز استفاده بفرمایید.
۷- در ابعادی که شما فرمودید، بدون شک به یک مهندس امنیت و یک مهندس شبکه نیاز خواهید داشت.
۸- اگر منظورتون از مباحث ویدئو اینترنتی، تغییر ابعاد، کیفیت و ... ویدئو هست، پیشنهاد میکنم به صورت اختصاصی از یک متخصص ffmpeg بهره بگیرید.
براتون آرزوی موفقیت دارم.![]()