نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: جذب همکار حرفه ای php

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

پیش فرض پاسخ : جذب همکار حرفه ای php

با سلام و احترام.
    متاسفانه بنده تمامی شرایط رو دارم ولی فعلا امکان همکاری مقدور نیست.
    ولی با توجه به ادبیاتتون میشه دریافت که کارتون جدی و درست هست. با توجه به تجربه ناچیزی که دارم، چند نکته رو خدمتتون متذکر میشم، امیدوارم به کمکتون بیاد.
    ۱- مهمترین نکته عرائض بنده همین هست. سعی کنید برنامه نویس سمت سرور رو از برنامه نویس سمت کلاینت جدا کنید. کلا این دو گروه کارکرد متفاوتی دارند.
    ۲- امنیت شبکه رو به برنامه نویس پی اچ پی واگذار نکنید! بلکه رعایت نکات امنیتی برنامه نویسی باید بر عهده برنامه نویس باشه.
    ۳- در رابطه با انتخاب PDO بهتون تبریک می‌گم! واقعا انتخاب خوبی هست. مخصوصا در ابعاد وسیع و استفاده سنگین.
    ۴- معمولا کم کردن فشار وارده بر سرور در تعداد اتصال موازی بالا، بر عهده مهندس و معمار پایگاه داده هست، نه برنامه نویس. البته نقش برنامه نویس در کم کردن تعداد درخواست هم مهم هست.
    ۵- سعی بفرمایید علاوه بر نیاز به آشنایی با سیستم عامل لینوکس، آشنایی با مفاهیم پردازش ابری، پردازش موازی و الگروتیم‌های معروف برنامه نویسی رو به شرایطتون اضافه کنید.
    ۶- از وب سرور apache خیلی با احتیاط و دقت و چشمان کاملا باز استفاده بفرمایید.
    ۷- در ابعادی که شما فرمودید، بدون شک به یک مهندس امنیت و یک مهندس شبکه نیاز خواهید داشت.
    ۸- اگر منظورتون از مباحث ویدئو اینترنتی، تغییر ابعاد، کیفیت و ... ویدئو هست، پیشنهاد می‌کنم به صورت اختصاصی از یک متخصص ffmpeg بهره بگیرید.

براتون آرزوی موفقیت دارم.

2. تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)