سلام به دوستان عزیز کسی میدونه چطوری اخبار های whmcs به وردپرس وصل کنم ؟
سلام به دوستان عزیز کسی میدونه چطوری اخبار های whmcs به وردپرس وصل کنم ؟
قبلا بنده دیده بودم که ماژول ش رو برای فروش گذاشته بودن چند سایت خارجی
سلام این یک نمونه از اتصال whmcs به وردپرس هست ببنید مورد استفاده شما قرار می گیرد.
وهاب آنلاين | هماهنگ کننده وردپرس و whmcs
ارادتمند
تقریبا همه ماژول ها رو تست کردم
همه شون یه مشکلی دارن
بهترینش بصورت دستی هست
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
برای ما رو وهاب انجام داد کارش حرف نداره
ورد پرس را در whmcs قرار دادیم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
اگر فقط اخبار رو میخواید با Rss میتونید براحتی اینکارو بکنید
کافیه announcementsrss.php رو به اخر ادرس whmcs اضافه کنید
پاینده باشید
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
ما میتونیم براتون انجام بدیم
بدترین حالت ار اس اس روی whmcs حاکم هست و به سادگی نمیشه ار اس اس کرد و اینکه ار اس اس دردسرهای زیادی داره
ما ماژول اختصاصی خودمون رو داریم و میتونیم هر بخشی از وردپرس رو به whmcs و بلعکس رو در هر دو سیستم نمایش بدیم
برای مثال آنلاین سرور رو دقت کنید
منوهای بالای سایت از وردپرس هدایت میشه یعنی هر تغییری تو وردپرس بدن تو whmcs اعمال میشه
و همینطور اخبار و آموزش ها و....
در صورت تمایل در خدمتتون هستیم
قابل شمارو نداره استاد
معمولا به تعداد بستگی داره و مکان های انتقال
معمولا بین 15 الی 50 تومن
این ماژول در هرجایی قابل استفاده هست اگه هاست وردپرس و whmcs یکی باشه یعنی یه جا باشه میشه با آپلود در پوشه public_html هم در وردپرس و هم در whmcs استفاده کرد
در خدمتتون هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)