نقل قول نوشته اصلی توسط symoon نمایش پست ها
دانشگاه اخراج شدم

هاستینگ حرفه نیست؟ سئو علم نیست؟ طراحی حرفه نیست؟ بعد دانشگاه به راحتی میتونم هزینه های اموزشی رو بدم بعد در جای کار کنم اگه شد. مجبور شدم اسم شرکت های هاستینگ نام ببرم ( ثبت دامنه,هاستینگ,طراحی سایت,نرم افزار پورتال و پشتیبانی,سرور اختصاصی - ****** .::. هاست هاستینگ تبلیغ در گوگل پایشگر ثبت دامنه ثبت دامین bertina - هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ - hostiran.net - hostiran.net -npco.net ,.... )
بنده بیش از 5 ساله در زمینه هاستینگ فعال هستم / اینکار برای شروع دردسر ها ی خاص خودش رو داره .
شاید تا یکی دو سال اول اصلا به اون خوبی مشتری نتونید جذب کنید و یا شاید هم برعکس شد / میشه گفت کاریه که توی کشور ما باید همش با ترس و لرز ادامه بدی این حرفه رو ...
--
منظور بنده حرفه ای خارج از نت هست .
هاستینگ که مثل قارچ شده / نمیگم اینترنت بده ، نه خیلی خوبه اما برای کسی که بتونه حداقل یک سرمایه خوب کنه و یه پیشرفت بزرگ داشته باشه تا براش انگیزه بشه / دست خالی اصلا جالب نیست .
----
اما بیرون از نت ، خیلی کار های پر درامد هم میشه انجام داد / فقط نیاز به کمی تلاش میخواد . ولی راحت تر از نت هستی .

- - - Updated - - -

حالا علت اخراج چی بوده ؟ دعوا کردی توی دانشگاه با رئیس دانشگاه ؟
چون الان دانشگاه ها فقط دانشجو رو پول میبینن و به این سادگی ها اخراج نمیکنن !