-
October 19th, 2014, 23:14
عضو انجمن
ویرایش توسط CityKala.net : October 19th, 2014 در ساعت 23:20
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها از CityKala.net به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2014 23:14
# ADS
-
October 20th, 2014, 00:23
عضو جدید
پاسخ : مشکل شناخته نشدن ماژول XCache و eAccelerator در وی بی سئو

نوشته اصلی توسط
CityKala.net
در حال حاضر خير، تيم اسپيك داريد؟
يا چت گوگل
- - - Updated - - -
مشكل حل شد، همكاران من در بخش برنامهنويسي مجموعه فردا روش حل مشكل را منتشر ميكنند (احتمالاً)
پ.ن: بنده خودم فردا نيستم، اگر منتشر نشد، نهايتاً خودم منتشر ميكنم.
مشكل از هندلر و درست نصب نشدن و اينجور موارد نبود، مشكل از جاي ديگري بود كه به چشم ما نميامد. هندلر و نصب ماژول رو بنده خودم بلد بودم و چند سال هست در اين كار هستيم.
در هر حال از همه همكاران و دوستان تشكر ميکنم.
انشاالله براي كسي چنين مواردي پيش نيايد، چون بنده خودم متوجه نميشدم و چند روز طول كشيد، حالا كسي كه بلد نباشه كلاً هيچي ديگه! 
ارادتمند،
خوشنويس
سلام خیلی ممنون که مشکل رو حل کردین آقا محسن عزیز و الان وی بی سئو کاملا میشناسه ماژول XCache رو....

ولی اگه دوستان حرفه ای هم در این باره بهم کمک کنن ممنون میشم که چرا الانکه وی بی سئو روی ماژول رو نوشته XCache پشتیبانی میشود که و من از سایت پینگدام چک کردم بازم سرعت لود اصلا یک درصد هم فرقی نکردش چرا؟
و اینکه از طریق هک vB Optimise هم روی XCache تنظیم کردم و ذخیره کردم که بازم از طریق سایت پینگدام چک کردم بازم یک درصد هم فرقی نکردش چرا؟
این سوال برام خیلی مهمه البته اگه جواب بدید بنده رو خیلی خوشحال کردین دوستان عزیز....
مگه قانونی ما ماژول XCache رو فعال میکنیم سرعت لود سایت نباید بهتر بشه مگه؟
یا اگر مشکلی امکان داره باشه ممنون میشم بهم بگید تا بدونم حداقل مشکل کجاست تا برطرف بشه اوکی...
بازم از آقا محسن بخاطره زحمت هاش کمال تشکر رو دارم که واقعا برام زحمت کشیدن.... بازم ممنونم ازت آقا محسن...
-
-
October 20th, 2014, 00:27
عضو انجمن
پاسخ : مشکل شناخته نشدن ماژول XCache و eAccelerator در وی بی سئو

نوشته اصلی توسط
pctak
سلام خیلی ممنون که مشکل رو حل کردین آقا محسن عزیز و الان وی بی سئو کاملا میشناسه ماژول XCache رو....
ولی اگه دوستان حرفه ای هم در این باره بهم کمک کنن ممنون میشم که چرا الانکه وی بی سئو روی ماژول رو نوشته XCache پشتیبانی میشود که و من از سایت پینگدام چک کردم بازم سرعت لود اصلا یک درصد هم فرقی نکردش چرا؟
و اینکه از طریق هک vB Optimise هم روی XCache تنظیم کردم و ذخیره کردم که بازم از طریق سایت پینگدام چک کردم بازم یک درصد هم فرقی نکردش چرا؟
این سوال برام خیلی مهمه البته اگه جواب بدید بنده رو خیلی خوشحال کردین دوستان عزیز....
مگه قانونی ما ماژول XCache رو فعال میکنیم سرعت لود سایت نباید بهتر بشه مگه؟
یا اگر مشکلی امکان داره باشه ممنون میشم بهم بگید تا بدونم حداقل مشکل کجاست تا برطرف بشه اوکی...
بازم از آقا محسن بخاطره زحمت هاش کمال تشکر رو دارم که واقعا برام زحمت کشیدن.... بازم ممنونم ازت آقا محسن...
جواب دادم، باز نظر دوستان هم ملاك هست.
+ در گذشته موردي اعمال كرديم كه سرعت لود در حدود ۳ يا ۴ ثانيه (دقيق به خاطر ندارم) كاهش پيدا كرد.
فردا بنده خودم .htaccess داخل هاستتان را بررسي ميكنم و راه حل نهايي براي اين مسئله ميدهم.
دوستان ديگر هم نظر بدهند، لطفاً.
پ.ن: تشكر نياز نبود.
ویرایش توسط CityKala.net : October 20th, 2014 در ساعت 00:31
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها از CityKala.net به دلیل پست مفید