پاسخ : مشکل شناخته نشدن ماژول XCache و eAccelerator در وی بی سئو
نوشته اصلی توسط CityKala.net
سلام آقاي سنجري،
ما اينهارو انجام داديم، البته xcache و eaccelerator هر دو رو براي اين دوستمون تست كرديم.
مسئله اينجاست كه انجمن ديگري داخل همين سرور داره استفاده ميكنه ولي انجمن ايشان نميشه استفاده كرد.
من الان دسترسي ندارم، ولي فردا خروجي دستورات php -v و php -m ميگذارم، به هر حال نصب شده فردا ميگذارم و ميبينيد، مشكل از سرور نيست.
از همه دوستاني كه پاسخ دادهاند صميمانه سپاسگذارم، انشاالله فردا خروجي دستورات را قرار ميدهم تا دور هم يك فكر اساسي براي ماژول انجمن ايشان بكنيم
سلام آقا محسن عزیز...
آقا محسن شما میخواهید بگید سایت من مشکلداره که نشون داده نمیشه ولی میشه بگید که من چطور توی سرور ایران بودم نشون میدادش توی وی بی سئو؟
پس چطور اونجا بودم نشون میدادش بعد توی سروره شما نشون داده نمیشه؟
من نمیگم سرور مشکلداره میگم یک جایی اشتباه هستش همین... که حل بشه همه چیز اوکی میشه...
دیگه خودت شاهدی گفتی ویبولتین رو به آخرین نسخه آپگرید کن مشکل حل میشه که به آخرین ورژن آپگرید کردم بازم مشکل حل نشدش... گفتی مشکل از وی بی سئو هستش؟ که رفتم یک کسی که حرفه ای بودش رو آوردم وی بی سئو رو به آخرین نسخه آپگرید کردش و کلی چک کردش و در آخر بهم گفتش وی بی سئو هیچ مشکلی نداره.... ولی با این حال بازم مشکل حل نشدش...
سایت رو بهینه کردم و کد نویسی هاشم اوکی کردم بازم مشکل حل نشدش؟
هر کاری ازم خواستی انجام دادم تا حالا درسته....
خودت بگو دیگه چقدر دیگه باید صبر کنم من برای این جریان؟؟
لطفا پیگیری کنید دیگه اوکی....
دوستان عزیز هم اگه راهنماییی میتونن بکنن که مشکلم حل بشه خواهشن کمک کننن تا حلش کنیم... چون واقعا این مشکل بدجوری منو کلافه کرده...
نوشته اصلی توسط pctak
سلام آقا محسن عزیز...
آقا محسن شما میخواهید بگید سایت من مشکلداره که نشون داده نمیشه ولی میشه بگید که من چطور توی سرور ایران بودم نشون میدادش توی وی بی سئو؟
پس چطور اونجا بودم نشون میدادش بعد توی سروره شما نشون داده نمیشه؟
من نمیگم سرور مشکلداره میگم یک جایی اشتباه هستش همین... که حل بشه همه چیز اوکی میشه...
دیگه خودت شاهدی گفتی ویبولتین رو به آخرین نسخه آپگرید کن مشکل حل میشه که به آخرین ورژن آپگرید کردم بازم مشکل حل نشدش... گفتی مشکل از وی بی سئو هستش؟ که رفتم یک کسی که حرفه ای بودش رو آوردم وی بی سئو رو به آخرین نسخه آپگرید کردش و کلی چک کردش و در آخر بهم گفتش وی بی سئو هیچ مشکلی نداره.... ولی با این حال بازم مشکل حل نشدش...
سایت رو بهینه کردم و کد نویسی هاشم اوکی کردم بازم مشکل حل نشدش؟
هر کاری ازم خواستی انجام دادم تا حالا درسته....
خودت بگو دیگه چقدر دیگه باید صبر کنم من برای این جریان؟؟
لطفا پیگیری کنید دیگه اوکی....
دوستان عزیز هم اگه راهنماییی میتونن بکنن که مشکلم حل بشه خواهشن کمک کننن تا حلش کنیم... چون واقعا این مشکل بدجوری منو کلافه کرده...
آخه من چقدر باید هزینه کنم که آخرش هیچ بشه!
دوست عزیز جناب خوش نویس بدون دلیل و مدرک صحبت نمیکنند
اگر بر روی سرور ایشان ماژول های درخواستی شما نصب باشد کاملا مشخص می می شود ! یک phpinfo بگیرید.
جناب خوش نویس هم خروجی دستور های php -v رو قرار بدند کامل مشخص خواهد شد!
نوشته اصلی توسط Yas-Host
دوست عزیز جناب خوش نویس بدون دلیل و مدرک صحبت نمیکنند
اگر بر روی سرور ایشان ماژول های درخواستی شما نصب باشد کاملا مشخص می می شود ! یک phpinfo بگیرید.
جناب خوش نویس هم خروجی دستور های php -v رو قرار بدند کامل مشخص خواهد شد!
پیروز باشید.
سلام.. دوست عزیز والا ما هم بدونه دلیل مدرک کسی رو یقه نکردیم که....
من میگم چطور همین سایتی که از کد نویسی وی بی سئو و خیلی چیزهایه دیگه براش هزینه کردم تا 80 درصدشو اوکی کردم آقای خوش نویس میگه مشکل از طرف سایت من هستش؟
من خیلی دوست دارم بدونم چطور در سرور ایران بودم اونجا ماژول فعال بودن و کار میکردش توی وی بی سئو ولی اینجا فعال نیستن....
گرچه با صحیتی که با آقا محسن داشتم گفتن که مشکل از طرف سایت من هستش تمام....
من یک روزی یک سروره دیگیری رفتم حتما اون موقعه میام اینجا باز این تاپیک رو باز میکنم و بهتون با عکس نشون میدم که ماژول روشن هستش در وی بی سئو و مشکلی از سایت من نیستش....
چون حرفم بهم ثابت شده...
درکل مدیر هاست که میگه( هاست هیچ مشکلی نداره ماژول فعال هستش مشکل از طرف شماست) همین...
خیلی دوست دارم اون مشکلی که میگن از طرف سایت من هستش یک برنامه نویس حرفه ای بیادش چک کنه بگه آره مشکل از طرف منه.... یا دلیلشو حداقل بهم بگن؟
کلی هزینه کردم اخر یکی نیامدش نگفتش مشکل از طرف من هستش....
ویرایش توسط pctak : October 12th, 2014 در ساعت 21:26
نوشته اصلی توسط pctak
سلام.. دوست عزیز والا ما هم بدونه دلیل مدرک کسی رو یقه نکردیم که....
من میگم چطور همین سایتی که از کد نویسی وی بی سئو و خیلی چیزهایه دیگه براش هزینه کردم تا 80 درصدشو اوکی کردم آقای خوش نویس میگه مشکل از طرف سایت من هستش؟
من خیلی دوست دارم بدونم چطور در سرور ایران بودم اونجا ماژول فعال بودن و کار میکردش توی وی بی سئو ولی اینجا فعال نیستن....
گرچه با صحیتی که با آقا محسن داشتم گفتن که مشکل از طرف سایت من هستش تمام....
من یک روزی یک سروره دیگیری رفتم حتما اون موقعه میام اینجا باز این تاپیک رو باز میکنم و بهتون با عکس نشون میدم که ماژول روشن هستش در وی بی سئو و مشکلی از سایت من نیستش....
چون حرفم بهم ثابت شده...
درکل مدیر هاست که میگه( هاست هیچ مشکلی نداره ماژول فعال هستش مشکل از طرف شماست) همین...
خیلی دوست دارم اون مشکلی که میگن از طرف سایت من هستش یک برنامه نویس حرفه ای بیادش چک کنه بگه آره مشکل از طرف منه.... یا دلیلشو حداقل بهم بگن؟
کلی هزینه کردم اخر یکی نیامدش نگفتش مشکل از طرف من هستش....
بصورت خصوصی در ارتباط باشید با Team Viewer به سیستم شما خواهم آمد و چک خواهم کرد آیا Xcache و eAccelerator نصب هست یا خیر ! در ضمن وی بی سئو اصلا stable نیست !
----
از اول قرار بود xcache باشه، براي تست eaccelerator هم نصب كرديم، ديديم نشد حذف كرديم، امّا حالا xcache هست و به وضوح تو خروجي دستورات ميتوانيد مشاهده كنيد.
وضعيت انجمن ايشان:
خواستم در جريان باشيد، مشكل رو هم فهميديم، از سمت فايل كانفيگ انجمنشان بود. (در حال حاضر هم داريم رفع ميكنيم.)
ویرایش توسط CityKala.net : October 16th, 2014 در ساعت 23:52
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
نوشته اصلی توسط Yas-Host
بصورت خصوصی در ارتباط باشید با Team Viewer به سیستم شما خواهم آمد و چک خواهم کرد آیا Xcache و eAccelerator نصب هست یا خیر ! در ضمن وی بی سئو اصلا stable نیست !
سلام.. فعلا که میگن مشکل رو پیدا کردن ولی راه حلی در حاله حاظر وجود نداره چون میگن 100 در 100 مشکل از طرف من هستش....
صرفاً جهت اطلاع همكاران: خروجي دستور php-v
root@server [~]# php -v PHP 5.4.32 (cli) (built: Sep 5 2014 02:01:37) Copyright (c) 1997-2014 The PHP Group Zend Engine v2.4.0, Copyright (c) 1998-2014 Zend Technologies with XCache v3.1.0, Copyright (c) 2005-2013, by mOo with the ionCube PHP Loader v4.6.1, Copyright (c) 2002-2014, by ionCube Ltd., and with Zend Guard Loader v3.3, Copyright (c) 1998-2013, by Zend Technologies root@server [~]#
----
از اول قرار بود xcache باشه، براي تست eaccelerator هم نصب كرديم، ديديم نشد حذف كرديم، امّا حالا xcache هست و به وضوح تو خروجي دستورات ميتوانيد مشاهده كنيد.
وضعيت انجمن ايشان:
خواستم در جريان باشيد، مشكل رو هم فهميديم، از سمت فايل كانفيگ انجمنشان بود. (در حال حاضر هم داريم رفع ميكنيم.)
همیشه خدا دردی رو به وجود میاره درمانش رو هم به وجود میاره....
لطفا حلش کنید چون واقعا خسته شدم از بس صبر کردم برای حل مشکلاتم که کلا دوتا مشکل هستش همین اوکی...
ویرایش توسط pctak : October 19th, 2014 در ساعت 22:23دلیل: اشتباه تایپی
----
وضعيت انجمن ايشان:
بله درست نصب شدن ، یک سؤال ، هندلر PHP سرور شما SuPHP نیست احیانا ؟!
نوشته اصلی توسط OmidX
بله درست نصب شدن ، یک سؤال ، هندلر PHP سرور شما SuPHP نیست احیانا ؟!
خير، مسئله همينجا هست كه ما موارد خودمان را درست رعايت كرديم.
امّا وبسايت ايشان....!
و امّا خطاب به خودشان در ارتباط با ارسال قبلي:
رفع اينگونه مشكلات روي هوا صورت نميگيرد و نخواهد گرفت!!
شما دو تا مشكل داريد، قرار شد با تهيه يك پكيج پشتيباني از سمت ما، مشكلات را حل كنيم؛ بنده هم خلف وعده نكردم، پيگير مورد هستم و انجام بشه اطلاع ميدهم.
ضمناً اين مورد آخرش هست، همكاران من روي سرور ديگري تست كردند و بعد از نهايي شدن فايل خراب را جايگزين ميكنيم.
--
مشكل ديتابيس؛
گفتم بهتون ديتابيس اطلاعات هست و شوخي نيست! اينكه انتظار داريد من توي ۲ يا ۳ روز كلي كم كنم نميشه، يكبار انجام داديم چند مورد ارور ديتابيس داشتيم.
شما اگر اجازه بدهيد و هي تيكت ندهيد، مطالب خاكخورده رو بالا نياوريد، حل كه بشود ميرويد به سلامت! با انتشار پست توي اين انجمن هم وقت من رو ميگيريد هم وقت خودتان رو.
ضمن اينكه پكيج پشتيباني كه تهيه كرديد، اگر كسي با اين نرخ دو مورد مشكلي كه داريد حل ميكنه، هزينه رو بازگشت ميدهيم. (۱۰۰% بكماني)
حالا ميل خودتان هست كه بمانيد يا نمانيد.
اين نرخ براي رفع مشكلات رو صرفاً براي مشتريان ميزبانيوب در نظر گرفتيم، وگرنه با اين مبالغ كسي مشكل حل نميكنه.
اميدوارم همانطور كه شما از ما ميخواهيد شما را درك كنيم، شما هم ما را درك كنيد كه فقط شما نيستيد از ما سرويس داريد
ارادت،
خوشنويس
ویرایش توسط CityKala.net : October 19th, 2014 در ساعت 22:35
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
خير، مسئله همينجا هست كه ما موارد خودمان را درست رعايت كرديم.
امّا وبسايت ايشان....!
و امّا خطاب به خودشان در ارتباط با ارسال قبلي:
رفع اينگونه مشكلات روي هوا صورت نميگيرد و نخواهد گرفت!!
شما دو تا مشكل داريد، قرار شد با تهيه يك پكيج پشتيباني از سمت ما، مشكلات را حل كنيم؛ بنده هم خلف وعده نكردم، پيگير مورد هستم و انجام بشه اطلاع ميدهم.
ضمناً اين مورد آخرش هست، همكاران من روي سرور ديگري تست كردند و بعد از نهايي شدن فايل خراب را جايگزين ميكنيم.
--
مشكل ديتابيس؛
گفتم بهتون ديتابيس اطلاعات هست و شوخي نيست! اينكه انتظار داريد من توي ۲ يا ۳ روز كلي كم كنم نميشه، يكبار انجام داديم چند مورد ارور ديتابيس داشتيم.
شما اگر اجازه بدهيد و هي تيكت ندهيد، مطالب خاكخورده رو بالا نياوريد، حل كه بشود ميرويد به سلامت! با انتشار پست توي اين انجمن هم وقت من رو ميگيريد هم وقت خودتان رو.
ضمن اينكه پكيج پشتيباني كه تهيه كرديد، اگر كسي با اين نرخ دو مورد مشكلي كه داريد حل ميكنه، هزينه رو بازگشت ميدهيم. (۱۰۰% بكماني)
حالا ميل خودتان هست كه بمانيد يا نمانيد.
اين نرخ براي رفع مشكلات رو صرفاً براي مشتريان ميزبانيوب در نظر گرفتيم، وگرنه با اين مبالغ كسي مشكل حل نميكنه.
آقای خوشنویس می تونید با بنده بصورت تلفنی تماس بگیرید ؟!