-
June 29th, 2010, 17:57
عضو انجمن
پاسخ : هاست Cpanel(نامحدود) زیر قیمت کف بازار!!!
اگر می گفتید می خوایم یه تیم قوی برای هاستینگ راه بندازیم و همه چیز طبق استاندارد های جهانی و ایرانی باشه خیلی مورد قبول تر بود تا این که بگید همه کار می خواید بکنید و ارزون هم بدید
از قدیم گفتن با یک دست نمیشه دوتا هندونه بلند کرد برادر
اگر شما هاستینگ هستی و کارت بگیره مطمئن باش وقت این که بخوای به سفارش های مردم برسی و براشون طراحی بکنی نداری و اگر بخوای کار طراحی بکنی هم نمی تونی مانند یک پشتیبان قوی به یوزرهای هاستت منیج بدی
در کل هر چیزی یک منطقی داره و اگر شما بخواید مثل یک تیم عمل بکنید باید هزینه به قدری باشه که بتونی جواب گوی تیم باشی
هیچ کس نمیاد برای کسی مجانی کار بکنه وقتی شما بیاید و کسی هم که هزینه میگیره باید بهترین کیفیت رو اراعه بده
اگر کیفیت مد نظرتون هست این راهی که شما دارید میرید و حرفش رو میزنید یک رویایی بیش نیست
امید وارم چند وقت دیگر تاپیک هایی در خصوص شما در این سایت نبینیم که زده شده که شما کارهایی کردید که مشتری بد بخت و بیچاره شده
در هر حال براتون ارزوی موفقیت می کنم
قیمت ها هم دوستان عرض کردن از مجانی شروع میشه تا .........
خیلی ها بودن برای شروع کارشون مانند شما گفتن می خوایم برای تبلیغ هاست مجانی بدیم
شما چطور این کار رومی کنید ؟ البته در عمل هاست ارزون دست کمی از هاست مجانی نداره
-
تعداد تشکر ها ازmr.bahram به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2010 17:57
# ADS
-
June 29th, 2010, 18:21
عضو انجمن
البته شاید اگه بگید به فلان مناسبت فلان اندازه تخفیف داده میشه یا به فلان مناسبت تعداد محدودی اکانت رایگان داده میشه میشه گفت یه سیاستی میتونه باشه! چون بالاخره همه چیزش کنترل شده هست! اما هاست نامحدود و رایگان و خدمات طلایی نامحدود و همه چیز رایگان همانطور که دوستان گفتند امکان نداره! خنده داره!
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
-
June 29th, 2010, 19:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
EmRa228
قیمت پایین دلیل بر بی کیفیتی نیست، هدف من اینه که داشتن وب سایت رو توی ایران فرهنگ سازی کنم و اون رو آسون کنم. هم از روی فروش هاست سود ببرم هم نصب اسکریپت و طراحی هاش هم وقتی می بینم که باعث راه اندازی یه عالمه وب سایت شدم، از کار خودم لذت ببرم.
من یک هفته اینترنت رو گشتم. شخم زدم، زیر و رو کردم. هاست cpanel رایگان نیست!
اگه هست خب به منم بدید، یه چندتا سایتم روی زمین مونده، روی اونا هاست بزنم.
دارم حرف از Cpanel با امکانات نامحدود، کیفیت و پشتیبانی خوب و قیمت ارزون می زنم!
یه چندتا از اون قیمت های ارزون و رایگان که می گید (لینوکسCpanel) رو بدید منم ببینم... منتظرم
شما یه تاپیک بزن با موضوع اسپانسر میخوام ببین رایگان میدن یا نه :دی
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
-
-
June 30th, 2010, 01:29
عضو جدید
حرفاتون رو تا حدی قبول دارم. اینو که گفتید یه تلنگری خوردم
پس با این حساب، فروش هاست و ثبت شرکت و اینا رو باید بی خیال بشم؟
می خواستم 100mb رو بدم 3 تومن و یک گیگ رو 12 تومن. که می گید با این قیمت، نمی تونم هزینه های خودم رو در بیارم.
یکی دوتا از این هاستینگ های ارزونی که می گید، معرفی کنید خب. سایتهام رو زمینه دنبال هاست ارزون می گردم واسشون
-
-
June 30th, 2010, 01:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
EmRa228
حرفاتون رو تا حدی قبول دارم. اینو که گفتید یه تلنگری خوردم
پس با این حساب، فروش هاست و ثبت شرکت و اینا رو باید بی خیال بشم؟
می خواستم 100mb رو بدم 3 تومن و یک گیگ رو 12 تومن. که می گید با این قیمت، نمی تونم هزینه های خودم رو در بیارم.
یکی دوتا از این هاستینگ های ارزونی که می گید، معرفی کنید خب. سایتهام رو زمینه دنبال هاست ارزون می گردم واسشون
شما که گفتی قبول کردی !
بعد برای خودت دنبال هاست ارزون میگردی ؟!
اینایی که گفتید جمع نقیضین هستند (در علم منطق)، چون در عقل و منطق ، پشتیبانی عالی و کیفیت عالی با قیمت ارزون جور در نمیاد .
-
تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2010, 16:00
عضو جدید
قبول کردم که هاست زدن و ارزون دادن، بازار شما ها رو به هم می ریزه و مشتری هایی که می خوان بیان، مشتری های دردسر سازی هستند.
شرکت یا سازمان که بخواد سایت ثبت کنه هیچ وقت از هاست های ارزون استفاده نمی کنه.
ولی من خودم 6 ماهه دارم از این شرکت هاست می گیرم: esfahanweb.com خیلی هم ازش راضی هستم. همه امکاناتشم نامحدوده.
می خوام بدونم ارزون تر از این هم هست؟
شما سراغ دارید؟
-
-
June 30th, 2010, 16:02
سلام
به نظر میاد که تقاضای هاست توی ایران خیلی زیاده.
-
-
July 1st, 2010, 23:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
EmRa228
قیمت پایین دلیل بر بی کیفیتی نیست، هدف من اینه که داشتن وب سایت رو توی ایران فرهنگ سازی کنم و اون رو آسون کنم. هم از روی فروش هاست سود ببرم هم نصب اسکریپت و طراحی هاش هم وقتی می بینم که باعث راه اندازی یه عالمه وب سایت شدم، از کار خودم لذت ببرم.
من یک هفته اینترنت رو گشتم. شخم زدم، زیر و رو کردم. هاست cpanel رایگان نیست!
اگه هست خب به منم بدید، یه چندتا سایتم روی زمین مونده، روی اونا هاست بزنم.
دارم حرف از Cpanel با امکانات نامحدود، کیفیت و پشتیبانی خوب و قیمت ارزون می زنم!
یه چندتا از اون قیمت های ارزون و رایگان که می گید (لینوکسCpanel) رو بدید منم ببینم... منتظرم
خوب نگشتی. وگر نه میدیدی دارن گیگابایتی میدن.
-
-
July 1st, 2010, 23:35
عضو دائم
فضای اختصاصی هارد دیسک : 100 مگابایت
پهنای باند مصرفی ماهیانه : نامحدود
امکانات نامحدود دیگر :
زیردامنه ، پایگاه داده ، FTP ، Email ، Addon ، Park
هزینه سالیانه : 6,000 تومان
بابت هر گيگ تقريبا در مياد، 60 تومن در سال...
من 5 گيگ هاست ريسلري گرفتم 50 تومن با تمام امكانات نا محدود...البته بعد چند ماه جمع كرد رفت
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2010, 12:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
خوب نگشتی. وگر نه میدیدی دارن گیگابایتی میدن.
شما که گشتی، لطف کن یکی دوتاش رو بده منم ببینم OnlyCpanel
-