باسلام خدمت عزیزان وب هاستینگ تاکی!
بنده تا بحال نهایت تجربه ای که داشتم کار با هاستینگ بروی سرور مجازی بوده و کلا تو کار هاستینگ بودم. از این رو میخواستم فعالیتم رو گسترده تر کنم و تجربیات بیشتری داشته باشم.
خوب بریم سر اصل مطلب میخوام از سال آینده کار مجازی سازی رو شروع کنم یعنی در واقع سرورمجازی ارائه بدم برای همین هم گفتم از حالا شروع به جمع آوری اطلاعات کنم که تا اون موقع مشکلی از لحاظ دانش فنی نداشته باشم.
حالا اولین سوالاتم این هست ممنون میشم اگر دوستان پاسخ بدند.
1-در برخی تاپیک ها دیدم که شخصی در مورد یک مدل سرور اختصاصی سوالی کرده که آیا این سرور برای مجازی سازی مناسب است؟میخواستم بدونم مگر سروری که برای مجازی سازی مناسب است با دیگر نوع سرور ها چه تفاوت هایی دارد؟
2-پورتی که دیتاسنتر میدهد مثلا 1GB/s این پرت در مجازی سازی بین تمام سرور های مجازی شیر میشود؟
3-منظور از هزینه ست آپ چی هست؟ کلا پروسه ست آپ کردن سرور اختصاصی شامل چی هست؟ و میشه خودمون انجام بدیم که هزینه نداشته باشه؟
4-میدونم که باید روی سسرور اختصاصی سیستم عاملی نصب بشه خوب من شنیدم که میشه لینوکس هم نصب کرد در این صورت مگر میشه با سیستم عامل لینوکس هم سرور مجازی ارائه داد؟آیا برای ارائه سرور مجازی فقط باید سیستم عامل ویندوز باشد؟
5- اگر قرار باشه سرور اختصاصی تهیه کنم آیا کل هزینه های آن شامل اجاره آن سذرور مجازی هست؟یا هزینه های پنهان یا آشکار دیگه ای هم داره؟ مثلا شنیدم باید هزینه لایسنس ویندوز اصل هم داده بشه؟
6- آیا برای شروع فروش سرور مجازی فقط نصب مجازی ساز مثل KVM وVmWare کفایت میکند یا پروسه ی طولانی تری دارد؟
فعلا سوالاتی که در ذهنم بود همین ها است!

منتظر پاسخ هستم
باتشکر!