پروفسورها این باگ مال نیوک نیستو مال ادیتور fck هستش ، ئ خیلی از سی ام اس های دیگه هم از این استفاده میکنن ،
نیوک بهترینه که شکی توش نیست
صبر کنید ببینید نسخه 9 که توسط phpnuke.ir برای اولین بار توی جهان با امکانات اختصاصی + 5 زبان ارائه میشه
پروفسورها این باگ مال نیوک نیستو مال ادیتور fck هستش ، ئ خیلی از سی ام اس های دیگه هم از این استفاده میکنن ،
نیوک بهترینه که شکی توش نیست
صبر کنید ببینید نسخه 9 که توسط phpnuke.ir برای اولین بار توی جهان با امکانات اختصاصی + 5 زبان ارائه میشه
ویرایش شد
در کل معنیش این بود :
نمیشه تو گوش ادم نفهم چیزی فرو کرد
ویرایش توسط fathipours : June 29th, 2010 در ساعت 22:46
بهترین خداست
هر سیستمی عیب و نقص ها و ویژگی های خوب و بد داره . از جوملا و وردپرس گرفته تا بیا برس به الینور - اسلید و ......
درسته این مشکل مربوط یه FCK بود که فقط مربوط به نیوک هم نیمشد و سیستم هایی که از این ادیتور استفاده میکردن باید سریع بروزرسانی رو انجام میدادن .
نیوک نسخه جدید که قرار ارائه بشه خیلی با نیوکی که الان هست تفاوت داره و مشکلات نیوکی که الان هست به طور کامل حل شده . البته امیدواریم !
سر بهترین و بدترین سیستم هم خون هم دیگه رو نریزین که به نتیجه ای نمیرسین :D
دمت گرم داش cmstalk قبول دارم حرفتو
من در جریان بیشتر کارها هستم .نیوک جدید چیزهای جال زیاد داره که دیگه کسی نتونه حرفی بزنه !!!! حتی برای ساخت قالب توسط افراد کاملا مبتدی هم برنامه ریزی هایی شده و یه خبرهایی هست که نباید فاششون کنیم، تا وقتی که بهمون اجازه بدن مدیران
تاپیک منتقل شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)