نقل قول نوشته اصلی توسط hossein1210 نمایش پست ها
نه اینترانت هم که دادن پشیمون هستن فکر کنم برش دارن برای سئو استفاده شرکت گرفته سرعت رو محدود کرده و با اون سرعت در 24 ساعت حساب کردن که مثلا روزی انقدر میتونه بگیره در ماه انقدر مثلا که خوب اینم یه جور محدودیته
فقط آسیاتک اینترانت میده تا اونجایی که من اطلاع دارم امکان داره بیاد ولی از زمانی که سوئیچ و روتر و.... رو اوردن مرکز یکماه زمان میبره تا بیان اوکی کنن کار نمیکنن حالا استارتش بخوره کی بیان معلوم نیست
خوب پس اینجوری یه دردسر دیگه هست !!
-------------

من کاربرانی رو توی این انجمن و پرشین تولز دیدم که هر گیگ رو مثلا 200 الا 250 تومن (تک تومنی) دانلود میکنن و باری سفارش دهنده ارسال میکنن ... خوب از اونجایی که باید سودی هم بر د ه بشه تو یاین کار بگیر هر گیگ 100 تومن سود ببرن پس میشه هر گیگ رو 150 تومن خریداری میکنن ! پس اینگونه افراد از چه روشی استفاده میکنن ؟ که انق در براشون ارزون تموم میشه و سرعت دانلود بالایی هم دارن (به شخصه من یک فایل 200 گیگابایتی دادم بهشو ن 48 ساعت بعد بهم تحویل دادن ! ..)

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
سلام.
ما توی شرکت اینترانت ۸۰ مگابیت داریم و به راحتی در مجموع ۱۲-۱۴ مگابایت در ثانیه دانلود میشه کرد.
از مخابرات استان خوزستان تهیه کردیم. من شخصا کاری که شما میخواید انجام بدید رو قبلا تست کردم، متاسفانه سرعت سرور های مجازی پایینه و معمولا از هر سرور بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ کیلوبایت بر ثانیه میتونید دانلود کنید. مگر اینکه سرور اختصاصی تهیه کنید...
اگر به صورت تجاری دانلود می کنید، بهترین راه اینه که یک سرور ارزان قیمت با فضای بالا خریداری کنید و توی یک دیتاسنتر با قیمت ترافیک مناسب کو-لو کنید و هر هفته یک بار درخواست دسترسی فیزیکی بدید و فایل ها رو روی هارد اکسترنال منتقل کنید.

تشکر از شما اما دانلود تجاری نیست و فقط ارشیو سازی شخصی هست ..