-
October 14th, 2014, 22:26
-
-
October 14th, 2014 22:26
# ADS
-
October 16th, 2014, 13:43
عضو جدید
پاسخ : فروش نرم افزار ارسال پیامک انبوه رایگان در وایبر !
-
-
October 16th, 2014, 15:37

نوشته اصلی توسط
In-God-We-Trust
سلام تخفیف نمی دید ؟
دوست عزیز قیمت همین نرم افزار در تاپیک های همسایه بالای 250 هزار تومان هست !! چه تخفیفی دیگه !!! 20 تومان خداییش الان پولیه ؟!!!
-
-
October 16th, 2014, 17:39
این نرم افزارا هیچ کدوم درست کار نمیکنن من دو تاش رو خریدم و حدود 600 هزار تومن پول رو یک راست ریختم تو سطل آشغال ، چالب اینه که کسایی که این برنامه رو میفروشن هم خودشون خوب میدونن که کارایی نداره
-
-
October 16th, 2014, 17:50

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
این نرم افزارا هیچ کدوم درست کار نمیکنن من دو تاش رو خریدم و حدود 600 هزار تومن پول رو یک راست ریختم تو سطل آشغال ، چالب اینه که کسایی که این برنامه رو میفروشن هم خودشون خوب میدونن که کارایی نداره
ممنون از نظر شما 
بنده این نرم افزار رو به چند نفر فروختم آیا شما فردی شا کی میبینید که گفته باشه خرابه !!! خیر .
نسخه های زیادی ازاین برنامه موجود هست که فرد یا گروه های زیادی نوشتن و 99 درصد زاهر آنها یکی هست اما کاراییشون فرق داره ...
من نیازی به توجیح کردن نمیبینم زیرا افر ادی که تمایل به خرید دارند خریدشون رو میکنن ...
قابل توجه دوستان نسخه فوق بر روی ویندوز xp کار نمیکند ...
-
-
October 16th, 2014, 17:57
به من بدید دو روز استفاده کنم اگر درست کار کرد و تونستم پیام انبوه تبلیغاتی بفرستم من به قیمت 40 تومن از شما میخرم
-
-
October 16th, 2014, 18:05
سلام این نرم افزار مال نسخه قدیمی می باشد.
در این نسخه سرعت ارسال پایینه.
تشخیص شماره موبایل هایی که وایبر دارند به درستی انجام نمیشه.
ممکن است در هنگام ارسال بالا نرم افزار ازکار بیافتد.
قیمتی هم که شما دارید میدید . یک قیمت غیرمنصفانههستش . چون خیلی ارزانه . به نظرمن شما بافروش این نرم فزار دارید پولی که برای خریداین نرم افزار را دادید دارین در میارید.
کسایی هم که می خرند بدونند اونها هم مجبوربه فروش نرم افزار می شوند. بنا به دلایلی
-
-
October 16th, 2014, 18:24

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
به من بدید دو روز استفاده کنم اگر درست کار کرد و تونستم پیام انبوه تبلیغاتی بفرستم من به قیمت 40 تومن از شما میخرم
قطعا هیچ کس همچین کاری رو نمیکنه ...

نوشته اصلی توسط
sms.mojit.ir
سلام این نرم افزار مال نسخه قدیمی می باشد.
در این نسخه سرعت ارسال پایینه.
تشخیص شماره موبایل هایی که وایبر دارند به درستی انجام نمیشه.
ممکن است در هنگام ارسال بالا نرم افزار ازکار بیافتد.
قیمتی هم که شما دارید میدید . یک قیمت غیرمنصفانههستش . چون خیلی ارزانه . به نظرمن شما بافروش این نرم فزار دارید پولی که برای خریداین نرم افزار را دادید دارین در میارید.
کسایی هم که می خرند بدونند اونها هم مجبوربه فروش نرم افزار می شوند. بنا به دلایلی
والا من اصلا نخریدم برنامه رو !! توی پست اول هم دقت کنید گفتم از راه تبادل گرفتمش ...
سرعت ارسال نرم افزار هم حدودا 15 تا 20 تا توی دقیقه ارسال میکنه (در مقابل نسخه جدید بله سرعتش کمه ...)
قیمت رو من پایین میدم به دلیل اینکه همیشه من قیمت هرچی که گیرم میاد رو ارزون میدم ! چون مشتری های بیشت ری پیدا میکنم ...
-
-
October 16th, 2014, 18:30
همین که اینکارو نمیکنید مشخصه دیگه ، به هر حال بگذریم
-
-
October 16th, 2014, 18:34

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
همین که اینکارو نمیکنید مشخصه دیگه ، به هر حال بگذریم
مشکل اینجاست ! من چگونه به شما اعتماد کنم و فای ل رو در اختیارتون قرار بدم !!
من نیازی به ادامه این بحث نمیبینم و د ر صو رتی هم که هر پاسخی بدید پاسخی داده نمیشه ...
-