دوستان گرامی طبق تماس تلفنی که این شرکت با من داشتن شرایط و مشکلات به وجود اومده رو برای من توضیح دادن. بنده خودم یکی از اشخاصی بودم که سرور داشتم و در راستای این قضیه ضرر بزرگی متحمل شدم (ضرر از نظر آپتایم) .
این مورد رو بگم که سروری که از ایشون تهیه کرده بودم کیفیتش خیلی خوب بود! قیمتم مناسب بود
اما قول داده بودن که پنل ریبوت هم ارائه بدن اما انجام نشد. ( دلیل این موضوع رو شرکت باید بیان کنه )
این شرکت هم باید زمینه عذرخواهی و جبران مافات رو برای تمامی کاربرانی که متحمل ضرر شدن فراهم کنه... من خودم خسارتی ازشون طلب ندارم
اما این موضوع هیچوقت و در هیچ زمینه ای بنده رو قانع نمیکنه : اینکه مشکل بوجود اومده اما پاسخگویی و پشتیبانی از طرف شرکت انجام نشده!
به هر حال صحبت های تلفنی ایشون من رو پای تلفن نسبت به مشکلی که براشون پیش اومده بود قانع کرد... امیدوارم شما رو هم قانع کنه
باز هم میگم،،، مشکلات برای همه ی اشخاص بوجود میاد... اون چیزی که مهمه بعد از بوجود اومدن مشکلات فروشنده پای تعهد و پشتیبانی خودش بمونه!
سایر دوستان هم قدری ترحم به خرج بدن تا شرایط سخت و ناخواسته ای که بر این شرکت به وجود اومده رو بهتر درک کنن ... وقتی خودشون نسبت به جبران خسارات پیش قدم شدن جای تقدیر داره
امیدوارم با تغییراتی که اعمال کردید رضایت مشتریان قبلی و جدیدتون و اعتماد از دست رفتتونو به دست بیارید و فروش خوبی داشته باشید!