نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 82

موضوع: فروش ویژه دیتاسنتر ovh - رم 1گیگابایت فقط 10800 تومان - پنل وی سنتر تحت وب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید birmusical آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    83
    تشکر شده در
    70 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه دیتاسنتر ovh - رم 1گیگابایت فقط 10800 تومان - پنل وی سنتر تحت وب

دوستان گرامی طبق تماس تلفنی که این شرکت با من داشتن شرایط و مشکلات به وجود اومده رو برای من توضیح دادن. بنده خودم یکی از اشخاصی بودم که سرور داشتم و در راستای این قضیه ضرر بزرگی متحمل شدم (ضرر از نظر آپتایم) .

این مورد رو بگم که سروری که از ایشون تهیه کرده بودم کیفیتش خیلی خوب بود! قیمتم مناسب بود
    اما قول داده بودن که پنل ریبوت هم ارائه بدن اما انجام نشد. ( دلیل این موضوع رو شرکت باید بیان کنه )
    این شرکت هم باید زمینه عذرخواهی و جبران مافات رو برای تمامی کاربرانی که متحمل ضرر شدن فراهم کنه... من خودم خسارتی ازشون طلب ندارم

اما این موضوع هیچوقت و در هیچ زمینه ای بنده رو قانع نمیکنه : اینکه مشکل بوجود اومده اما پاسخگویی و پشتیبانی از طرف شرکت انجام نشده!

به هر حال صحبت های تلفنی ایشون من رو پای تلفن نسبت به مشکلی که براشون پیش اومده بود قانع کرد... امیدوارم شما رو هم قانع کنه
    باز هم میگم،،، مشکلات برای همه ی اشخاص بوجود میاد... اون چیزی که مهمه بعد از بوجود اومدن مشکلات فروشنده پای تعهد و پشتیبانی خودش بمونه!

سایر دوستان هم قدری ترحم به خرج بدن تا شرایط سخت و ناخواسته ای که بر این شرکت به وجود اومده رو بهتر درک کنن ... وقتی خودشون نسبت به جبران خسارات پیش قدم شدن جای تقدیر داره

امیدوارم با تغییراتی که اعمال کردید رضایت مشتریان قبلی و جدیدتون و اعتماد از دست رفتتونو به دست بیارید و فروش خوبی داشته باشید!
    ویرایش توسط birmusical : October 16th, 2014 در ساعت 01:43

2. تعداد تشکر ها از birmusical به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)