حتما پیگیر باشید چون ما هم کنجکاو هستیم که چه اشخاصی همچین مقصودی دارند و به چه دلیل
درضمن 1 سوال برای من پیش آمده است که آیا شما به همان یمیل پاسخی داده بودید و پاسخ از همان ایمیل دربافت کردید ؟ یعنی info@greenskin.ir
حتما پیگیر باشید چون ما هم کنجکاو هستیم که چه اشخاصی همچین مقصودی دارند و به چه دلیل
درضمن 1 سوال برای من پیش آمده است که آیا شما به همان یمیل پاسخی داده بودید و پاسخ از همان ایمیل دربافت کردید ؟ یعنی info@greenskin.ir
حتما پیگیری میکنم ...
تاپیک برای خیلی وقت پیش هست و با وجود مسقله کاری روزانه من یادم نیست دقیقا چه ایمیل بود اگر در همان زمان که این تاپیک ایجد شد درخواست ایمیل ارسال کننده میکردن دوستان براشون ارسال میکردم ...
من حتی این موضوع رو هم فراموش کردم و وقتی لینک رو دادن تاپیک رو خوندم و جریان رو یادم اومد !
از نظر ما مشکلی نیست چون همیشه این مباحث پشت سر وبمستر ها بوده و خواهد بود نه فقط ما بلکه همه
درضمن احتمال بسیار یک شوخی از دوستان نزدیک خودتون بوده و خواسته اذیت کنه شما رو و با FakeMail سعی داشته اثبات کنه حرف رو با این کار حتی آیدی هایی که قرار دادید هیچ کدام در صفحه ارتباط با ما که 1 سال پیش طراحی شده نستند پس یعنی از ما نیست
همیشه قبل این مسائل سعی داشته باشید با خود مدیر سایت از طریق ارتباط با ما و یا تلفن صحبت کنید
موفق و پایدار باشید
Black_Sky
یاهو پاسخ داد و طبق گفته یاهو فقط تا 7 روز امکان برگرداندن ایمیل ها هست ...
We can only restore messages lost or deleted within the last 7 days
A successful restore can't be guaranteed
Restore returns the account to your specified time. All messages received after that time are deleted and can't be retrieved.
Back-up messages sent or received within the last 7 days prior to sending a restore request
من برام مهم نست این تاپیک قدیمی حذف شود یا خیر فقط نمیخوام دیگه هیچ مزاحمتی از سمت گروه گیرین اسکین برام پیش بیاد ...
حوصله سرو کله زدن رو ندارم .
اول که به مطالب کپی شده 2 سال پیش گیر داده میشه که توسط مدیر قبلی قرار گرفته بوده ... بعد 6 ماه هم در مورد این تاپیک گیر دادن که یا حذف میکنی یا فلان ...
من توی نت با افراد به اندازه ای صمیمی نمیشم که بخواد شوخی بکنه ... با بیشتر افراد هم رابطه کاری دارم ... از طرفیهم فکر نیمکنم کسی انقدر بیکار باشه که بخواد کسی رو سر کار بزاره با این کار !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)