-
September 6th, 2014, 23:03
عضو دائم
پاسخ : از نظر شما بهترین دیتاسنتر کدومه؟
دوستان بلاخره نشد تو این انجمن یک نفر اطلاعات جامع و بی طرفانه درباره ovh بده. یک نفر میگه بهترین دیتاسنتر دنیاست و یک نفر میگه سرور سرخود میبنندند و کل اطلاعات پاک میکنند! نفهمیدیم بهترینه یا بدترین؟
سلام
شما لینک بدید دوستان ببینند که چه کسی بد گفته است، دقیق مشخص میشه که چرا همچین حرفی زده
از 2 حالت هم خارج نیست، یا تازه کار بوده و کارکردن با سرور رو بلد نبوده!
یا این که نیت سوئی داشته است.
الان اکثر کابران و علی الخصوص بزرگان انجمن حداقل یک سرور از او وی اچ دارند.
مهمترین نکته در سرور های او وی اچ، تهیه از طریقی است که فرد یا شرکت واسط، توانایی، تجربه، دانش و تخصص کافی جهت ارائه پشتیبانی به شما داشته باشد. چون روی پشتیبانی خود دیتاسنتر نمی توان حساب خاصی باز کرد
در این صورت این دیتاسنتر برای شما نیز بهترین خواهد بود
و در غیر این صورت شما نیز به مانند دسته اول این دیتاسنتر را ناراضی ترک خواهید گفت.
با تشکر
ارادتمند.
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2014 23:03
# ADS
-
September 7th, 2014, 07:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
seo-expert
دوستان بلاخره نشد تو این انجمن یک نفر اطلاعات جامع و بی طرفانه درباره ovh بده. یک نفر میگه بهترین دیتاسنتر دنیاست و یک نفر میگه سرور سرخود میبنندند و کل اطلاعات پاک میکنند! نفهمیدیم بهترینه یا بدترین؟
در مورد Redstation هم همین جو هست. یکی میگه بهترین پورت رو داره ولی تجربه چیز دیگه نشون میده
سلام ...
هرکس تجربه خودشو میگه ، منم تجربه خودم رو میگم ، در پنج ~ شش ماهی ک در OVH هستیم فقط یک ابیوز داشتیم ک بدلیل پورت اسکن یکی از یوزر ها بوده ، این دیتاسنتر فقط رو مواردی مثل اتک ، داس و دیداس ، پورت اسکن و کرک حساس هست.
اما ب دلیل یک آي پی کل سرور رو نمیبنده ، ب شما ابیوز میده ، شما ج ندید آی پی بلاک میشه ... همین ...
البته در صورتیکه مشکل حقوقی داشته باشید (مثل وریفای اکانت با اطلاعات جعلی) امکان بستن سرور ها هست ... چون OVH رو این موضوع خیلی وسواس نشون داده و رو هویت ایرانی هم خیلی گیر ه ...
کیفیت پورت خوب و پایداری داره ، مثل Hetzner و رد استیشن نیست ک یک روز خوبه ، یک روز نیست ، من قبلا از رد استیشن سرور داشتم ، سرعت read / write هارد افتضاح بود ...
از نظر پشتیبانی هم ، اول دیتاسنتر Hetzner ، دوم رد استیشن و سوم OVH !! ، پاسخگویی ب تیکت ها در OVH نیازمند صبر و شکیبایی بسیار زیاد شماست :دی
با تشکر ...
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2014, 00:28
به نظرم باید بدونید از کی سرور ( یا vps ) تهیه کنید ، بنده از یک شرکت هاستینگ ایرانی vps ovh دارم تا الان نزدیک 1و نیم سال هست این سرور مجازی فعال هست خدا رو شکر هیچ مشکلی نبوده به جز چندتا ریبوت ، اینو عرض کردم که بگم ovh کسی رو میخواد که بدونه چطور باهاشون تعامل کنه
در مرحله بعد رد استشین انگلیس
یک بار هتزنر به دلیل برگشت خوردن فاکتور تا 5 روز کاری سرور رو بستن ! دلیلش هم یا مسئول مالی نبود یا تعطیل بودن و یا ... در صورتی که رد استیشن حتی اگر فاکتور برگشت بخوره بهت مهلت پرداخت میدن
-
-
October 11th, 2014, 21:28
-
-
October 11th, 2014, 23:40
عضو انجمن
بنظر من فقط رداستیشن خوبه
-
-
October 12th, 2014, 00:27
عضو انجمن
تاپیک قدیمی هست و همیشه (شاید در همین تاپیک هم قبلا پست داده باشم!) گفتم که به نظرم بهترین همون لیزوب leaseweb هست ، واقعا عالی و بی دردسر هستش ، ما که هم از سرعت ، هم پشتیبانی و هم کیفیت سرور و پورت کاملا راضی هستیم نزدیک 3 ساله
-
-
October 12th, 2014, 16:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr.Alireza
با سلام
به نظر شما بهترین دیتاسنتر برای کولو کدام؟
از نظر سرعت دسترسی در ایران و کپی رایت و عدم تحریم و ...؟
ممنون
با سلام
اگر از نظر کولوکیشن و عدم تحریم و کپی رایت چشم پوشی کنیم ، به نظر بنده بهترین دیتاسنتر ها از نظر کیفیت ، آپتایم و پشتیبانی ، سینگل هاپ و رپیدسویچ می باشند
..: فــروش سـرور مـجازی بــا مـنابع اخـتصاصـی از انگلیس، هلند، کانادا و فرانسه :..
wWw.Top-Vps.CoM
دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره
-
-
October 12th, 2014, 21:12
عضو انجمن
آلمان به نظر من بهتره
ولی اگر پول داری ایران بگیری عالیه
-
-
October 12th, 2014, 23:48
عضو جدید
تاپیک خیلی مفیدی بود.
از نظر بنده ovh خیلی عالی هست. البته خودمم هتزنر دارم و کاملا راضیم
-