-
October 11th, 2014, 23:33
عضو جدید
راهنمایی برای انتخاب سرور اختصاصی
عرض سلام خدمت عزیزان و بزرگواران.
در مورد اختصاص منابع و انتخاب یک سرور اختصاصی برای استفاده به عنوان سرور دانلود سوالاتی داشتم.
1. در سرور هایی که برای از آنها برای دانلود و آپلود فایل استفاده میشه چه مقدار منابع باید اختصاص داده بشه. ( منظور رم و سی پیو )
2. برای انتخاب هارد چه نوع هاردی استفاده شود؟ sata 3 or sata 6
با فرض اینکه تعداد کاربرانی که به طور همزمان و لحظه ای در حال دانلود از سرور هستند 100 نفر و سرعت دانلود هر شخص 300 کیلوبایت بر ثانیه باشد.
با فرض شرایط بالا چه سروری( از نظر رم و سی پیو) برای انتخاب مناسب هست؟ (دوستان لطفا آفر ندهد)
-
تعداد تشکر ها از birmusical به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2014 23:33
# ADS
-
October 11th, 2014, 23:40
پاسخ : راهنمایی برای انتخاب سرور اختصاصی
مجازی ساز استفاده میخواهید بکنین؟ رم 8-16 جواب گوی شما است
اگر سرعت کیفیت مدنظر دارید بهتر است SSD باشد
پورت مناسب 1 با کیفیت تا 100 مگ روی سرور برای شما دارد
و از نظر پینگ انگلیس و المان مناسب است اما اذیت نشوید ovh
قیمت مناسب هم المان دارد و هم فرانسه انگلیس هم با تخفیف های کمی دارد بین 15تا 20 درصد المان بعضی سرور هاش هم ستاپ دارد که افر و کنسلی بدون ستاپ پیدا می شود ovh سرور های گوناگونی دارد
soyo فقط یک ای پی میدهد
ovh فقط هزینه ماه اول ای پی میدهید ماه بعد رایگان است
المان تا 3 ای پی مشکلی ندارد اما برای ارتقا باید ماهانه هزینه فلکسی بدید بالای 3 ای پی فلکسی نیاز دارد
-
تعداد تشکر ها ازHPxf به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2014, 23:53
سلام
با تجربه ای که دارم اگر درست کانفیگ بشه فقط و فقط هارد مهم هست و پورت البته به شرط کانفیگ درست،هاردهای ساتا 128 مگ کش و همواره از تعداد هارد بیشتر مثلا بجای یک عدد دو ترابایت دو عدد یک ترابایت استفاده کنید و اگر قیمت مد نظر نیست هارد sas 15 k برای دانلود بسیار خوب هست و اگر فشار دانلود زیاد هست در حد 50 ترابایت bw رید کنترلر بازدهی خوبی داره...
موفق باشید
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-
تعداد تشکر ها ازmrasol به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2014, 23:54
عضو جدید
سپاس فراوان از شما.
خیر برای مجازی سازی نیست. برای استفاده شخصی
در مورد دیتاسنتر ها و شرایط و سرورهایی که برای فروش دارن اطلاع کافی و در حد رفع نیاز دارم. اما برای انتخاب سرور برام سوال پیش اومده.
به عنوان مثال، سرور sx60 هنترز برای استفاده به عنوان سرور دانلود (سایت دانلود نرم افزار و یا سایت فیلم و سریال ) مناسب هست؟
یا مثلا سرور زیر که مربوط به او وی اچ هست:
Storage FS-12T dedicated server - OVH
این سرور ها نیازها رو از نظر منابع تامین میکنند؟
هارد های sas در موردشون تعریف مناسبی نشنیدم!
-
-
October 11th, 2014, 23:59

نوشته اصلی توسط
birmusical
سپاس فراوان از شما.
در مورد دیتاسنتر ها و شرایط و سرورهایی که برای فروش دارن اطلاع کافی و در حد رفع نیاز دارم. اما برای انتخاب سرور برام سوال پیش اومده.
به عنوان مثال، سرور sx60 هنترز برای استفاده به عنوان سرور دانلود (سایت دانلود نرم افزار و یا سایت فیلم و سریال ) مناسب هست؟
بنده 8 سال پیش سرور 12*300 sas لیزوب با 500 mb unmetered bw داشتم 10 12 تا سایت پربازدید دانلود ساپورت میشد سایتهای بزرگ... پورت شبها که اوج دانلود بود روی 400 تا 500 میزد و ...
اشتباه خدمتتون گفتند
موفق باشید
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-
تعداد تشکر ها از mrasol به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2014, 00:01

نوشته اصلی توسط
birmusical
سپاس فراوان از شما.
بهترین دیتاسنتر برای شما در حال حاضر فقط hetzner می باشد و بهترین سرور sx60
میتوانید هارد هارو raid کنید و بصورت حرفه ای با دایرکت ادمین یا بدون کنترل پنل وب سرور nginx رو نصب و کانفیگ کنید.
همچنین سیستم vip بصورت حرفه ای راه ندازی کنید.
از نظر منابع بر روی سرور دانلود تنها پورت سرور باید قوی باشد + پردازش هارد !
پیروز باشید.
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2014, 00:09
عضو جدید
الان چند ماهه خودم سرور ex40 رو دارم. از هر نظر هم راضیم
اما برای ارتقا خواستم مشاوره بگیرم از شما عزیزان
از اونجایی که تعدادی از اشخاص از sx60 به عنوان سرور بک آپ استفاده میکنن، گفتم شاید این سرور کشش لازم برای استفاده عمومی با کاربران تعداد بالا رو نداشته باشه.
به هر حال ممنون از راهنمایی هاتون
-
-
October 12th, 2014, 00:45
عضو انجمن
سلام
باید دید در وحله اول شما چه میزان هارد لازم دارید ؟
اگر 16 ترابایت لازم دارید sx60 hetzner و اگر 4 ترابایت کافی است می توانید از مارکت خرید کنید .
حال قیمت ها متفاوت است مارکت بین 30-40 یورو و sx60 69 یورو با 69 یورو هم ستاپ می باشد که می توانید از همکاران بدون ستاپ رو تهیه کنید !
در وحله دوم با نصب webserver ngnix بدون دایرکت ادمین رو من بهتون پیشنهاد می کنم چون مدیریت کامل تری رو دارید .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
birmusical
الان چند ماهه خودم سرور ex40 رو دارم. از هر نظر هم راضیم
اما برای ارتقا خواستم مشاوره بگیرم از شما عزیزان
از اونجایی که تعدادی از اشخاص از sx60 به عنوان سرور بک آپ استفاده میکنن، گفتم شاید این سرور کشش لازم برای استفاده عمومی با کاربران تعداد بالا رو نداشته باشه.
به هر حال ممنون از راهنمایی هاتون
بنده تا الان ندیدم کسی sx60 رو برای بک آپ استفاده کنه !!!
خیلی از همکاران شما از این سری سرور از ما دارند که مستقیم برای سرور VIP استفاده کردند .
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
تعداد تشکر ها ازServerDL.com به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2014, 00:54
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
باید دید در وحله اول شما چه میزان هارد لازم دارید ؟
اگر 16 ترابایت لازم دارید sx60 hetzner و اگر 4 ترابایت کافی است می توانید از مارکت خرید کنید .
حال قیمت ها متفاوت است مارکت بین 30-40 یورو و sx60 69 یورو با 69 یورو هم ستاپ می باشد که می توانید از همکاران بدون ستاپ رو تهیه کنید !
در وحله دوم با نصب webserver ngnix بدون دایرکت ادمین رو من بهتون پیشنهاد می کنم چون مدیریت کامل تری رو دارید .
- - - Updated - - -
بنده تا الان ندیدم کسی sx60 رو برای بک آپ استفاده کنه !!!
خیلی از همکاران شما از این سری سرور از ما دارند که مستقیم برای سرور VIP استفاده کردند .
سپاس از شما
بله در جای دیگر هم خود شما سرور sx60 رو پیشنهاد داده بودید. خواستم نظر سایر عزیزان رو هم جویا بشم از این دسته از سرور ها
-
-
October 12th, 2014, 03:21
عضو انجمن
سلام دوست عزیز جهت اینکه اطلاعات کامل از شرلیط دیتاسنتر ها(مشکلات-معایب-مزایا)بدونید باشماره ی بنده صبح روز یکشنبه ساعت۱۲ تماس بگیرید تا کامل شرح بدم
09396558300
-
تعداد تشکر ها از HighHost به دلیل پست مفید