نیازمند یک عدد سرورمجازی فرقی نمیکنه از چه کشوری باشه برای ubuntuلازم دارم با رم512 منتها 3روز تست لازم دارم عالی باشه هزینه رو پرداخت میکنم لطفا افرها رو اعلام کنید شرکت هایی افر بدن که واقعا سه روز تست رو بدن با تشکر ....
نیازمند یک عدد سرورمجازی فرقی نمیکنه از چه کشوری باشه برای ubuntuلازم دارم با رم512 منتها 3روز تست لازم دارم عالی باشه هزینه رو پرداخت میکنم لطفا افرها رو اعلام کنید شرکت هایی افر بدن که واقعا سه روز تست رو بدن با تشکر ....
با سلام
30 دقیقه تست - بازگشت وجه در صورت نا رضایتی
Xvps صفحه اصلی
دوست عزیز شما فکر می کنم کلا فقط از فروشنده های مختلف تست دریافت می کنید تا کار خودتون رو انجام بدین
شرکت پرتو داده امن به شماره ثبت 2324 و شناسه ملی 14003975440
http://amniran.org شماره تماس: 02833699741-09367971313 ایدی یاهو: amniran1
با سلام
از آلمان می توانم بهتون سرویس بدم
قیمت با 20% تخفیف دائمی 13600 تومان
سبد خرید - iDed
یک تست 12 ساعته هم به شما اگر خواستین همین الان می توانم بدهم
تلگرام:
@updap
3روز تست لازم دارم 12 ساعت و 30 دقیقه بکارم نمیاد چون تست فنی دقیق میبخوام کنم اگر اوکی باشه خرید انجام میشه شرکت های محترم افر هاشون اعلام کنند
Hetz-2 - Ram : 512 MB - HDD : 40 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 600 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 25 هزار تومان
سبد خرید - سرور مجازی آلمان Hetzner
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام .
با آی دی asrhosting تماس بگیرید.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
================================================== =====
اولا اگر قصد تخریب منو داری باید بهت بگم اشتباه گرفتی ادعای معلوماتتون میشه ولی از نظر من هیچی نیستین کسی که میخواد اتک کنه با سرور ویندوز اتک میکنه نه با اوبونتو پول ریختم به حساب چندین نفر اشغال بهم تحویل دادن بس این حق دارم اول تست بگیرم بعد وج واریز کنم دلیلی هم نمیبینم به شما توضیح بدم برای چه کاری میخوام پس بیزحمت اسپم ارسال نکن
- - - Updated - - -
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)