صفحه 412 از 460 نخستنخست ... 312362402408409410411412413414415416422 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,111 تا 4,120 , از مجموع 4593

موضوع: اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

سلام
    قصد دارم سایت جدیدم رو به شما معرفی کنم

در این سایت شما میتونید به رایگان افزونه ها و پلاگین های پولی که سایت های دیگه دارند میفروشند رو دانلود کنید.
    هدف از ایجاد این سایت این هستش که یه مجموعه کامل از افزونه - قالب و هک های فرییر داشته باشیم.
    لطفا به نکات زیر توجه کنید:

1-افزونه های فعلی قرار داده شده و افزونه هایی که در آینده قرار داده میشوند رایگان بوده و رایگان خواهد ماند.

2.فعلا یک سری افرونه قرار داده شده که به زودی قالب ها و هک و آموزش نیز قرار داده خواهد شد.

3.لطفا کسی در اینجا پست نده که افزون ها رو من نوشتم و ... تمامی این افزونه ها نویسنده مشخصی ندارند و برای همین به رایگان قرار داده شده.

4.هیچ پولی از این سایت از شما گرفته نمیشود.فقط در صورت تمایل به اندازه ای که دوست دارید میتونید به لینک خیریه ای که در سایت قرار داده شده واریز کنید.

5.اگر مشکلی با افزونه ها دارید در بخش نظرات همون افزونه بنویسید تا جوابش رو همونجا بدیم.چون ممکنه سوال شما در ذهن کسی دیگه هم باشه که جوابی که ما میدیم جواب اون شخص هم باشه.

6.لطفا اگر سایت دانلود و... دارید لینک به نوشته های سایت بدید و از آپلود مستقیم خودداری کنید.مطمئن باشید افت کلاس برای سایت شما نداره.

7.تمامی افزونه ها تست شدند و بعد در سایت قرار گرفته اند.

8.در صورتی که افزونه خاصی مد نظر دارید در سایت بگویید شاید اگر توانش رو داشتم نوشتم

9.در صورتی که شما هم افزونه و یا قالب دارید میتونید به ما بدید تا در سایت قرار بدیم که دیگران هم از اون استفاده ببرند.

برخی از افزونه ها فعلی که در سایت قرار داده شده :

1.مشاهده موجودی حساب جهان پی در مدیریت ( کاملا جدید)
    2.مشاهده موجودی حساب سیباپال در مدیریت ( کاملا جدید )
    3.گرفتن بک آپ خودکار از دیتابیس و ارسال به ایمیل ( کاملا جدید )
    4.بازیابی اکانت ها توسط مشترکین
    5.خروجی ایمیل و تلفن در مدیریت
    6.آمار فروش پیشرفته - گزارش عملکرد مالی
    7.کد تخفیف
    8.ارسال ایمیل به خریدار در صورت ناموفق بودن خرید
    9.ارسال پیامک به مدیر بعد از خرید موفق
    10.ساخت اکانت رندوم در IBSng
    11.ساخت اکانت به دلخواه مشتری در IBSng
    12.تغییر مکان درگاه
    13.خرید مستقیم محصول
    14.خبرنامه
    15.هشدار اتمام اکانت
    16.ارائه اکانت رایگان
    17.ارسال ایمیل به مدیر بعد از خرید موفق
    18.ارسال ایمیل با SMTP
    هم چنین آموزش هایی نیز در حال تهیه هستش که با اون میتونید فرییر رو هر جور که دوست دارید تغییر بدید مثل تبدیل فرییر به یه اسکریپت همکاری در فروش و...

و آخرین صحبت : من برنامه نویس نیستم اما چون در ادیت کردن اسکریپت ها مهارت دارم برام همین میتونم با دستکاری و تغییر یه افزونه جدید بدم بیرون مثل 3 افزونه اول که نوشتم.

2. تعداد تشکر ها ازFreerPlus.Ir به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    238
    تشکر شده در
    171 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط FreerPlus.Ir نمایش پست ها
    سلام

در این سایت شما میتونید به رایگان افزونه ها و پلاگین های پولی که سایت های دیگه دارند میفروشند رو دانلود کنید.
    هدف از ایجاد این سایت این هستش که یه مجموعه کامل از افزونه - قالب و هک های فرییر داشته باشیم.

1-افزونه های فعلی قرار داده شده و افزونه هایی که در آینده قرار داده میشوند رایگان بوده و رایگان خواهد ماند.

2.فعلا یک سری افرونه قرار داده شده که به زودی قالب ها و هک و آموزش نیز قرار داده خواهد شد.

3.لطفا کسی در اینجا پست نده که افزون ها رو من نوشتم و ... تمامی این افزونه ها نویسنده مشخصی ندارند و برای همین به رایگان قرار داده شده.

4.هیچ پولی از این سایت از شما گرفته نمیشود.فقط در صورت تمایل به اندازه ای که دوست دارید میتونید به لینک خیریه ای که در سایت قرار داده شده واریز کنید.

5.اگر مشکلی با افزونه ها دارید در بخش نظرات همون افزونه بنویسید تا جوابش رو همونجا بدیم.چون ممکنه سوال شما در ذهن کسی دیگه هم باشه که جوابی که ما میدیم جواب اون شخص هم باشه.

6.لطفا اگر سایت دانلود و... دارید لینک به نوشته های سایت بدید و از آپلود مستقیم خودداری کنید.مطمئن باشید افت کلاس برای سایت شما نداره.

8.در صورتی که افزونه خاصی مد نظر دارید در سایت بگویید شاید اگر توانش رو داشتم نوشتم

9.در صورتی که شما هم افزونه و یا قالب دارید میتونید به ما بدید تا در سایت قرار بدیم که دیگران هم از اون استفاده ببرند.

هم چنین آموزش هایی نیز در حال تهیه هستش که با اون میتونید فرییر رو هر جور که دوست دارید تغییر بدید مثل تبدیل فرییر به یه اسکریپت همکاری در فروش و...

و آخرین صحبت : من برنامه نویس نیستم اما چون در ادیت کردن اسکریپت ها مهارت دارم برام همین میتونم با دستکاری و تغییر یه افزونه جدید بدم بیرون مثل 3 افزونه اول که نوشتم.
    میدونید که اگر این پلاگین های که گزاشتید رو شما ننوشته باشید و برنامه نویسش فرد دیگه ای باشه و بدون اجازه پخش کرده باشید با یک دادخواست ساده میتونند شما رو به دادگاه احظار کنند و طبق تظریه کارشناس دادگشتری باید خسارت بدید؟

5. تعداد تشکر ها از asdadsdxz به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط asdadsdxz نمایش پست ها
    میدونید که اگر این پلاگین های که گزاشتید رو شما ننوشته باشید و برنامه نویسش فرد دیگه ای باشه و بدون اجازه پخش کرده باشید با یک دادخواست ساده میتونند شما رو به دادگاه احظار کنند و طبق تظریه کارشناس دادگشتری باید خسارت بدید؟

بله
    اما موقعی هستش که نویسنده افزونه مشخص باشه نه اینکه یه افزونه که 10 تا جا دارن همزمان میفروشند
    خیلی از افزونه ها رو خودم با تغییرات درست کردم
    بعضی ها مشکل داشتند رفعشون کردم
    یکسری رو از سایت دانلود گرفتم!
    بله خسارت هم میدونم از 1 تا 5 میلیون + حبس و ... اما این در صورتیه که اون افزونه و اسکریپت و ... به ثبت رسیده باشه!! بنده خودم در کم و کیف ماجرا هستم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    238
    تشکر شده در
    171 پست

بله
    اما موقعی هستش که نویسنده افزونه مشخص باشه نه اینکه یه افزونه که 10 تا جا دارن همزمان میفروشند
    خیلی از افزونه ها رو خودم با تغییرات درست کردم
    بعضی ها مشکل داشتند رفعشون کردم
    یکسری رو از سایت دانلود گرفتم!
    بله خسارت هم میدونم از 1 تا 5 میلیون + حبس و ... اما این در صورتیه که اون افزونه و اسکریپت و ... به ثبت رسیده باشه!! بنده خودم در کم و کیف ماجرا هستم
    بیشتر این افزونه ها رو گروه برنامه نویسی سافت ایران نوشتن و خود کد هاش هم مشخص هستند و کارشناس it فتا راحت میتونه متوجه بشه و نیازی به ثبت شدنش هم نیست
    به هر حال انشالله موفق باشید فقط گفتم که در جریان باشید و حق و حقوق کسی رو هم که ضحمت نوشتنش رو کشده پایمال نکنید

8. تعداد تشکر ها از asdadsdxz به دلیل پست مفید

عضو جدید HesaM4388 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    34 پست

بچه ها چه سایتی الان کاژول پرداخت میده که نیاز به تاییدی نداره؟
    ...

عضو انجمن us12 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    75
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    198 پست

سلام

جناب و م
    شما عضو سایت سافت ایران هستید و اطلاعات آی پی ، ریز لاگین ها ، تراکنش های بانکی و فایلهای دانلود شده شما هم موجود است .
    در حال حاظر سایتی که معرفی کردید آنلاین نیست و انشالا که از این کار پشیمان شده اید .

از بین محصولاتی که لیست کرده اید شماره های 4 - 5 - 6 - 7 -8- 9- 10 -11 - 12 - 14 - 16 - 17 محصولات اختصاصی سافت ایران است که هر شخصی با مقایسه ساده کدها به این موضوع پی میبرد و نیاز به ثبت هم نیست .

در هر صورت قصد تهدید ندارم و قبلا هم نداشته ام ولی مواظب باشید برای سود های خورد ضرر های بزرگی نکنید .
    برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
    ----------------------------------------------------------

11. تعداد تشکر ها از us12 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    17 پست

سلام
    من از ماژوال فریر برای سایتم استفاده میکنم. و پلاگین بانک ملت و سامان رو روی سایت فعال کردم.
    هر کاری میکنم اول بانک سامان قرار میگیره بعد بانک ملت
    چطوری میتونم ترتیب این ها رو عوض کنم ؟
    یعنی پیش فرض ش بشه بانک ملت ولی هر کسی خواست بتونه تغییر بده و سامان کنه.

عکس زیر رو نگاه کنید متوجه منظورم میشید.

ee60-Untitled-1_2ec2b.jpg

http://up.persianscript.ir/uploads/e...ed-1_2ec2b.jpg

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    10 پست

سلام این رو یکی برام حل کنه

CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in

عضو انجمن omid1991 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    495
    تشکر شده در
    284 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ar@sh نمایش پست ها
    سلام
    من از ماژوال فریر برای سایتم استفاده میکنم. و پلاگین بانک ملت و سامان رو روی سایت فعال کردم.
    هر کاری میکنم اول بانک سامان قرار میگیره بعد بانک ملت
    چطوری میتونم ترتیب این ها رو عوض کنم ؟
    یعنی پیش فرض ش بشه بانک ملت ولی هر کسی خواست بتونه تغییر بده و سامان کنه.

عکس زیر رو نگاه کنید متوجه منظورم میشید.

http://up.persianscript.ir/uploads/e...ed-1_2ec2b.jpg
    http://www.webhostingtalk.ir/f42/118040/
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrjonoob نمایش پست ها
    سلام این رو یکی برام حل کنه

CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in
    به مدیر هاستینگ خود اطلاع بدین خودشون درست میکنن

15. تعداد تشکر ها از omid1991 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    10 پست

دسترسی نداشته باشم بهشون چی ؟

خودم نمیتونم انجام بدم ؟

صفحه 412 از 460 نخستنخست ... 312362402408409410411412413414415416422 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)