-
October 10th, 2014, 13:00
پارتیشن بندی و نصب لینوکس
یه سرور از هتزنر گرفتم که 3 تا هارد داره.2 تا 3 ترابایتی و یه 120 گیگ ssd.
می خوام 2 تا ساتا ها raid بشن و سیستم عامل هم تو ssd نصب بشه.برای mysql و فولدر www جا زیاد می خوام.حداکثر فضا. قیمت رو پ خ کنید. هیچ تنظیمات دیگه ای لازم نیست.فقط پارتیشن بندیش واسم مشکله.
-
-
October 10th, 2014 13:00
# ADS
-
October 10th, 2014, 13:30
پاسخ : پارتیشن بندی و نصب لینوکس
اینی که شما میگی فکر نکنم امکان داشته باشه شما به رید نیاز دارید ، و رید هم هاردا یکی میشن شما چطوری میخوای رو SSD تنها سیستم عامل بزنی؟ سیستم عامل برای بوت شدن اگر میخوای از همه هاردا استفاده کنید به 3 تا بوت نیاز داره که روی 3هارد باید بزنید.
-
-
October 10th, 2014, 16:16

نوشته اصلی توسط
tiktak
اینی که شما میگی فکر نکنم امکان داشته باشه شما به رید نیاز دارید ، و رید هم هاردا یکی میشن شما چطوری میخوای رو SSD تنها سیستم عامل بزنی؟ سیستم عامل برای بوت شدن اگر میخوای از همه هاردا استفاده کنید به 3 تا بوت نیاز داره که روی 3هارد باید بزنید.

یعنی واسه اینکه raid بشه باید قید ssd رو بزنم؟
-
-
October 10th, 2014, 16:38

نوشته اصلی توسط
zeperto
یعنی واسه اینکه raid بشه باید قید ssd رو بزنم؟
نه میتونید ۳ تا هاردو رید کنید من ۴ تا هارد داشتم سرور sx60 گرفتم هرکاری میکردم درست رید نمیشد دادم یکی از بچه های این انجمن ۴ تا هاردو برام راحت زنده کرد الان خیلی عالیه.
-
-
October 10th, 2014, 16:39

نوشته اصلی توسط
tiktak
نه میتونید ۳ تا هاردو رید کنید من ۴ تا هارد داشتم سرور sx60 گرفتم هرکاری میکردم درست رید نمیشد دادم یکی از بچه های این انجمن ۴ تا هاردو برام راحت زنده کرد الان خیلی عالیه.
خب قربونت به کی دادی.بگو منم بدم بهش ردیفش کنه.چقد هزینه کردی؟
-
-
October 10th, 2014, 16:41

نوشته اصلی توسط
zeperto
خب قربونت به کی دادی.بگو منم بدم بهش ردیفش کنه.چقد هزینه کردی؟
والا هزینه ای نکردم دادمش برام رایگان اوکی کرد این آیدیشه بفرمایید. afraserver@yahoo.com ، بچه با مرامیه.
-
تعداد تشکر ها از tiktak به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2014, 18:59
یعنی کسی نیست که اینکار رو بکنه.آقا یه پارتیشن بندی واسه من بکنید بره دیگه.
-