-
June 27th, 2010, 15:22
گرفتن nameserver از resellerclub
سلام
دامنه های ما رو یکی ازآشناهای خارج از کشور گرفته از resellerclub .چیزی از این کارا بلد نیست
ما هم بلد نیستیم...
من می خوام که resellerclub برامون nameserver دلخواهمونو ایجاد کنه...نمی دونم باید چیکار کنم. به ساپورتشون ایمیل فرستادم جواب ندادن. چطوریه ؟ خودمون بطور دستی می تونیم ایجاد کنیم یا باید از اونا بخوایم؟
-
-
June 27th, 2010 15:22
# ADS
-
June 27th, 2010, 16:05
پاسخ : گرفتن nameserver از resellerclub
اگه کمی زحمت سرچ دادن به خودتون بدید از بس مطلب میاد جلو چشتون در این مورد خود به خود dns ساخته میشه !!!!!
-
-
June 27th, 2010, 16:58

نوشته اصلی توسط
Sajad
اگه کمی زحمت سرچ دادن به خودتون بدید از بس مطلب میاد جلو چشتون در این مورد خود به خود dns ساخته میشه !!!!!
به جای این چند کلمه جواب منو میدادی! حتما باید مشتری باشیم؟ مطلب به این مهمی تا بیاد دست من بیاد ساعت ها وقت منو میگیره...شما ها که تجربه دارین می تونین تجربه تونو در اختیار بقیه قرار بدین مشتری هم بدنبالش میاد...ولی خوب با تحقیقم به این نتیجه رسیدم که یه تیکت به ساپورتشون بزنم خودشون انجام میدن
-
-
June 27th, 2010, 17:05
مهندس! من هاست فروش نیستم که بخوام مشتریم بشی که جواب بدم !
قربون اون ساعت ها وقت گذاشتن شما بشم ! خوبه خودتونم میدونید این مطلب خیلی مهمی هست ! پس حتما قبلا هزار بار در موردش صحبت شده !
زحمتش توی این بود که تو کادر بالای سایت مینوشتی: ساخت name server (ساخت name server - Google Search) چند ساعت شد؟
اینم یه جواب کامل http://www.webhostingtalk.ir/f56/%DA...html#post48304
-
-
June 27th, 2010, 17:17
عضو انجمن
-