-
October 8th, 2014, 15:42
کلید قطع اینترنت جهان در دستان چه کسی قرار دارد؟
-
تعداد تشکر ها ازsymoon به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2014 15:42
# ADS
-
October 8th, 2014, 15:48
عضو انجمن
پاسخ : کلید قطع اینترنت جهان در دستان چه کسی قرار دارد؟
به نظر من عاقلانه نیست و کل این مطلب بیشتر شبیه یه رمان یا چنین چیزیه!
اینترنت مگه خاموش شدنیه؟ مگه یه شبکه واحده که از یه جا قطع بشه؟ آمریکا هنر کنه دسترسی ایالات خودشو به شبکه اینترنت مسدود کنه, که البته به صورت کامل هم موفق نمیشه, در همه کشور ها به همین صورته
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2014, 15:55
نمیدونم این درسته یا نه ولی تو همین مقاله بود که با اینترنت ملی این مشکل حل میشه...
-
تعداد تشکر ها از symoon به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2014, 16:02
با عقل و منظق جور در میاد چون بالاخره اینترنت هم همانند برق از یکجا سر رشته میگیره که اگر قطع بشه انیترنت نیز خاموش میشه ولی اینکه دست 7 نفر باشه بعید میدونم صحبت های دوستمون هم درست هستش از نظر من اگر بتونه قطع کنه در سطح خودش رو بتونه قطع کنه نه در سطح جهانی مطلب جالبی بود ولی اینکه بشه صحت این مطالب رو قبول کرد سخت هست
بازم تشکر بابت مطلب مفیدتون
-
تعداد تشکر ها از tafakor به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2014, 16:03
عضو انجمن
چیزی به اسم اینترنت ملی هم وجود نداره , اینترنت یکی بیشتر نیست, بقیش شبکه های بزرگ کشوری اینترانت هست؛
رمانی که آمریکا مورد حمله سایبری قرار بگیره عاقلانه ترین کار اینه که سرور های خودشو خاموش کنه!سرور های سازمان های امنیتی و حساس و ... که البته اینهایی که میگم تو گفتن آسونه و به همین راحتی ها هم نیست ولی ما فرض می کنیم اتفاق می افته,
مثل اینه من ماشینمو تو کوچه بن بست پارک کنم و به جای اینکه در ماشین رو قفل کنم برم سر کوچه و اونجا رو با حفاظ ببندم تا کسی نیاد تو کوچه! پس بقیه مردم تو این کوچه چی کار می کنن؟
دسترسی ایالات آمریکا به اینترنت اگه برای 1 ساعت متوقف بشه؛ فقط یک ساعت ! می دونید چه خسارتی به این کشور وارد میشه؟ چه ضرر های سنگین و حتی غیر قابل جبرانی برای شرکت های آمریکایی رخ میده؟ این خودش از صد تا حمله سایبری بد تره
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
تعداد تشکر ها از yastheme به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2014, 16:09
حاکمیت
اینترنت یک شبکه جهانی توزیع شدهاست که شبکههای خودمختار به انتخاب خود به آن پیوستهاند و بدون هیچ بدنهٔ مرکزی فرماندهی کار میکند. اما برای حفظ همکنشپذیری آن جنبههای فنی و سیاستهای زیر ساخت پایهٔ آن و همچنین فضاهای نام اصلی آن توسط بنگاه اینترنتی نامها و شمارههای تخصیص داده شده(به انگلیسی: Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) (ICANN) اداره میشوند که مقر اصلی آن درمارینا دل ری، کالیفرنیا قرار دارد. ICANN مرجعی است که به هماهنگ سازی تخصیص شناسههای یکتا برای استفاده در اینترنت میپردازد. این شناسهها شامل نامهای دامنه، نشانیهای IP، شماره پورتهای برنامهها در لایه انتقال و بسیاری از پارامترهای دیگر میشود. فضاهای نام یکتای جهانی که در آن نامها و شمارهها به صورتی تخصیص داده میشوند که مقادیر یکتا باشند، برای دسترسی جهانی به اینترنت ضروری هستند. ICANN توسط یک هیات مدیره بینالمللی که از بین انجمنهای فنی، آکادمیک و سایر انجمنهای غبر تجاری دیگراینترنت انتخاب میشود. دولت امریکا همچنان نقش اولیه را در تایید تغییرات در حوزه ریشه سامانه نام دامنه (به انگلیسی: DNS root zone) که قلب سامانه نام دامنه(DNS) را تشکیل میدهد. نقش ICANN در هماهنگی تخصیص شناسههای یکتا، آن را به عنوان تنها پیکره هماهنگ سازی در شبکه جهانی اینترنت متمایز میسازد. در ۱۶ نوامبر ۲۰۰۵ نشست جهانی در باره جامعه اطلاعاتی که در تونس برگزار شد انجمن حاکمیت اینترنت(IGF) را تاسیس کردند تا به مسایل مرتبط با اینترنت بپردازد.
-
تعداد تشکر ها از symoon به دلیل پست مفید