دوستان نمی دونم عملیه یا نه ولی فک کنم اگه شماره موبایل خارجی بگیرید و اکانت جدید با اون شماره موبایل ثبت کنید شاید برای اکانت هاتون بشه کاری کرد
دوستان نمی دونم عملیه یا نه ولی فک کنم اگه شماره موبایل خارجی بگیرید و اکانت جدید با اون شماره موبایل ثبت کنید شاید برای اکانت هاتون بشه کاری کرد
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
شماره موبایل خارج از ایران هم برای verify و همچنین لاگین به اکانت و reset پسورد داشتم افاقه هم نکرد!
- - - Updated - - -
برات فرستادم.
- - - Updated - - -
این یاهو هیچ چیز خاصی نداره بجز کلی خاطره!
یادش بخیر سال 80 اینترنت رو با یاهو مسنجر شناختم :D
خوب وقتی یه فرومی مثل فروم سایت خونه پره شده بود از کرکر وی پی اس و همش اموزش دی اکتیو یاهو توش بود معلومه 4 تا بچه هم این وسط یه چیزی یاد می گیرن می شینن کار بقیه رو خراب می کنن
اتفاقاً من اینترنت رو با گوگل شناختماین یاهو هیچ چیز خاصی نداره بجز کلی خاطره!
یادش بخیر سال 80 اینترنت رو با یاهو مسنجر شناختم :D
بقول دایی جان ... کار کار انگلیساس
با توجه به اتفاقات اخیر و مسدود شدن بعضی از ایمیل های یاهو ، بهتر نیست به سمت gmail یا skype حرکت کنید ؟
پیشنهاد دیگر اینکه دامنه ایی به صورت شراکتی با مدت زمانی چد ساله ثبت و راه اندازی کنید و ازون به عنوان صندوق پستی اختصاصی استفاده کنید خوبیش اینه مدیریت و کلیه امور دسته خودتونه
با امید به روزی که ما ایرانی ها چشم پیشرفت و موفقیت همدیگرو داشته باشیم و اگه یاری برای هم نیستیم باری نباشیم ...
دوستان از آنجایی که اکثرا استفاده تجاری دارید از اکانت ها منطقی نیست از یک اکانت رایگان استفاده کنید. یا از اکانتهای غیر رایگان یاهو استفاده کنید و یا از سایر مسنجرها که دوستان اشاره داشتند
سلام
بعدازاین همه مسخره بازی که یاهو سر ایرونی و ایرانی جماعت درآورده
تعجب میکنم که شرکت های فناوری ما هنوز دارن از خدمات این شرکت استفاده میکنن
اون شرکت های امریکایی با این همه مشتری اکانت ها رو با شماره ادم وریفای میکن تا به مشکلی برخوردیم ریست کنیم بلاک رو باز کنیم و....(دیگه بزرگتراز فیس بوک نداریم داریم)
این شرکت منبع آسیایی هنوزم برای مقدماتی ترین مسایلش فکر نکرده (مهترینش همین مشکل بلاک شدن کشکی ایدی هاست)سایر مواردش رمز نشدن متن چت هاست و...........
فکر نکنم استراتژی خاصی هم اصلا در چندسال آینده برای حل این مشکلات کاربران داشته باشه پس چرا باز ازش استفاده کنیم .
ارادت
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
بله با توجه به حرفای "007" یاهو که ما رو هی تحریم میکنه هی رفع تحریم (در واقع ما رو آدم حساب نمی کنه) و با مشکلات فعلی ولی هنوز یه سریا طرفدار پر و پا قرصش هستن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)