چک کردم الان موردی نداشت
اینجا آپلود کردم ، Directory list /
چک کردم الان موردی نداشت
اینجا آپلود کردم ، Directory list /
خوب این نرم افزار رو چطور میشه فعال کرد؟!
برای فعال سازی از گزینه "فعال سازی " که در گوشه ی بالای سمت چپ نرم افزار قرار دارد ، استفاده کنید و فقط کافیست نام خانوادگی و موبایل را وارد کنید .
یا از منوی عمودی سمت راست گزینه ی آخر و سپس "فعال سازی"
فیلم آموزشی ارسال آگهی
لیست کامل سایت های درج آگهی رایگان ۱۳۹۳ ۲۰۱۴ به همراه لیست سایت های درج آگهی رایگان افغانستان و بین المللی ۱۱۰۰ سایت ایران
اولین نرم افزار اعتباری و قدرتمند ترین نرم افزار درج آگهی کاملا اتوماتیک و تضمین ثبت هرنوع آگهی در هرنوع سایت خارجی و ایرانی سرعت ثبت ۱۰۰۰ سایت در دقیقه
سلام
ظاهرا نرم افزار از روی سایت حذف شده است!؟
کسی نرم افزار را دانلود کرده است؟
حذف نشده از این لینک میتونید دریافت کنید : دانلود
ویرایش توسط پایاپارس : November 11th, 2014 در ساعت 20:30
من ثبت نام کردم ولی تو پنل کاربریم چیزی برا دانلود نیست!!
ضمنا قیمت زدید یک میلیون و پونصد!! لایسنس کوتاه مدت ندارید؟
من نرم افزار رو خریداری کردم تو این یه ماه که راضی بودیم
دستتون درد نکنه و خسته نباشید میگم
فقط قسمت وایبرش عکس رو نمتونه ارسال کنه !یا ما روشش رو نداریم!
دوستان شرکت ما لیست کاملی از سایت ها ی درج آگهی تبلیغاتی رایگان رو تهیه کرده اگه کسی نیاز داشت پخ کنه تا با یک هزینه ناچیز براش ایمیل کنم
البته علاوه بر لیست نرم افزار درج آگهی پایاپارس هستش
نسخه های رایگان و اعتباری داریم که محدودیت زمانی نداره از سایت میتونید درخواست بدین تا براتون ارسال بشه
img2.jpg
برای تهیه نرم افزار حدود 6 ماه وقت گذاشتیم و کلی هزینه کردیم به دلیل جامع بودن نرم افزار کمترین قیمتی که برای شرکت ما توجیه داشت انتخاب شد و خوشبختانه اکثر مواردی که مورد نیاز بود انجام شد از جمله عضویت اتوماتیک ، ocr انواع کپچا جمع آوری و هوشمند سازی پاسخ گویی به سوالات ضد روبات و نگاشت دقیق فیلد های ورود اطللاعات و ...
از قابلیت های مهم و بزرگ نرم افزار پر کردن هر نوع فرم ورود اطلاعات است (هر نوع ایده قابل پیاده سازی است :جمع آوری مطلب و ارسال مطلب در وب سایتها مانند جمع آوری استخدامی ها مزایدات مناقصات و اخبار و ... یا پر کردن هر نوع فرم ورود اطلاعات )
ایده اولیه نرم افزار پر کردن هر نوع فرم ورود اطلاعات بود که برای ثبت نام در انجمن ها و وبلاگ ها و ارسال مطلب ، در سال 82 بود که با ارتقا نرم افزار برای درج آگهی هم قابل استفاده شد.
ضمن اینکه نرم افزار بدلایل مختلف برای فروش خارجی تهیه شد که در بخش فروش بین المللی واقعا موفقیت بیشتری داریم
در پنل کاربری در قسمت جزییات محصول هم میتونید نسخه دمو رو دانلود کنید
با تقدیم احترام
- - - Updated - - -
متاسفانه قسمت وایبر ارسال عکس رو هنوز تکمیل نکردیم فقط ارسال متن داره
البته برای آگهی محدودیت تعداد عکس اصلاح شد و تا 5 تصویر میتونید ارسال کنید که بستگی به سایت درج اگهی از یک یا 5تصویر استفاده میکنه
ضمن اینکه سرعت ocr در مرحله عضویت اکثر سایت ها خیلی بهتر شده و ان شالله بازهم سریعتر خواهد شد.
نسخه جدید در پنل کاربری قرار گرفته است.
وهمچنین ارسال و مشاهده تیکت پشتیبانی از داخل خود نرم افزار هم امکان پذیر شد.
با تشکر و تقدیم احترام
ویرایش توسط پایاپارس : November 11th, 2014 در ساعت 00:19
با سلام
من از داخل سایت برنامه را دانلود کردم
برای ارسال آگهی رایگان باید برنامه را فعال کرد و پس از اینکه در قسمت فعال سازی اطلاعات را تکمیل و دکمه ارسال را میزنم پیغام زیر را میدهد و وقتی هم در برنامه میخوام تیکت بزنم پیغام میده که باید فعال باشی
لطفا بررسی و راهنمایی بفرمایید:
---------------------------
اخطار
نرم افزار قعال نشده است لطفاً با پشتیبانی تماس بگیرید
تایید Cancel
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)