-
October 7th, 2014, 02:05
عضو انجمن
پاسخ : [سوال] پورت 1gbps سرورهای رداستیشن
دوست من اگر همچین سروری در پنل من باشه و همچین داستانی که شما می گویید در مورد سرور واقعا اتفاق بیافته مطمن باشید من مشکل رو پیگیری می کنم
این موضوع اگرم اتفاق افتاده یا شما پیگیری نکردی و یا درست پیگیری نشده
رد استیشن وقتی گارانتی می کنه امکان نداره اون سرویس کمتر باشه
مطمن باشید درست مشکل رو پیگیری نکردین من تا به امروز 10 ها سرور استورج گرفتم که نه تنها 1000 مگ گارانتی نبوه 1500 گرانتی بوده و واقعا رقم مورد نظر رو کاملا تایید می کنم من
باز با این حال با من تماس بگیرید تا دوست داشتین بیشتر بتون راهنمایی کنم
ما اینجا متعصب نیستیم و قبل از اینکه از یک شرکت انگلیسی ارائه سرویس کنیم ابتدا به ایرانی بودنمون می بالیم و اگر واقعا یه همچین اتفاقی در سیتم من بیافته برخورد شدیدی می کنم
یقینا ایراداتی بوده که باید بررسی شود . امیدوارم تونسته باشم باتون همفکری کرده باشم
من تاپیکتون رو بررسی کردم بیشتر دوستانی پست داده بودن به کیفیت رد استیشن اشاره کردند
همیشه یک سری مخالف بدون سند و مدرک وجود داره که حزب باد هستند
با این حال دوست داشتین من در خدمتتون هستم تا بیشتر راهنمایی کنم
در ضمن رد استیشن مثل سرویس دهنده های داخلی و isp های ما نیست که هر روز سروسشون با دیروز فرق بکنه
اگر وجه کنید هر وقت به شرکت های اینترنت ایران زنگ می زنید بلا استثنا میگن مشکل از فلان جاست و ایراد از فلانیه از ما نیست
اگر دقیق حساب کنید در طی 365 روز سال مشکل دارند ولی در اکثر سرویس دهنده های خارجی قانون حاکم هست مطمن باشید
ویرایش توسط mobinhost.in : October 7th, 2014 در ساعت 02:13
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
-
October 7th, 2014 02:05
# ADS
-
October 7th, 2014, 22:16
عضو انجمن
پاسخ : [سوال] پورت 1gbps سرورهای رداستیشن
سلام
ماهم دقیقا مشکل نوین وی پی اس رو داشتیم
پورت گارانتی ۱۰۰۰داشتیم با ریدکنترل مناسب
ولی دیتاسنتر هیچ وقت زیر بار نرفت که سرور بیشتراز۷۵مگ دانلود نمیده!
درضمن وقتی شما ایران هستی و دیتاسنتر انگلیس. پیگیری بیشتراز تیکت و یکبار زنگ زدن نمیشه انجام داددیگه.
هردفعه هم از لینک داخلی شات می فرستادن که داره ۱۰۰مگ دانلود میده!دانلود..........
این مطلب رو براساس تجربه نوشتم(یکسال و نیم پیش) و لطف کنن دوستان از درج دوباره مطلب در پست ها و جواب بهش خودداری کنن.
ارادت
ویرایش توسط 007 : October 8th, 2014 در ساعت 00:10
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
-