نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: اولین ماهنامه مدیریت محتوای فارسی منتشر شد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    822
    تشکر تشکر شده 
    785
    تشکر شده در
    422 پست

پیش فرض پاسخ : اولین ماهنامه مدیریت محتوای فارسی منتشر شد

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohsen نمایش پست ها
    من گذاشتم دانلود بشه، دانلود شد می بینم و اگه نکته ای به ذهنم رسید میگم، فقط همین اول به نظرتون حجمش کمی زیاد نیست؟ 17 مگ برا من که اینترنت 128 دارم بالای 20 دقیقه طول میکشه و فکر میکنم برای خیلی ها این طوری باشه ، هر چند که الان خیلی ها هم دیگه مشکلی ندارند، اما در کل به نظرم حجمش بالای 5 مگ نشه خیلی بهتره

-------------------------------------
    delta

آره موافقم.چون عکساشو انگار خیلی گرافیکی به کار بردند زیاده.. حجمش به مطالبش نمیخوره..من مطالب 50 صفحه ای رنگی تمام دیدم 12 مگابایت! این نصبت به صفحش حجمش زیاده.. البته من خودم 4 دقیقه ای دانلود کردم ولی در کل زیاده..
    ببینین , این اولین تجربه ما تو این حرکت ها بوده و خب واسه شروع یه مشکلاتی هست یکیش همین حجم بالا و مشکلات ویراستاری و .... که خب کم کم تو شماره های بعدی رعایت بشه تا به اون حالت استاندارد خودش نزدیک بشه .

درضمن , چون این شماره اول بود و ما هنوز یک سری مسائل واسم روشن نبود به همین دلیل توی بحث گرافیک همون طور که میبینین از رنگ ها و طرح های مختلفی استفاده شده تو هر بخش و هر صفحه . تا در نهایت هر کدوم که به نظرمون اوکی بود رو برای شماره های بعدی هم استفاده کنیم .

بالاخره شماره اول هست و باید بعد از انتشارش یه ریز واریز هایی بکنیم تا اون موارد مثبت رو ادامه بدیم و موارد منفی رو هم اوکی کنیم .

ممنونم از نظرات شما دوستان

---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط CMSTalk نمایش پست ها
    ببینین , این اولین تجربه ما تو این حرکت ها بوده و خب واسه شروع یه مشکلاتی هست یکیش همین حجم بالا و مشکلات ویراستاری و .... که خب کم کم تو شماره های بعدی رعایت بشه تا به اون حالت استاندارد خودش نزدیک بشه .

درضمن , چون این شماره اول بود و ما هنوز یک سری مسائل واسم روشن نبود به همین دلیل توی بحث گرافیک همون طور که میبینین از رنگ ها و طرح های مختلفی استفاده شده تو هر بخش و هر صفحه . تا در نهایت هر کدوم که به نظرمون اوکی بود رو برای شماره های بعدی هم استفاده کنیم .

بالاخره شماره اول هست و باید بعد از انتشارش یه ریز واریز هایی بکنیم تا اون موارد مثبت رو ادامه بدیم و موارد منفی رو هم اوکی کنیم .

ممنونم از نظرات شما دوستان

سرعت سایتتون که خیلی خوبه
    با 210 کیلوبایت داره دانلود می کنه
    اینو دیگه مدیون آقا رضا هستیم که خیلی با ما لطف داشتند

2. تعداد تشکر ها از HematYar به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)